- 19 Aralık 2021
- 2.060
- 2.645
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
Şimdilik jel kullanmayı düşünmüyorum kuzu ben al bakalım inşallah güzel sonuçlanırJel alcam bi de bir gebenin günlüğünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik jel kullanmayı düşünmüyorum kuzu ben al bakalım inşallah güzel sonuçlanırJel alcam bi de bir gebenin günlüğünden
Yok yok adet olmadım canım, daha 20 aralık, çok var banaçok çalışmam lazım çokkkkkKız sen ne zaman adet oldun. Ben kaçırdım mı. Gerçi herşeyi unutuyorum bu ara
Aslnda 10 gün flan oldu biteli fodega paneca incelerken bende farkettm onu içinde var fodega da ayrıca omega3 flanda var diye alsammi dedm bilemedmPanacea da da 400 mg folik asit var canım
Hiç bi belirtim yok canım ben de şaşırdım. Sadece lekelenme var onun dışında günü gününe adet olurum anlamadım canım da sıkıldı birazaa belirtileri neydi sende pcos un adet düzensizliği faln mı
Evet öyle diye biliyorm sende bi incele istersen kafana nasıl yatarsaİçerikleri ne bunların hepsi hamilelik için mi
Tamam bebişimEvet öyle diye biliyorm sende bi incele istersen kafana nasıl yatarsa
İnşallah canım benim hadi bakalım bol bol çalışYok yok adet olmadım canım, daha 20 aralık, çok var banaçok çalışmam lazım çokkkkk
Merve ye topiği için göz aydınına geldiminşallah bebiş içinde gelirim tebriğeee hepücüğünüzü ama önce siz bana hayırlısıyla
Sen sadece tebrik için gel cano inşallah oradan direkkk anneler grubuna alırız seni deYok yok adet olmadım canım, daha 20 aralık, çok var banaçok çalışmam lazım çokkkkk
Merve ye topiği için göz aydınına geldiminşallah bebiş içinde gelirim tebriğeee hepücüğünüzü ama önce siz bana hayırlısıyla
Peki doktor muayenedemi anladı yada kan tahlilinde falanmi 6 ay öncesi doktora gitmistm tahlil yaptı yumurtaliklara baktı lekeyide soylemstm birsey demedi şimdi böyle deyince acaba bndede mi varHiç bi belirtim yok canım ben de şaşırdım. Sadece lekelenme var onun dışında günü gününe adet olurum anlamadım canım da sıkıldı biraz
Ultrasonda anladı canım. Hatta tahlile bakınca yok dedi sonra bi ultrasonda bakalım dedi bakınca söylediPeki doktor muayenedemi anladı yada kan tahlilinde falanmi 6 ay öncesi doktora gitmistm tahlil yaptı yumurtaliklara baktı lekeyide soylemstm birsey demedi şimdi böyle deyince acaba bndede mi var
Himm bende 7 8 defa baktı yumurta takibi yapmışti olsa söylerdi herhalde moralini hiç bozma çok hamile kalan var pcosladaUltrasonda anladı canım. Hatta tahlile bakınca yok dedi sonra bi ultrasonda bakalım dedi bakınca söyledi
Peki sen klomen kullandın mı canım doktor bana klomen verdiHimm bende 7 8 defa baktı yumurta takibi yapmışti olsa söylerdi herhalde moralini hiç bozma çok hamile kalan var pcoslada
Aynen canım yeterince var takviyelerindetesekkürler bende damla kullanıyordum sonra baktım mfk nın içinde var kullanmadm acaba yanlışmı yaptm dedim :)
Kullandm yani en basit tedaviden başlayalım demişti Eylül ayında kist oluştu bir dahaki yada daha sonraki adetinde gel demişti önümüzdeki ay gidicem bakalm ama klomenle hamile kalanda var çok catlatma igneside verdimiPeki sen klomen kullandın mı canım doktor bana klomen verdi
Yok iğne vermedi şu an. Sadece dedi ki 5 gün kullan 6. Gün gel ultrasonda bakalım. Belki o zaman çatlama iğnesi yapar yumurtaların durumuna göreKullandm yani en basit tedaviden başlayalım demişti Eylül ayında kist oluştu bir dahaki yada daha sonraki adetinde gel demişti önümüzdeki ay gidicem bakalm ama klomenle hamile kalanda var çok catlatma igneside verdimi
Aynen olabilir yumurta takibi yapar duruma göre iğne yapabilir inşallah hayırlı olurYok iğne vermedi şu an. Sadece dedi ki 5 gün kullan 6. Gün gel ultrasonda bakalım. Belki o zaman çatlama iğnesi yapar yumurtaların durumuna göre
Kendimi bir an mevlütte gibi hissettim her cümlenin sonuna amin diyerek okudum bir an huzur kapladı içimi enerji önemli gerçektem anlık motivasyonunu bile değiştiriyor insanın pozitif düşünmek. İnşallah hepimiz içinDua ve enerji her şeyin ilacıdır.. Söylediklerimizle aslında yaşantımızı şekillendiririzz. O yüzden kızlar bu ocak grubundan rica ediyorum hepimiz birbirimize dua edelim. Birbirine edilen dualar kabuldur. Ve şunu hep birlikte tekrar edelim..
"Benim adetlerim çok düzenlidir"
"benim yumurtlamam vaktinde olur"
"ben çok kolay hamile kalabiliyorum"
"Allahın izni ile ve hayırlısı ile benim bu ay hamile kalma ihtimalim çok yüksek..
Ocak ayında gebeliğe hazırım....
Ben kullanıyorum 2 aydır adetimi düzenledi tabi her bünyede aynımı bilmiyorum iğne kullanmadım çatlatma iğnesi gerek görmediDoktordan çıktım şimdi klomen verdi adetin 5. Günü başla 5 gün kullan sonra gel dedi. Aranızda kullanan var mı
Klomen mi adetini düzenlediBen kullanıyorum 2 aydır adetimi düzenledi tabi her bünyede aynımı bilmiyorum iğne kullanmadım çatlatma iğnesi gerek görmedi