-
- Konu Sahibi Mervenur277
banada öyle geldi zatn mfk ben aktif polat isterim diyor fodegada öyle aktif polat var birşey daha soraym çok sordum ama :) d3 vitamnde ayrıca kullanıyormusnO zamana kadar fodega kullan bence canım doktora gidince farklı verirse de onu içersin fark yok aslında hatta fodeganın içeriği daha zengin
Ayrıca kullanmıyorum kuzum onlar da Mfk ürünlerinin içinde var zatenbanada öyle geldi zatn mfk ben aktif polat isterim diyor fodegada öyle aktif polat var birşey daha soraym çok sordum ama :) d3 vitamnde ayrıca kullanıyormusn
tesekkürlerAyrıca kullanmıyorum kuzum onlar da Mfk ürünlerinin içinde var zatenistediğin kadar sorabilirsin bu arada
O gelsin de her türlü hediye olur bana da işte insan birşeylere tutunmak istiyor :) Bu ay da buna tutunalım :)Bu ay olacak inşallah doğum günü hediyen gelecek canım şimdiden iyi ki doğdun
Aşkım kafa şişirmek ne demek bunun için varız
Kız sen ne zaman adet oldun. Ben kaçırdım mı. Gerçi herşeyi unutuyorum bu araMervenur277 canikomm topiğin hayırlı uğurlu olsun senin benim ve diğer arkadaşların göbişleri dolsun hayırlısıylaa
hahaa aramıza hoş geldinAllah rızası için biri bana şu mfk ürünlerini anlatsınneye göre alcaz hepsi lazımmış gibi geliyor bana.
Hahahahahhahaa aramıza hoş geldin
Biran önce Dr a kontrole gideyim bendeBenim yaş daha 25 canım ama hormon yaşa bakmıyor hiç öyle düşünme o yüzden
mfk direk eş paketi öneriyor ekstra bir sorun yoksa 3 ay kullanm 3 ay ara jeli sipariş verdm bakalm daha gelmediHahahahahhoş bulduk. Tek emin olduğum şey. Bir gebenin günlüğünden jel alcam bu ay. Gerisi hakkında fikrim yok
Hee direk onu mu öneriyor.mfk direk eş paketi öneriyor ekstra bir sorun yoksa 3 ay kullanm 3 ay ara jeli sipariş verdm bakalm daha gelmedi
aynen ben ilk panecae kullandm sonra eş paketi kullandm günde iki diyor ben bir kullandm eşimede vermiştm sonraa sadece panecae fodega minera kullnıuorm ama toplasan 2 ay anca olmuştr kullanalıHee direk onu mu öneriyor.
Hahahah bana da öyle geliyor vallaAllah rızası için biri bana şu mfk ürünlerini anlatsınneye göre alcaz hepsi lazımmış gibi geliyor bana.
İçerikleri ne bunların hepsi hamilelik için miaynen ben ilk panecae kullandm sonra eş paketi kullandm günde iki diyor ben bir kullandm eşimede vermiştm sonraa sadece panecae fodega minera kullnıuorm ama toplasan 2 ay anca olmuştr kullanalı
CanımsınAşkım kafa şişirmek ne demek bunun için varızben de innovita ve birgebenimgünlüğü arasında kararsız kaldım. Geçen ay laboquick kullanmıştım. Bi farkı yoktur bence
Ben de innovita alcam galiba ona daha yakınımCanımsınbakalım innovita ya çok hassas iyi diyorlar denicez deneme tahtasina döndük zaten biseyleri deneye deneye bana da bir farkı yoktur gigib geliyor hepsi hassas çünkü testlerin
Al da birlikte yapalım hadiBen de innovita alcam galiba ona daha yakınım
Jel alcam bi de bir gebenin günlüğündenAl da birlikte yapalım hadi
Panacea da da 400 mg folik asit var canımbende panecae minera kullanmştm sonraki ay eş paketi kullandm şimdi panecae minera kullanıyorm fodega bitti alsammı başka folik asitmi kullansam karar veremedim