- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- Konu Sahibi Mervenur277
Evet ister istemez görev haline geliyor hele bide bu ilişkiden sonra yatın filan derler onu da hiç yapamam bende yumurtlama testlerine göre ayda bi kere asagi yukari 1 2 gün sapmayla aynı oluyor ama iste gel görki yumurtlamada ilişki olsada olmayınca olmuyor 7 ay oldu korunmayi bırakalı aslinda butun umudum bitmisti ama bu ay içimde olacak gibi his var reglinin birinci gunundeyim daha ama içimdeki his o ay bu ay diyorYa yerim onu yerime öp kocaman annesi
Vakit olsa da eğer ayda iki kere yumurtlama gören bir bünye yoksa bana gereksiz geliyor o kadar kasmak canım. Uzun zamandır ovulasyon testleriyle haşır neşirim artık yumurtlama döngümü ezbere biliyorum ben ve bir kere bile ikinci yumurtlama görmedim ayda bir kez belirli günlerde şansım oluyor sonra bitiyor, olmayan yumurtayı dürteceğim diye yorulmak stres olmak niye diyorum
İster istemez eşle ilişki de görev gibi oluyor çünkü o kafaya girmek istemiyorum en azından ayın belirli bir bölümünden sonra. Ne kadar yumurtlama döneminde de görev kafasına girmemeye çalışsam da maalesef öyle olmuyor, adet sonrası o dönem hep aklında bebek düşüncesi ile yapıyorsun, en azından ayın geri kalanı kafam ve bedenim rahat olsun