Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ister istemez görev haline geliyor hele bide bu ilişkiden sonra yatın filan derler onu da hiç yapamam bende yumurtlama testlerine göre ayda bi kere asagi yukari 1 2 gün sapmayla aynı oluyor ama iste gel görki yumurtlamada ilişki olsada olmayınca olmuyor 7 ay oldu korunmayi bırakalı aslinda butun umudum bitmisti ama bu ay içimde olacak gibi his var reglinin birinci gunundeyim daha ama içimdeki his o ay bu ay diyor

Biz yine en başa döndük eşimle ya. Ben doktora gidelim diyorum o daha erken biraz daha deneyelim diyor. Ne var ya şu doktora gitmekte anlamadım..
Canim bende aynıyım sanırım 2 regli öncesinde cok ağrım olunca artık kadin doguma gittim rahim vs temizdi hormon testi istedi esim gerek görmüyor 1 yıl daha olmazsa filan bakarız diyor zaten 7 aydir olmuyor ne yılı ona kolay geciyor süre bilmiyorki karisi her regli döneminde kalpten gidiyor

Biz yine en başa döndük eşimle ya. Ben doktora gidelim diyorum o daha erken biraz daha deneyelim diyor. Ne var ya şu doktora gitmekte anlamadım..
Sperm testi verme işleminden çekiniyor çoğu erkek belki o yüzden çekiniyordur o da ya da bir sorun varsa onunla yüzleşmekten çekiniyordur, bizde de erteleyen taraf benim eşim bir an önce öğrenmek istiyor sorun var mı yok mu ama özellikle de eşimde sorun çıkarsa diye çekiniyorum ben çünkü kendimde sorun çıkmasından daha çok üzer beni, eminim bana göre o daha çok kafaya takacak belli etmese de çünkü ve öyle bir şey varsa bununla yüzleşmek zor geliyor bana şu an.
Kaçış yok ama eninde sonunda yüzleşeceğiz inşallah bir seyimiz yoktur tabi

Bizim de bu beşinci ayımız olacak benim yine umudum yok artık sorun olduğunu düşünmeye başladım çünkü
Yaa o his geldiyse bebiş de gelir bence çünkü çoğu kadın hissediyor gibime geliyor içten içe hayırlısı olsun hakkında canım
Kızlar folic asit hangi marka kullanıyorsunuz kullansam mi diye düşünüyorum çünkü vitamin eksikliklerim var
Ben metilfolat formu olduğu için venatura kullandım bir süre sonra elanatal 1 e geçtim o da multivitamin içinde metilfolat var onun da şimdi onu da bıraktım Mfk Fodega içeceğim
Marka çok önemli değil bence ama metil formu olması önemli diyor doktorlar

Ilk bebekte ben bütün testlerimizi yaptırmıştım canım daha bebek denemeye başladığım ilk ay troidim filan yüksek çıkmıştı biraz sut hormonum eşimde bir problem yoktu aslında içi daha rahat eder ama tabiki sizin fikriniz bu ben bu hamileligimde de yaptırma taraftarıyım kendime esim erken diyor ama bu ay normal kan testlerini yaptirdim ve iyiki yaptirmisim bütün değerlerim kotuydu belkide bu yüzden olmadi 7 aydir bazen çok basit tedavisi olan şeylerde geciktirebiliyor yapmak daha avantajlı olabilir

Ilk defa duydum metil formu filan biraz araştırayım canın dediklerini ilk hamileligimde kayinvalidem almisti sagolsun ne olduğunu tam bilmiyodum o zamanlar

Benim eşim de öyle canım ben diyorum şunu yapma bunu yeme macun yapalim keçiboynuzu alalim kendime kür yapıyorum bunu yemicem şuna dikkat edicem şu günler ilişki olucak bu günler olmicak hastaneye gidelim neden olmuyor falan diyorum başlarda ne yapsam tamam diyordu sperm testine yollamayı başardım doktoru bir sikinti görünmüyor demiş ondan beri gitmeyelim ne gerek var bir şey çıkmıyor zaten diyo vitamin falan al sen kendine akışına bırak çok düşünme bir kaç falan daha bekle diyo

Ya bende okuyunca genelde 1 yıldan sonra gidin yazıyor yazılar filan ama bende neden 1 yıl bekliyeyim belki amh düşük, belki başla birşey var belki ne bilim varikosel var filan biran önce öğrenelim. He birşey yoksa da kafamız rahat eder diye düşünüyorum anlatamıyorum. Öyle hemen olmaz biraz daha deneyelim diyor..

Ya ben ona illa hadi sen de git baktır demiyorum ki.. bak regl oldum yoğun günde gitmek lazım filan diyorum.. arada sen de baktır diyoruma aslında da zor koşmuyorum. İlk regl geldiğinde tamam gideriz baktıralım diyor sanırım ben çoo üzülüyorum diye 1 2 gün geçince yarın gidelim bak çok gelcek regl diyorum ya bence gerek yok daha ama sen bilirsine bağlanıyor yine :) ben de karar veremiyorum. O öyle deyince ümitleniyorum aa evet bu ay da deneyelim tamam diye sonra tüh niye gitmedim oluyor.. acaba adet hep düzenli bir sıkıntı yoksa yinede yumurtlamada amh'ta fsh'tq sıkıntı var mıdır bilginiz var mı?

Ya ben benimkini yemeklere bile ikna edemiyorum. Kırmızı et çok yememeliyiz akdeniz tipi beslenelim, yok valla ben et yerim. Etle çocuğun ne alakası var diyor vitamin qldık bakalım basıl içecek. Bu gğne kadar d vitamini vs arada veriyordum ben içerken ama çokta gönüllü içmiyordu:) bir sorum var bilir misiniz acaba adet hep düzenli görüyoruisan bir sıkıntı yoksa yinede yumurtlamada amh'ta fsh'tq sıkıntı var mıdır bilginiz var mı?

Ay bi kararsız benim sanıyor kendimden kızıyordum önümüzdeki ay gideym diyorm o ay geliyor bu ayda deneyeyim diyorm sonda acaba gitsemiydm diyorm kafamda deli sorular

Bence yok canım ben çünkü 6 7 ay önce hormon testi verdim adetlerim de gayet düzenlidir hormon testi verdiğim sıralar ilk defa gecikmişti ve bir sıkıntı yok dedi doktor FSH falan gayet iyi as atayım hatta bir dakika

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-06-22-13-26-27_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2022-12-06-22-13-12-56_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2022-12-06-22-12-44-88_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 72
Estardiol düşük çıkmış adetin ikinci günüydü bunu bileniniz var mı neden doktor o konuda bir şey demedi o zaman gelsitirici vermişti yumurta ve sperm için ama alamadım eşim yoktu artı tanesi 500 TL idi dedim kocam gelince alırız ama önce bir doğal deneyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…