Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok teşekkür ederim Desteğin benim için çok değerli

Fark olacaktır ya Hemen kilo vermesekte metabolizmayı çalıştırıyoruz. Daha kaliteli yumurtlarız
evet kesınlıkle calısıyor bencede yedıklerımıde abartmamaya calısıyorum bakalım sonuclar ne olacak yarasın vucudumuza ınsaşşallah

Herzaman her koşulda arkandayım

Kızlar bende pcos var 8 aydır uğraşıyoruz olmadı hatta bu ay 53. günde regl oldum Dr inofoloc combi önerdi onu kullanıyorum ovulasyon testi almıştım düzenli yapamadım bu ay tekrar ovulasyon testine başlamak istiyorum sizce 12.günde mi başlayayım yoksa adet bittikten iki gün sonra falan mı?

Akıntı takibi yap bence yumurta akı kıvamında gelmeye başladığı anda ovü testine başla. Yani o akıntı gelir gelmez yumurtlamıyoruz diye biliyorum

Akıntı takibi yap bence yumurta akı kıvamında gelmeye başladığı anda ovü testine başla. Yani o akıntı gelir gelmez yumurtlamıyoruz diye biliyorum
Bir kaç ay denedim o şekilde bende iki kez falan yumurta şeklinde akıntı oldu burada bir kaç arkadaş da ayda iki kez yumurtlama olabiliyor demişti şansa bırakmak istemiyorum açıkçası

Merhaba kızlar size bir sorum olacak ovülasyon testi yaptım ilk ikisi silik çizgi çıktı 3. Yaptığım ortada tek bir çizgi çıktı bir gün sonra çok az pembe leke geldi ve iki gündür devamı yok bat 5 ocak

Canım bendede pco var.adetin 3.günü bal tarçın çörekotu kullandım ve adetin 10.günü yumrtladım geçen ay tavsiye ederim.yoksa 23.günden önce yumurtlama olmuyordu bende inolic bende kullanıyorum D vitamini Omega 3 ve folik asit te kullanman gerek ve bol yürüyüş pco için

Çok yakındık artık tüm kıyafetlerini ütülemiştim valizimizi hazırlamıştım ama nasip olmadı plasenta dekolmanı geçirdim oksijensiz kaldığı için kalbi durdu
Kuzum sen hep aklımdasın..cok istiyorum hamiş olasın..insan hamile olunca ve sonra kayb edince o insanı daha çok üzüyor..ben seni çok iyi anlıyorum

Kuzum sen hep aklımdasın..cok istiyorum hamiş olasın..insan hamile olunca ve sonra kayb edince o insanı daha çok üzüyor..ben seni çok iyi anlıyorum
Öyle canım gerçekten. Hamilelikten önce üff ne çocuğu ya fln diyordum hatta evlendiğim ilk sene reglim gecikince çok korkmuştum hamileyim diye. Şimdi her gün her namazda ağlaya ağlaya istiyorum. Bir de ben ne yüzünü görebildim ne de kucağıma alabildim. Buna rağmen böyleysem birlikte yaşayıp kaybedenleri düşünemiyorum bile Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…