Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen ne zaman adet oldun. Ben kaçırdım mı. Gerçi herşeyi unutuyorum bu ara 🤣🤣
Yok yok adet olmadım canım, daha 20 aralık, çok var bana😬😬😬çok çalışmam lazım çokkkkk🤪🤪🤪
Merve ye topiği için göz aydınına geldim😊inşallah bebiş içinde gelirim tebriğeee hepücüğünüzü🤲🥰😍 ama önce siz bana hayırlısıyla 🤲🤲🤲

Yok yok adet olmadım canım, daha 20 aralık, çok var bana😬😬😬çok çalışmam lazım çokkkkk🤪🤪🤪
Merve ye topiği için göz aydınına geldim😊inşallah bebiş içinde gelirim tebriğeee hepücüğünüzü🤲🥰😍 ama önce siz bana hayırlısıyla 🤲🤲🤲
İnşallah canım benim ❤️ hadi bakalım bol bol çalış ❤️

Sen sadece tebrik için gel cano inşallah oradan direkkk anneler grubuna alırız seni de😍🌹

Hiç bi belirtim yok canım ben de şaşırdım. Sadece lekelenme var onun dışında günü gününe adet olurum anlamadım canım da sıkıldı biraz
Peki doktor muayenedemi anladı yada kan tahlilinde falanmi 6 ay öncesi doktora gitmistm tahlil yaptı yumurtaliklara baktı lekeyide soylemstm birsey demedi şimdi böyle deyince acaba bndede mi var

Kullandm yani en basit tedaviden başlayalım demişti Eylül ayında kist oluştu bir dahaki yada daha sonraki adetinde gel demişti önümüzdeki ay gidicem bakalm ama klomenle hamile kalanda var çok catlatma igneside verdimi
Yok iğne vermedi şu an. Sadece dedi ki 5 gün kullan 6. Gün gel ultrasonda bakalım. Belki o zaman çatlama iğnesi yapar yumurtaların durumuna göre

Dua ve enerji her şeyin ilacıdır.. Söylediklerimizle aslında yaşantımızı şekillendiririzz. O yüzden kızlar bu ocak grubundan rica ediyorum hepimiz birbirimize dua edelim. Birbirine edilen dualar kabuldur. Ve şunu hep birlikte tekrar edelim..

"Benim adetlerim çok düzenlidir"
"benim yumurtlamam vaktinde olur"
"ben çok kolay hamile kalabiliyorum"
"Allahın izni ile ve hayırlısı ile benim bu ay hamile kalma ihtimalim çok yüksek..
Ocak ayında gebeliğe hazırım....

Dua ve enerji her şeyin ilacıdır.. Söylediklerimizle aslında yaşantımızı şekillendiririzz. O yüzden kızlar bu ocak grubundan rica ediyorum hepimiz birbirimize dua edelim. Birbirine edilen dualar kabuldur. Ve şunu hep birlikte tekrar edelim..

"Benim adetlerim çok düzenlidir"
"benim yumurtlamam vaktinde olur"
"ben çok kolay hamile kalabiliyorum"
"Allahın izni ile ve hayırlısı ile benim bu ay hamile kalma ihtimalim çok yüksek..
Ocak ayında gebeliğe hazırım....
Kendimi bir an mevlütte gibi hissettim her cümlenin sonuna amin diyerek okudum 😂😂 bir an huzur kapladı içimi enerji önemli gerçektem anlık motivasyonunu bile değiştiriyor insanın pozitif düşünmek. İnşallah hepimiz için 🙏🙏🙏

X