- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.821
Havuç suyu değil havuzun kendisini yeYediğim havucun haddi hesabı yok
Alt caddede meyve sıkan Bi dukkan var
Abla hergun nie bukadar havuç suyu alıyon dıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havuç suyu değil havuzun kendisini yeYediğim havucun haddi hesabı yok
Alt caddede meyve sıkan Bi dukkan var
Abla hergun nie bukadar havuç suyu alıyon dıyor
ben bu ay ilk defa kullandımklomen kullanan var mı topikte?
Ben de dün başladım ilk defa.hangi aşamadasınız siz?ben bu ay ilk defa kullandım
ben çatlama iğnesi olup bekleme aşamasında, ama çok stres yapdım o yüzden umudum yok artıkBen de dün başladım ilk defa.hangi aşamadasınız siz?
Tabiki aşko ayıp ediyorsunortada bulusuruzz dıyorsunn
Ama çekmişti çizgiyi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum aşkoEvet ama çizgiyi çekmiyor ben oraya takıldım aşkım yumurtlama gününe bir türlü
Valla bi kere çekmişti sanki sonra ben kaldırdım onu yapamadım bi daha her günü tek tek yaptım ama bulamadımAma çekmişti çizgiyi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum aşko
Valla biz burda hepsini gördük. Adet olana kadar herşey mümkünKızlar merhabalar adetime 3 gün kala kan testi verdim degerin 0.34 cıktı doktor adetin gecmesi gerektigini söyledi degerlerim yükselmesi icin olmus olsa cıkar mıydı yada adetim gecince deger yükselmesi ihtimali varmı
Yükselebilir yani erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi hayalet cıktı sonra iki gün sonra tekrarladım hic cıkmadı sonra kan verdim böyle oldu şaşırdım kaldımValla biz burda hepsini gördük. Adet olana kadar herşey mümkün
Bence adet olana kadar umut varYükselebilir yani erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi hayalet cıktı sonra iki gün sonra tekrarladım hic cıkmadı sonra kan verdim böyle oldu şaşırdım kaldım
Teşekkür ederim beklicem artıkBence adet olana kadar umut var
benim annem bana hamileyken 2 ay normal regl olmuş, 3cu ay karın ağrısıyla hastaneye gidince 3 aylık hamile olduğunu öğrenmişBence adet olana kadar umut var
Nasip kısmet işte olacak olduktan sonra her türlü umut varbenim annem bana hamileyken 2 ay normal regl olmuş, 3cu ay karın ağrısıyla hastaneye gidince 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş
adet belirtim de hic yok ya ne sancı ne agrı normalde bir hafta çnceden baslardı suan tık yok sırt bel agrısı var siddetli bi sekildebenim annem bana hamileyken 2 ay normal regl olmuş, 3cu ay karın ağrısıyla hastaneye gidince 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş
iğne kadar ilişki yasak gibi bişi söyledi mi doktor size?ben çatlama iğnesi olup bekleme aşamasında, ama çok stres yapdım o yüzden umudum yok artık
Büyük ihtimalle artar betan canımAdete 5 gün var evet
Sabah ve akşam aç karnına çörekotu bal tarçını göz kararı karıştırıp 1 tatlı kaşığı aç karnına yiyorum canımÇörek otu karışımını ne şekilde tuketiyorsun peki
evet bende hatırlamıyorum tam cekmıstı hem 14 15 kaldırsanaValla bi kere çekmişti sanki sonra ben kaldırdım onu yapamadım bi daha her günü tek tek yaptım ama bulamadım