- 25 Şubat 2011
- 6.342
- 7.202
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.741
Adete 5 gün var evetCanım adete daha 5 gün var demi senin inşallah yükselir bence adet gün ü bi daha tekrarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 5 gün var evetCanım adete daha 5 gün var demi senin inşallah yükselir bence adet gün ü bi daha tekrarla
Valla ben de senin gibiyim yürürken özellikle sol kasığım batıyor merdiven çıkarken falanAayyy okurken bı heyecanlandım bende tam sana yazacaktim nasılsın var mı bir belirti diye hadi inşallah ya oldu mu aceba ki yerleşmemi ki benimde karın alt bölgemde ve kasıklarımda ağrı var bazen batma gibi oluyor kendimizi dinliyoruz ondan mı aceba diyorum ama bildiğin ağrıyor yani hafifte belim ağrıyor
Cnm betada 4.18 olan değer,Hemen 2 tane gebelik testi al bugün 2-3 saat sıvı almadan bi işe test yap 2 ğün sonra testi tekrarla koyulaşma felan olursa gözün aydın hemde kolunu boş yere bida deldirmemiş olursun
Ünlem işareti ne için onu anlamadım ama 2 gün sonra varsa aşağı yukarı 10 civarı olması gerekir oda testte çıkıyorCnm betada 4.18 olan değer,
kaset testte idrarda çıkmaz!!
Benimde sol ya inşallah güzel şeylerin habercisi olur sanki adet oldum Olcam gibi adet agrisi varValla ben de senin gibiyim yürürken özellikle sol kasığım batıyor merdiven çıkarken falan
Değerlendirin canım Allahtan umut kesilmezPazar gecesinden beri çatlamaya çalışıyor yani garibim ben bu aydan ümidimi kesmiştim değerlendiremedik diye ama yumurtam kesememiş
Böyleydi ovülasyon aslında. Anlamadım ki. 10.gün pikti sonra silinmeye başladı. 12 de hepten silikti.bebekheyecani canım senin ovülasyon testlerinde pik ve çatlama daha erken değilmiydi ya ateş tablon niye 18 ine çizgi çekmiş
14 aralık kesin yumurtlama bence ama sanırım yumurtan tam anlamıyla 16 sında çatlamışBöyleydi ovülasyon aslında. Anlamadım ki. 10.gün pikti sonra silinmeye başladı. 12 de hepten silikti.
Evet 16 aralıkta tam çatlamış. Kaça çekmesi lazım çizgiyi14 aralık kesin yumurtlama bence ama sanırım yumurtan tam anlamıyla 16 sında çatlamış
Bak benim 15 i ve 16 sı pikti 17 sinde çatladı çizgimi 15 ine çekti amaEvet 16 aralıkta tam çatlamış. Kaça çekmesi lazım çizgiyi
Ne bileyim ben anlamadım ki. Noluyo şimdi benim böyle oluncaBak benim 15 i ve 16 sı pikti 17 sinde çatladı çizgimi 15 ine çekti ama
Ateşle testler birbirinden ayrı takılmış oluyor benimde öyleNe bileyim ben anlamadım ki. Noluyo şimdi benim böyle olunca
Ateşle testler birbirinden ayrı takılmış oluyor benimde öyle
Sen pazar günü test yap bence kuzum çatlamanın 10. Günü oluyorNe bileyim ben anlamadım ki. Noluyo şimdi benim böyle olunca
Ben ovülasyon testimi dikkate alıp test yapıcamAma olmaması lazım böyle. Ne anlamı kalıyor o zaman. Papatyamaviss gel bi
Adetim geçene kadar beklerim ya,Sen pazar günü test yap bence kuzum çatlamanın 10. Günü oluyor
Adetin ne zamanAdetim geçene kadar beklerim ya,
kızlar catadıgı gune cekmez zaten cızgıyı ates yumurtlamayı gosterır catlamasını da sız anlarsınız yanı en pık olan 15 ve 16 dıyorsun yanı yumurtanın catlamadan once geldıgı en doruk zırvesı . ff çizgiyi o noktaya ceker çatlamasıda sızın yumurta catlama zamanına gore degısır ıkı gun sonra catladı mesela senın 15 e cekmesı doğal bebekheyecaniBak benim 15 i ve 16 sı pikti 17 sinde çatladı çizgimi 15 ine çekti ama
Kız geçene kadar bekleme.Adetim geçene kadar beklerim ya,