- 3 Ekim 2016
- 1.193
- 1.973
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.981
3 unu de bugün mü yaptın canimBen bugün de denedim. Benimkiler böle çıktı
Hayır. Bugün dün ve önce ki gün tarihler yazıyor canım3 unu de bugün mü yaptın canim
O zaman yakın yumurtlama demektir15 in de adet bitti kuzum 8. Gün ilacın etkisiyle yumurtlama erken olabilir diye sıkı takip yapıyorum (femara kullanmıştım) . Şuan sol kasigim inanılmaz ağrıyor ve şişmiş gibi hissediyorum sancı giriyor sürekli
Aaa belli demekki test cok hassas yada ilk zamanlar 3 4 kati artıyor diyorlardıCnm şöyle Bi efekt yapim dedim(efekt işini de burdan gördüm)
Çok zor görünen bişy var
Zaten betam çok düşük daha var mı yokmu belli değil
P. Tesi hep birlikte göreceğiz
Şuna bakar mısın kuzum ya sence 18 i yumurtlama mi daha önce sormuşta olabilirim sana hatırlamıyorumO zaman yakın yumurtlama demektir
Hayır. Bugün dün ve önce ki gün tarihler yazıyor şimdi f
Bence değil canım ya aynı koyulukta olacak iki çizgi ya da T çizgisi daha koyu olacakŞuna bakar mısın kuzum ya sence 18 i yumurtlama mi daha önce sormuşta olabilirim sana hatırlamıyorum
Ama gittikçe siliklesiyor som günler de yaptıkça daha önce yaşadın mı h8c bu şekilde birden mi pik yapacak acabaBence değil canım ya aynı koyulukta olacak iki çizgi ya da T çizgisi daha koyu olacak
Şuna bakar mısın kuzum ya sence 18 i yumurtlama mi daha önce sormuşta olabilirim sana hatırlamıyorum
Daha adetime 19 gün var yeni bitti 8 gün oluyor biteliBence değil gibi cnm adet tarihin ne zaman senin
Birden pik olanlar varmış canım ben 2 aydır kullanıyorum ovülasyon testini. Benim normal arttı. Dalgalanma olmamıştıAma gittikçe siliklesiyor som günler de yaptıkça daha önce yaşadın mı h8c bu şekilde birden mi pik yapacak acaba
Zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman lazım ortalama olarak. O yüzden bence çatlamamış olabilirDaha adetime 19 gün var yeni bitti 8 gün oluyor biteli
Bence normal cnm o zaman benimde düne göre yaptıklarım 1 koyu çıkıyordu bak bu dün yaptığım test dün asıl pik olmuştu zaten beklenen günde 21 23 aralik arasiydiDaha adetime 19 gün var yeni bitti 8 gün oluyor biteli
Ay ne biliyim belirtiler bir yandan test bir yandan hepsi farklı şeyler gösteriyor anlamıyorum artık akışına bıraktım bugün de değerlendiririz kasigim cok ağrıyor biseyelr var belli çünküBence normal cnm o zaman benimde düne göre yaptıklarım 1 koyu çıkıyordu bak bu dün yaptığım test dün asıl pik olmuştu zaten beklenen günde 21 23 aralik arasiydi
Çok mu idrar damlatıyorsun neden böyle oluyor acaba?Ben bugün de denedim. Benimkiler böle çıktı