Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 kasım çok bariz diğer günlerde de var 15. Akşam silinmeye başlamış gibi ama tabi kistmi bilmiyorum çok uzun sürmüş koyuluk

11 kasım çok bariz diğer günlerde de var 15. Akşam silinmeye başlamış gibi ama tabi kistmi bilmiyorum çok uzun sürmüş koyuluk
Evet 11 aralık sabah pikti.

Çatlamadı sanırım
Ya da yumurtanın olgunlaşması uzun sürdü
Ya, da çatladı fakat lh çok yavaş düştü

Bilinmeyenli bir denklem gbi

Nasıl tuketiyirsun canım karışımı günde kaç kez miktarı ne şekilde? Ben bir defa deneyim dedim beni aşırı kesti yiyemedim çok ağır nasıl yiyorsun başka yolu var mi

Canım benim de genelde öyle oluyor 6 aydır yaptığım için artık tecrübe edindim.ilk kez geçen ay kıpkırmızı oldu oda dediğim gibi tarçın kullandım çörekotu bal onun sayesinde.o yüzden bikaç ay devam edecem inşallah gebelik olur

Aayyy okurken bı heyecanlandım bende tam sana yazacaktim nasılsın var mı bir belirti diye hadi inşallah ya oldu mu aceba ki yerleşmemi ki benimde karın alt bölgemde ve kasıklarımda ağrı var bazen batma gibi oluyor kendimizi dinliyoruz ondan mı aceba diyorum ama bildiğin ağrıyor yani hafifte belim ağrıyor

Kızlar beta sonucum çıkmış

4,18

Gebelik yok ama 5e yakın Bi oran
Hemen 2 tane gebelik testi al bugün 2-3 saat sıvı almadan bi işe test yap 2 ğün sonra testi tekrarla koyulaşma felan olursa gözün aydın hemde kolunu boş yere bida deldirmemiş olursun

Çörek otu karışımını ne şekilde tuketiyorsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…