- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.001
Bende göremedim canım inşallah pzt belli olur zatenCnm şöyle Bi efekt yapim dedim(efekt işini de burdan gördüm)
Çok zor görünen bişy var
Zaten betam çok düşük daha var mı yokmu belli değil
P. Tesi hep birlikte göreceğiz
Sen kontrole ne zaman gittin 18 den önce mi sonra mıŞuna bakar mısın kuzum ya sence 18 i yumurtlama mi daha önce sormuşta olabilirim sana hatırlamıyorum
Henüz catlamamıs bugünleri değerlendir eli kulağında canımKızlar bir şey soracaktım anlayamadım 21 aralıkta 2 gün önce Yumurta akı kıvamı uzayan ele yapışan akıntım oldu ama çok az başlıyor geliyor diye düşündüm. Ateşimde çıkmadı, ama bugün 13. Gündeyim şuan yumrta alı kıvamı ypk normal krem tonunda akıntım mevcut, süt beyazı yapışan uzayan değil, ovülasyonda da pik olmadı t silikti dün, yapmaya devam ediyorum hem ateş hem ovülasyon.fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri
Eki Görüntüle 3181169
Ben hep ilk ölçtüğümü baz alıyorum canım aynı saatte ilk ölçtüğümü kaydediyorumPapatyamaviss fnd_50 Atesimi ilk olctugumde 36.4 bi kac dk sonra 36.5 çıktı hangisini bazalicam ben çünkü tabloyu baya geri çekiyor 36.4 dünün atesi beni çok yanılttı sinir oldum
Bence gecikme o sayılmıyor canım regl yerine geçmesi için en az 4 gün surmesi lazımKızlarım naber? Size ilginç bir soru soracağım. Şimdi ben 18’i gibi adet olmayı bekliyordum, o günlerde kahve lekelenmelerim oldu ve sonra çok az kırmızı bir kanamam oldu bir peçeteyi dolduracak kadar, ve kesildi devam etmedi. Şimdi sizce ben şu an gecikmede miyim o sayılmıyor mu, yoksa bu ay kanama o kadarcık oldu bitti diye düşünüp önümüzdeki ay için mi bat beklemeliyim? Ne diyorsunuz lütfen yorumlayın şu süreci yoksa delircem ….
Özellikle sizden de cevap istiyorum aşklarım :)bebekheyecani Niqu T TASUU fnd_50 Papatyamaviss melisaa93 melegim can ve tüm prensesler
Bence o kadar kısa adet olmaz yavrum. Yerleşme olabilir mi diycem ama.Kızlarım naber? Size ilginç bir soru soracağım. Şimdi ben 18’i gibi adet olmayı bekliyordum, o günlerde kahve lekelenmelerim oldu ve sonra çok az kırmızı bir kanamam oldu bir peçeteyi dolduracak kadar, ve kesildi devam etmedi. Şimdi sizce ben şu an gecikmede miyim o sayılmıyor mu, yoksa bu ay kanama o kadarcık oldu bitti diye düşünüp önümüzdeki ay için mi bat beklemeliyim? Ne diyorsunuz lütfen yorumlayın şu süreci yoksa delircem ….
Özellikle sizden de cevap istiyorum aşklarım :)bebekheyecani Niqu T TASUU fnd_50 Papatyamaviss melisaa93 melegim can ve tüm prensesler
Kızlarım naber? Size ilginç bir soru soracağım. Şimdi ben 18’i gibi adet olmayı bekliyordum, o günlerde kahve lekelenmelerim oldu ve sonra çok az kırmızı bir kanamam oldu bir peçeteyi dolduracak kadar, ve kesildi devam etmedi. Şimdi sizce ben şu an gecikmede miyim o sayılmıyor mu, yoksa bu ay kanama o kadarcık oldu bitti diye düşünüp önümüzdeki ay için mi bat beklemeliyim? Ne diyorsunuz lütfen yorumlayın şu süreci yoksa delircem ….
Canım gebelik şüphen var mı yani acaba yerleşme kanaması mı devam etmemesi bana bunu düşündürdü test falan yaptın mı, gebelik yoksa bence doktora da görünmelisin kist çünkü ara kanama falan yapabiliyor varsa
Of başıma gelenlerBence gecikme o sayılmıyor canım regl yerine geçmesi için en az 4 gün surmesi lazım
Bitanem test yapmıştım negatif çıkmıştı. Anlayamıyorum, geçen ay adet söktürücü kullandım ondan mı şaştı acaba. Ya tam gelir ya da hiç gelmez mesela ona da okey. Ama gece böyle başlayıp sabahına kesilmesi ne alaka?? Bilmiyorum ne düşüneceğimi. Mfk başladım işte dünBence o kadar kısa adet olmaz yavrum. Yerleşme olabilir mi diycem ama.
Daha olmamış kuzu. Akıntılar birkaç gün öncesi geliyor zaten, takibe ve değerlendirmeye devamkeeeKızlar bir şey soracaktım anlayamadım 21 aralıkta 2 gün önce Yumurta akı kıvamı uzayan ele yapışan akıntım oldu ama çok az başlıyor geliyor diye düşündüm. Ateşimde çıkmadı, ama bugün 13. Gündeyim şuan yumrta alı kıvamı ypk normal krem tonunda akıntım mevcut, süt beyazı yapışan uzayan değil, ovülasyonda da pik olmadı t silikti dün, yapmaya devam ediyorum hem ateş hem ovülasyon.fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri
Eki Görüntüle 3181169
Mfk çok ovuluyor onlar düzene sokar inşallah canım sıkıntı stres yapmaOf başıma gelenlerMfk lara başladım bakalım inş düzelir artık şu adetlerim
Sinirimden ne ovulasyon yapar oldum ne de bu son bir haftadır doğru düzgün değerlendirdim vallaDaha olmamış kuzu. Akıntılar birkaç gün öncesi geliyor zaten, takibe ve değerlendirmeye devamkeee
Bu hangi marka test canımBence normal cnm o zaman benimde düne göre yaptıklarım 1 koyu çıkıyordu bak bu dün yaptığım test dün asıl pik olmuştu zaten beklenen günde 21 23 aralik arasiydi
Tarlusal kullandıktan sonra benimde öyle olmuştu adet söktürücü etkileyebilir benceBitanem test yapmıştım negatif çıkmıştı. Anlayamıyorum, geçen ay adet söktürücü kullandım ondan mı şaştı acaba. Ya tam gelir ya da hiç gelmez mesela ona da okey. Ama gece böyle başlayıp sabahına kesilmesi ne alaka?? Bilmiyorum ne düşüneceğimi. Mfk başladım işte dün
18den sonra 20.sinde gittim o zaman 16 kusur olmuş ddi çatlama lafı etmediSen kontrole ne zaman gittin 18 den önce mi sonra mı
Test ne marka bazı testler böyle olup yumurtlama olmuş olabilyorŞuna bakar mısın kuzum ya sence 18 i yumurtlama mi daha önce sormuşta olabilirim sana hatırlamıyorum
Bir gebenin günlüğünden aldık testleri canımTest ne marka bazı testler böyle olup yumurtlama olmuş olabilyor
Kızlar Bn çıplak gözle görfümAaa belli demekki test cok hassas yada ilk zamanlar 3 4 kati artıyor diyorlardı
Bence regl olmadın canım lekelenme olarak düşündüm ben. Hala gecikme yaşıyor olabilirsin. Sökülemiyor da olabilirsin.Kızlarım naber? Size ilginç bir soru soracağım. Şimdi ben 18’i gibi adet olmayı bekliyordum, o günlerde kahve lekelenmelerim oldu ve sonra çok az kırmızı bir kanamam oldu bir peçeteyi dolduracak kadar, ve kesildi devam etmedi. Şimdi sizce ben şu an gecikmede miyim o sayılmıyor mu, yoksa bu ay kanama o kadarcık oldu bitti diye düşünüp önümüzdeki ay için mi bat beklemeliyim? Ne diyorsunuz lütfen yorumlayın şu süreci yoksa delircem ….