-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.781
Dün ben öyleydim canım ayaklarım buz kesti hissetmiyordumKızlar bugün ayaklarım nasil üşüyor ya isitsmiyorum hic buz gibi yumurtlama günlerimde de cayir cayir yaniyodu ne değişik şeyler yaşıyorum
Yani pik gününe mi çekiyor çizgiyi canım. Kusura bakma hakim olmadığımız için kafamız karışıyor. Pike çekiyorsa benim 14 yada 15 aralığa çekmesi gerekmez mi. Düşünce çekmiş bana. 14 aralık ultra pik benim.kızlar catadıgı gune cekmez zaten cızgıyı ates yumurtlamayı gosterır catlamasını da sız anlarsınız yanı en pık olan 15 ve 16 dıyorsun yanı yumurtanın catlamadan once geldıgı en doruk zırvesı . ff çizgiyi o noktaya ceker çatlamasıda sızın yumurta catlama zamanına gore degısır ıkı gun sonra catladı mesela senın 15 e cekmesı doğalbebekheyecani
Bi kerelik yap dedin sanmıştım15 aralıgı dıcarded ettırmıstım sana yıne nıye ısaretledın
Hahahahahahahah kızmıyorumbaktım actım ben onnun tablosunu tam ovulasyonla denk getırcek sekılde duzenlettırmıstım oynamıs yıne eh senı eh senı bebekheyecani
Ya senin bu herşeyi bilmenkuzum bazen bazı gunlerde rahatsızlıgımız olur bısey olur farklı cıkabılıyor ates eğerkı de emınsek yumurt zamanından dısard ederek tabloyu duzenleybılıyoruz benım gecen ay yumurtlama vermıyordu bı turlu program cunku dusukten dolayı ılk adet gunlerı ve sonrasında yuksek devam ettı oyuzden ff cızmedı cızgı bende o gunlerdekı ateslerı yoksaydım oyle cızdı gıbı gıbı
15 i discarddan kaldır 16 sını discard yap canım o zaman bi sırayla dene illaki düzeltirBi kerelik yap dedin sanmıştımkaldırdım sonra işaretliyorum yine. Şimdi doğru mu. Yine 18 ine çekti
Çünkü hamişsen demek jelin faydası oldu
Yumurtlamaya kadar ben 1 gün arayla veya üst üste oluyor sonrası yine 3 4 gunde bir oluyorKızlar çatlamadan sonra adete kadar bekleme dönemine mi giriyorsunuz 14 gün? Yoksa ilişkiye devam mı?
Yumurtlama döneminde özellikle dikkat ediyoruz. Sonrasında normal düzenimizde devam ediyoruzKızlar çatlamadan sonra adete kadar bekleme dönemine mi giriyorsunuz 14 gün? Yoksa ilişkiye devam mı?
Canım sen hangi markanın ovülasyon testini kullanıyordunKızlar doktorum aradı. Meğer bugün çağırmış beni. Ben anlamamıştım. Kontrol etti. Gerçekten de yumurta çatlamış. Direk net çatlamış dedi. Baya büzüşmüş dedi. Demek ki ovülasyon testleri baya bi doğru kızlar
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz listeye? Sat 16 aralık,bat 12 ocakBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ATES TAKİBİ YAPANLARR
@Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
@aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 25 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK 1 1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK O ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK hiskolikk 5 OCAK @aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK @melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK @September Wind 21 ARALIK 18 OCAK @sevayd 22 ARALIK 18 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @Sunshine597 20 ARALIK 20 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @Satilucky 1 KASIM
Şuan dışarıdayım eve gidince yazarımCanım sen hangi markanın ovülasyon testini kullanıyordun
16 sına yaptım yine 18 e çekti çizgiyi15 i discarddan kaldır 16 sını discard yap canım o zaman bi sırayla dene illaki düzeltir
evet canım bu ta kendisi.Kızlar kasıklarımda regl olacakmışım gibi batmalar oluyor bayağı agriyor regl 12-13 gün var daha çatlama belirtisi bu mu oluyor ptesiden beri ara ara akıntım var şeffaf bı akıntı