Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya yerim onu yerime öp kocaman annesi
Vakit olsa da eğer ayda iki kere yumurtlama gören bir bünye yoksa bana gereksiz geliyor o kadar kasmak canım. Uzun zamandır ovulasyon testleriyle haşır neşirim artık yumurtlama döngümü ezbere biliyorum ben ve bir kere bile ikinci yumurtlama görmedim ayda bir kez belirli günlerde şansım oluyor sonra bitiyor, olmayan yumurtayı dürteceğim diye yorulmak stres olmak niye diyorum
İster istemez eşle ilişki de görev gibi oluyor çünkü o kafaya girmek istemiyorum en azından ayın belirli bir bölümünden sonra. Ne kadar yumurtlama döneminde de görev kafasına girmemeye çalışsam da maalesef öyle olmuyor, adet sonrası o dönem hep aklında bebek düşüncesi ile yapıyorsun, en azından ayın geri kalanı kafam ve bedenim rahat olsun

Aynen gebeliği geçtim bari normalim bozulmasaydı
Adetim gecikti ve sadece bir gün simsiyah korkutucu bişey olarak sürdü.ilaç verdi bir sonraki adette düşer inşallah bekliyorum ben de
Bana ilaca gerek yok adetle atılır demisti bir iki adet sonra gel demişti bende gecikme flan olmadı inşallah gitmiştir

Klomen mi adetini düzenledi
Benim tam tersine günü şaşmayan adetimi bozdu üstüne kist yaptı bir de
Şimdi kist için ilaç kullanıyorum(
Ben kürtaj oldum adetim düzensizdi 8 ay geçti son 2 aydır 30 günde değilde 28 günde bir oluyorum ben hamile değilim ama adetim düzeldi yarın adet olmam lazım eğer olmazsam hamilelik testi yapıcam hayırlısı neyse o olsun sanada çok geçmiş olsun

Bana ilaca gerek yok adetle atılır demisti bir iki adet sonra gel demişti bende gecikme flan olmadı inşallah gitmiştir
Bana ilk adette gitmeyince verdi sana bir iki adet mi dedi benimki 3,5 cm belki büyüklüğünden korkmıştur bilmiyorum ki
Senin ki inşallah geçerde hiç gerek kalmaz ilaca falan

Kızlar geldi bizim minnoslar
Hem Fodega hem de Panacea içinde folik asit var 400 mg şeklinde ikisini de alırsam günlük 800 olacak sınır 400 değil miydi fazla olmuş olmayacak mı? Fazlası da zarar diyorlar kafam karıştı benim şimdi eş paketi almakla hata mı ettim ama doktor da onu öneriyor bilinen bir sorunu olmayan ve yeni başlayanlara....

Bana ilk adette gitmeyince verdi sana bir iki adet mi dedi benimki 3,5 cm belki büyüklüğünden korkmıştur bilmiyorum ki
Senin ki inşallah geçerde hiç gerek kalmaz ilaca falan
Açıkçası ikinci adeti oldm ama gitmedm bu ay hicbirsey yapmicsm ne takip ne test dedm gecmeyince belirti veriyormu kist

Folik asit fazlası idrarla atılıyo canım vücuttan bi zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…