- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.021
Test hani markaydi canımKızlar Bn çıplak gözle görfüm
Ki betam çok düşük daha
Eğer Gercekten hamileysem
Bu testleri herkese tavsiye ederım
Bu kadar hassas test görmedim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test hani markaydi canımKızlar Bn çıplak gözle görfüm
Ki betam çok düşük daha
Hangi test canımKızlar Bn çıplak gözle görfüm
Ki betam çok düşük daha
Evet o testler tam bir koyu göstermiyor yada bana oylesi denk geldi kullandığım aylarda bana göre daha koyu olması gerekiyordu ama gebenin günlüğüne sorduğumda Yumrtlama demiştiBir gebenin günlüğünden aldık testleri canım
Test yaptın mı peki bebegim adetmiydi sence o kuzumKızlarım naber? Size ilginç bir soru soracağım. Şimdi ben 18’i gibi adet olmayı bekliyordum, o günlerde kahve lekelenmelerim oldu ve sonra çok az kırmızı bir kanamam oldu bir peçeteyi dolduracak kadar, ve kesildi devam etmedi. Şimdi sizce ben şu an gecikmede miyim o sayılmıyor mu, yoksa bu ay kanama o kadarcık oldu bitti diye düşünüp önümüzdeki ay için mi bat beklemeliyim? Ne diyorsunuz lütfen yorumlayın şu süreci yoksa delircem ….
Özellikle sizden de cevap istiyorum aşklarım :) @bebekheyecani @Niqu @TASUU @fnd_50 @Papatyamaviss melisaa93 melegim can ve tüm prensesler
Bende 2 aydır kullanıyorum tam koyu olmadı hiç sordum da henüz cevap gelmedi büyük olasılıkla olmamış devam et diyecekEvet o testler tam bir koyu göstermiyor yada bana oylesi denk geldi kullandığım aylarda bana göre daha koyu olması gerekiyordu ama gebenin günlüğüne sorduğumda Yumrtlama demişti
Bakalım ne cevap gelecek açıkçası benmde içn rahat etmediği içn testi degistrmistm gözümüz tam koyu görmek istiyor yaBende 2 aydır kullanıyorum tam koyu olmadı hiç sordum da henüz cevap gelmedi büyük olasılıkla olmamış devam et diyecek
Var burda gölge bende görüyorumCnm şöyle Bi efekt yapim dedim(efekt işini de burdan gördüm)
Çok zor görünen bişy var
Zaten betam çok düşük daha var mı yokmu belli değil
P. Tesi hep birlikte göreceğiz
Evet yaa zaten büyük umutlarla bekliyoruz birde böyle akıllarda soru işareti bırakması sinir bozucuBakalım ne cevap gelecek açıkçası benmde içn rahat etmediği içn testi degistrmistm gözümüz tam koyu görmek istiyor ya
Bnım de ovu testler ım de piki gördum fakt çatlamayı goremedımAma gittikçe siliklesiyor som günler de yaptıkça daha önce yaşadın mı h8c bu şekilde birden mi pik yapacak acaba
İnnovitaHangi test canım
Senin de çatlama uzun sürmüş baya inşallah güzel sonuç alırsın canım stres yapmamaya çalışıyorum gün aşırı değerlendirip teste devam edeceğimBnım de ovu testler ım de piki gördum fakt çatlamayı goremedım
Ama yınede değerlendirdim
Çok stres yapmıştım
Sende stres yapma sakın
Gün aşırı değerlndır
Bnce piki bekle daha pik olmamış bnce
Bu sekılde lh dalgalanması olabılıyor
Bn artık bıraktım testleri, adetı beklıyom yada pazartesi günki beta testimi
Bakalım ne cevap gelecek teste devammi diyecek hayırlısı olur inşallahEvet yaa zaten büyük umutlarla bekliyoruz birde böyle akıllarda soru işareti bırakması sinir bozucu
Bence innovitada çizgiyi filtresiz pembe görene kadar umutlanmamak lazımİnnovita
Cnm filtresizde görünüyor ama Bn görüyorumBence innovitada çizgiyi filtresiz pembe görene kadar umutlanmamak lazım
Öyleyse sevindim o zaman O hayal kırıklığını ben yaşadım senin de yaşamanı istemem canımCnm filtresizde görünüyor ama Bn görüyorum
Size atmk için filtre yaptım
Hangi marka canımKızlar Bn çıplak gözle görfüm
Ki betam çok düşük daha
Ben de tarlusal kullandım canım kasımda ,olabilir.. napmak lazım peki seninki nasıl düzeldiTarlusal kullandıktan sonra benimde öyle olmuştu adet söktürücü etkileyebilir bence
Aşkım yaptım, ama negatifti, hatta ben hayalet çizgi falan bile fark etmedim o yüzden sizlere hiç atmadım bile. Şimdi diyorum atsa mıydım acaba. Sanmıyorum bebiş olduğunu henüz ama adetim de sökülmediği için her ihtimali düşünüyorum işteTest yaptın mı peki bebegim adetmiydi sence o kuzum
Anladım cnm haklısınÖyleyse sevindim o zaman O hayal kırıklığını ben yaşadım senin de yaşamanı istemem canım
Bebek varsa test yapmaya devam ettiginde koyulaşır kuzumAşkım yaptım, ama negatifti, hatta ben hayalet çizgi falan bile fark etmedim o yüzden sizlere hiç atmadım bile. Şimdi diyorum atsa mıydım acaba. Sanmıyorum bebiş olduğunu henüz ama adetim de sökülmediği için her ihtimali düşünüyorum işte