- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.101
evet kesınlıkle calısıyor bencedeYaa çok teşekkür ederimDesteğin benim için çok değerli
Fark olacaktır yaHemen kilo vermesekte metabolizmayı çalıştırıyoruz. Daha kaliteli yumurtlarız
evet askısıDosya Ekle13 gun dimi
Aynen bende yediklerime dikkat ediyorumevet kesınlıkle calısıyor bencedeyedıklerımıde abartmamaya calısıyorum bakalım sonuclar ne olacak yarasın vucudumuza ınsaşşallah
Herzaman her koşulda arkandayım
Akıntı takibi yap bence yumurta akı kıvamında gelmeye başladığı anda ovü testine başla. Yani o akıntı gelir gelmez yumurtlamıyoruz diye biliyorumKızlar bende pcos var 8 aydır uğraşıyoruz olmadı hatta bu ay 53. günde regl oldum Dr inofoloc combi önerdi onu kullanıyorum ovulasyon testi almıştım düzenli yapamadım bu ay tekrar ovulasyon testine başlamak istiyorum sizce 12.günde mi başlayayım yoksa adet bittikten iki gün sonra falan mı?
Aynen bende o yumurta akı akıntım olunca yapamaya başladım iki güne pik gördüm canımAkıntı takibi yap bence yumurta akı kıvamında gelmeye başladığı anda ovü testine başla. Yani o akıntı gelir gelmez yumurtlamıyoruz diye biliyorum
Aayyhh hadi bakalım umarım kırmızı kartları yemeden tetslerimizi yaparızBenim 29-30 olması lazım. Olmazsam 31 inde yaparım
Bir kaç ay denedim o şekilde bende iki kez falan yumurta şeklinde akıntı oldu burada bir kaç arkadaş da ayda iki kez yumurtlama olabiliyor demişti şansa bırakmak istemiyorum açıkçasıAkıntı takibi yap bence yumurta akı kıvamında gelmeye başladığı anda ovü testine başla. Yani o akıntı gelir gelmez yumurtlamıyoruz diye biliyorum
Bu ay testle ilerleyeyim akıntıya da takip edeyim o zamanAynen bende o yumurta akı akıntım olunca yapamaya başladım iki güne pik gördüm canım
O zaman reglin bitince başlamak daha mantıklı tam zamanını kestiremiyorsan canımBir kaç ay denedim o şekilde bende iki kez falan yumurta şeklinde akıntı oldu burada bir kaç arkadaş da ayda iki kez yumurtlama olabiliyor demişti şansa bırakmak istemiyorum açıkçası
Amin bebişimAayyhh hadi bakalım umarım kırmızı kartları yemeden tetslerimizi yaparız
Testlerini atabilir misin?Merhaba kızlar size bir sorum olacak ovülasyon testi yaptım ilk ikisi silik çizgi çıktı 3. Yaptığım ortada tek bir çizgi çıktı bir gün sonra çok az pembe leke geldi ve iki gündür devamı yok bat 5 ocak
Canım bendede pco var.adetin 3.günü bal tarçın çörekotu kullandım ve adetin 10.günü yumrtladım geçen ay tavsiye ederim.yoksa 23.günden önce yumurtlama olmuyordu bende inolic bende kullanıyorum D vitamini Omega 3 ve folik asit te kullanman gerek ve bol yürüyüş pco içinKızlar bende pcos var 8 aydır uğraşıyoruz olmadı hatta bu ay 53. günde regl oldum Dr inofoloc combi önerdi onu kullanıyorum ovulasyon testi almıştım düzenli yapamadım bu ay tekrar ovulasyon testine başlamak istiyorum sizce 12.günde mi başlayayım yoksa adet bittikten iki gün sonra falan mı?
Sonraki adet tarihi ne zaman canım
Kuzum sen hep aklımdasın..cok istiyorum hamiş olasın..insan hamile olunca ve sonra kayb edince o insanı daha çok üzüyor..ben seni çok iyi anlıyorumÇok yakındık artık tüm kıyafetlerini ütülemiştim valizimizi hazırlamıştım ama nasip olmadıplasenta dekolmanı geçirdim oksijensiz kaldığı için kalbi durdu
bıde ben kocamda kalma vıtamınlere basladım q10 qoenzım multı vıt bırde omega ıcıyorumAynen bende yediklerime dikkat ediyorumEtkisi olur inşAllah bu ay pozitifleri görürüz sağlıkla
Öyle canım gerçekten. Hamilelikten önce üff ne çocuğu ya fln diyordum hatta evlendiğim ilk sene reglim gecikince çok korkmuştum hamileyim diye. Şimdi her gün her namazda ağlaya ağlaya istiyorum. Bir de ben ne yüzünü görebildim ne de kucağıma alabildim. Buna rağmen böyleysem birlikte yaşayıp kaybedenleri düşünemiyorum bileKuzum sen hep aklımdasın..cok istiyorum hamiş olasın..insan hamile olunca ve sonra kayb edince o insanı daha çok üzüyor..ben seni çok iyi anlıyorum