Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok yakındık artık tüm kıyafetlerini ütülemiştim valizimizi hazırlamıştım ama nasip olmadı plasenta dekolmanı geçirdim oksijensiz kaldığı için kalbi durdu
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbım yerini doldursun inşallah cıvıl cıvıl kuş sesleri doluşsun evinize mutlaka mükafatı olacaktır o acıların

Oğlumu hamileliğimin 37. Haftasında kaybettim canım 29 Haziran’da.Doktorum mayısa kadar beklememi söyledi ama 6 ay oldu diye beklemek istemiyordum. Kararsızdım artık kararımı verdim
Canım çok üzüldüm kusura bakma senide üzdüysem ama bi tanıdığım aynı senin gibi bir olay yaşadı ve 1 2 ay sonra tekrar hamile kaldı doğurdu çok tatlı bi kizi oldu allahin izniyle seninle olur sağlıcakla kavuşursun

Sezaryen mi olmuştu? İnşAllah canım bende çok istiyorum sağlıkla nasip olmasını

İsyan etmeden sabırla bekliyorum canım Tekrar sağlıkla nasip olur inşAllah
İnşallah Rabbim gonlundekini kucağına versin canım çok yakın bir arkadaşım ilk bebeğini 1 yıl sonra ikinci bebeğini doğmadan kaybetti ve 1 yıl sonra ikizleri oldu biliyo musun Rabbim resmen ikisini aldı ve ikisini de verdi çok zor sancılı süreçler geçirdi ama hep metanetli oldu söylemesi kolay gibi duruyor ama sabrını hiç bir zaman kaybetme ve isyan etme illaki guzellikler seni bulacaktir dualara devam

Herkesin sınavı başka işte.En zor sınavım bu olur inşAllah

Tesekkur ederim. Internette en az 2-2.5 cm uzamali diye okudum. Buradaki deneyimleri se duymak istedim.

Mervenur277 canım bana kırmızı kart bugün regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…