Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım bebekheyecani 14 ünde piki görmüş ama onun niye 18 ine çekmiş çizgiyi sence bi fikrin varmı

Valla erken olsa ne güzel olur beklemek çok sıkıcı çalışmalara sıkı bir şekilde baslıcaz kanka bugün itibarıyla 8. Gün oldu bugün 11. Gün. 14-16-18-20 Allah ne verdiyse diyorum tabi aksilik olmazsa
ben daha basındayım ya yenı bıttı kendı dongume gore olursa 12 den sonra yumurtlama ıhtımalı yuksek

ahahah kızmıyorum baktım actım ben onnun tablosunu tam ovulasyonla denk getırcek sekılde duzenlettırmıstım oynamıs yıne eh senı eh senı bebekheyecani
Bende gittim tablosuna baktım ateşini kendimle kıyaslıyayım ovülasyonlarımız yakın nasılsa diye düşündüm ama baktım onun çizgisi çok yanlış yerlerde

Maleseff .. hayır yani su aileler yeni evli çiftlerin peşini bır bıraksalar çok iyi olacak sonra torun yok mu diye sorup duruyorlar bir müsaade edin de yapalım diyesim geliyor bazen !!
Demek lazım da bakma terbiyeliyiz ben ustu kapalı bazi şeyleri diyorum artık bir ara bebek bebek yapın diyenlere oğlunuz istemiyor dedim yani korunuyorduk ne bu ısrar dimi

bana doktor baska bı aletle alttan bakılıyor catlama olmussa o sekılde net gorunur dedı ayrıca evet yumurtan olusmus catlamıs bencede

Bence bu doktora bidaha gitme ve tedavi için verdiği şeyleri uygulama içinin de rahat olması lazım olabilir demek nedir kesin nisey soyletsin tedaviye başlarsın seninde güvendiğin birinde tedavi ol böyle doktorları birbirine sürtüp kıvılcım çıkartmak istiyorum

Bende gittim tablosuna baktım ateşini kendimle kıyaslıyayım ovülasyonlarımız yakın nasılsa diye düşündüm ama baktım onun çizgisi çok yanlış yerlerde
kuzum bazen bazı gunlerde rahatsızlıgımız olur bısey olur farklı cıkabılıyor ates eğerkı de emınsek yumurt zamanından dısard ederek tabloyu duzenleybılıyoruz benım gecen ay yumurtlama vermıyordu bı turlu program cunku dusukten dolayı ılk adet gunlerı ve sonrasında yuksek devam ettı oyuzden ff cızmedı cızgı bende o gunlerdekı ateslerı yoksaydım oyle cızdı gıbı gıbı

bana doktor baska bı aletle alttan bakılıyor catlama olmussa o sekılde net gorunur dedı ayrıca evet yumurtan olusmus catlamıs bencede
Bana da alttan baktı yumurta büyümüş mu diye 16 buçuk cm olmuş birkaç güne çatlar ddi ama 18 inde yumurtlama sonrası çatlama olmus görmüş olması lazımdı anlayamadim bende .. neyse ki o günü boş geçirmedim ona seviniyorum ve sol kasigim da sürekli bir batma ve şişlik var henüz çok erken biliyorum ama bir reaksiyon yaşanıyor orda hissediyorum

Ya benimde bugünkü atesime göre tee 15 cekti normalde 18 bende 36.4 yerine 36.5 yaptim duzeldi çünkü atesimi 2 kere olctum bile 36.4 sonra 36.5 oldu şimdi ben eski haline çevirsem ama 15 cekiyo eminim 18 de olduğuna çatlamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…