- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.801
O zaman bilmiyorum16 sına yaptım yine 18 e çekti çizgiyi
bak sımdı utandırıyorsunYa senin bu herşeyi bilmen
14 u mu kaldrımıstık acaba ya hangısıydı of hatırlamıyorum kı :)Bi kerelik yap dedin sanmıştımkaldırdım sonra işaretliyorum yine. Şimdi doğru mu. Yine 18 ine çekti
emınsen oyle kalsın kuzum :)Ya benimde bugünkü atesime göre tee 15 cekti normalde 18 bende 36.4 yerine 36.5 yaptim duzeldi çünkü atesimi 2 kere olctum bile 36.4 sonra 36.5 oldu şimdi ben eski haline çevirsem ama 15 cekiyo eminim 18 de olduğuna çatlamann
Ahahahahahbak sımdı utandırıyorsundemekki bende bu var ya girdiiğim ortamlarda bu havayı verıyorum bılmedıgım sey hakkında konusmam ama bıldıgım bıseyse elımden geldıgınce akratmaya calısırım:) oğlumun grubunda lakabım google desem
Beni yakalar geçersin bacıko senben daha basındayım ya yenı bıttıkendı dongume gore olursa 12 den sonra yumurtlama ıhtımalı yuksek
amanın googgleee mı kalsın ya ben papatyamla memnunumAhahahahahkız yeni adın google o zaman bundan sonra
adet tahmını ne gosterıyor senınnn 14 ocak gosterıyor benımBeni yakalar geçersin bacıko senya da aynı oluruz ben 16-18 bu civarlar yumurtluyorum
Tamam tamamamanın googgleee mı kalsın ya ben papatyamla memnunum:
En düşük ateşte yumurtan çatlamış demek. Ateşin yükselişe geçtiği an yumurtlama olayı bitti demek. Sen o en düşük ateş ile birden yükselişe geçtiği günleri değerlendirdiysen bu iş tamam Allah nasip ederseYani pik gününe mi çekiyor çizgiyi canım. Kusura bakma hakim olmadığımız için kafamız karışıyor. Pike çekiyorsa benim 14 yada 15 aralığa çekmesi gerekmez mi. Düşünce çekmiş bana. 14 aralık ultra pik benim.
10 Ocak gösteriyor tahmini ama aynı zamanda yumurtlama olursa öyle olur. Yumurtlayayım netleşecek benceadet tahmını ne gosterıyor senınnn 14 ocak gosterıyor benım
bakalım bende yumurta goreyımde denk gelemıcez bu sefer test partılerınde10 Ocak gösteriyor tahmini ama aynı zamanda yumurtlama olursa öyle olur. Yumurtlayayım netleşecek bence
Benim iki gün ileri gidebilir 12-13 bulabilirbakalım bende yumurta goreyımde denk gelemıcez bu sefer test partılerındeçekse çekse iki gün one gelir
ortada bulusuruzz dıyorsunnBenim iki gün ileri gidebilir 12-13 bulabilir
Hepsini denedim tek tek yavrum asla 15 ine çekmiyor çizgiyiemınsen oyle kalsın kuzum :)
Evet ama çizgiyi çekmiyor ben oraya takıldım aşkım yumurtlama gününe bir türlüEn düşük ateşte yumurtan çatlamış demek. Ateşin yükselişe geçtiği an yumurtlama olayı bitti demek. Sen o en düşük ateş ile birden yükselişe geçtiği günleri değerlendirdiysen bu iş tamam Allah nasip ederse
Şimdi baktım. İki tane almıştım ilkini sevmedim. Güzel olan Pyro CliniceCanım sen hangi markanın ovülasyon testini kullanıyordun
Tamam canım teşekkürlerŞimdi baktım. İki tane almıştım ilkini sevmedim. Güzel olan Pyro Clinice
Yediğim havucun haddi hesabı yok
Alt caddede meyve sıkan Bi dukkan var
Abla hergun nie bukadar havuç suyu alıyon dıyor