- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.081
Ayyyyy inşallah benim de öyledirBigun metrodayim hic unutmam ayaktayım o pıt pıt dediğin şey oldu elimi karnıma koydum ve içimden dedimki ben hamileyim ve hamileydim oğluma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy inşallah benim de öyledirBigun metrodayim hic unutmam ayaktayım o pıt pıt dediğin şey oldu elimi karnıma koydum ve içimden dedimki ben hamileyim ve hamileydim oğluma
Yaranizi desmek gibi olmasın da neden kaybettiniz 37. Hafta da tam da doğuma çok yaklaşmışkenOğlumu hamileliğimin 37. Haftasında kaybettim canım 29 Haziran’da.Doktorum mayısa kadar beklememi söyledi ama 6 ay oldu diye beklemek istemiyordum. Kararsızdım artık kararımı verdim
Çok yakındık artık tüm kıyafetlerini ütülemiştim valizimizi hazırlamıştım ama nasip olmadı plasenta dekolmanı geçirdim oksijensiz kaldığı için kalbi durduYaranizi desmek gibi olmasın da neden kaybettiniz 37. Hafta da tam da doğuma çok yaklaşmışken
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbım yerini doldursun inşallah cıvıl cıvıl kuş sesleri doluşsun evinize mutlaka mükafatı olacaktır o acılarınÇok yakındık artık tüm kıyafetlerini ütülemiştim valizimizi hazırlamıştım ama nasip olmadı plasenta dekolmanı geçirdim oksijensiz kaldığı için kalbi durdu
Canım çok üzüldüm kusura bakma senide üzdüysem ama bi tanıdığım aynı senin gibi bir olay yaşadı ve 1 2 ay sonra tekrar hamile kaldı doğurdu çok tatlı bi kizi oldu allahin izniyle seninle olur sağlıcakla kavuşursunOğlumu hamileliğimin 37. Haftasında kaybettim canım 29 Haziran’da.Doktorum mayısa kadar beklememi söyledi ama 6 ay oldu diye beklemek istemiyordum. Kararsızdım artık kararımı verdim
Amin inşallah test ne zaman yapacaksın senin baya gecti sanırım yumurtalamadanAyyyyy inşallah benim de öyledir
İsyan etmeden sabırla bekliyorum canım Tekrar sağlıkla nasip olur inşAllahÇok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbım yerini doldursun inşallah cıvıl cıvıl kuş sesleri doluşsun evinize mutlaka mükafatı olacaktır o acıların
Sezaryen mi olmuştu? İnşAllah canım bende çok istiyorum sağlıkla nasip olmasınıCanım çok üzüldüm kusura bakma senide üzdüysem ama bi tanıdığım aynı senin gibi bir olay yaşadı ve 1 2 ay sonra tekrar hamile kaldı doğurdu çok tatlı bi kizi oldu allahin izniyle seninle olur sağlıcakla kavuşursun
15 yada 16 yavrum. Bilmiyorum ya yapmak istemiyorum bat a kadarAmin inşallah test ne zaman yapacaksın senin baya gecti sanırım yumurtalamadan
İnşallah Rabbim gonlundekini kucağına versin canım çok yakın bir arkadaşım ilk bebeğini 1 yıl sonra ikinci bebeğini doğmadan kaybetti ve 1 yıl sonra ikizleri oldu biliyo musun Rabbim resmen ikisini aldı ve ikisini de verdi çok zor sancılı süreçler geçirdi ama hep metanetli oldu söylemesi kolay gibi duruyor ama sabrını hiç bir zaman kaybetme ve isyan etme illaki guzellikler seni bulacaktir dualara devamİsyan etmeden sabırla bekliyorum canım Tekrar sağlıkla nasip olur inşAllah
Bende bata kadar test yapmayı düşünmüyorum15 yada 16 yavrum. Bilmiyorum ya yapmak istemiyorum bat a kadar
Ooo kader arkadaşım ne zaman bat seninBende bata kadar test yapmayı düşünmüyorum
Hadi rastgelsin bizim de 12. Gün bugün. :)Dün akşam değerlendirdik kuzu bugün boş kısmetse yarın dolu yaparız. Yok zaten daha 13. Gün bugün Eki Görüntüle 3181319
Herkesin sınavı başka işte.En zor sınavım bu olur inşAllahİnşallah Rabbim gonlundekini kucağına versin canım çok yakın bir arkadaşım ilk bebeğini 1 yıl sonra ikinci bebeğini doğmadan kaybetti ve 1 yıl sonra ikizleri oldu biliyo musun Rabbim resmen ikisini aldı ve ikisini de verdi çok zor sancılı süreçler geçirdi ama hep metanetli oldu söylemesi kolay gibi duruyor ama sabrını hiç bir zaman kaybetme ve isyan etme illaki guzellikler seni bulacaktir dualara devam
Tesekkur ederim. Internette en az 2-2.5 cm uzamali diye okudum. Buradaki deneyimleri se duymak istedim.şu kadar yada bu kadar dıye bır berlırleyıcı bırsey yok o akıntılarla bırlıkte en verımlı gunler oluyo hangı gun net carladıgını bılemezsınız ama akntı uc gun olduysa o gunlerden bırıdır dıyebılırz
31 Aralık canısıOoo kader arkadaşım ne zaman bat senin
Benim 29-30 olması lazım. Olmazsam 31 inde yaparım31 Aralık canısı
daha yumurtalama yok henuz devammDün değerlendirdik kuzu kısmetse bir boş yarın dolu inş :) daha ovülasyonda da silik t :) kaçırtmayayım da Eki Görüntüle 3181321
Mervenur277 canım bana kırmızı kart bugün regl oldumBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
@aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 25 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @hiskolikk 5 OCAK @aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK D Defnemege 10 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @morganlafaye 16 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK @September Wind 21 ARALIK 18 OCAK @sevayd 22 ARALIK 18 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @Sunshine597 20 ARALIK 20 OCAK fnd_50 13 ARALIK Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK Satilucky 1 KASIM