-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.721
11 kasım çok bariz diğer günlerde de var 15. Akşam silinmeye başlamış gibi ama tabi kistmi bilmiyorum çok uzun sürmüş koyulukSon testim busekılde
Daha da test yapmıyorum
Çatladımı çatlaması mı
Kistemi dönüştü hiç bilinmiyor
Doktorlarda tam bilgi vermıyolar
Yumurta çatlamış demiyor mesela
2 ay önce özele gittım hiçbişy yok dedi
Evet 11 aralık sabah pikti.11 kasım çok bariz diğer günlerde de var 15. Akşam silinmeye başlamış gibi ama tabi kistmi bilmiyorum çok uzun sürmüş koyuluk
İnşallah canımHadi inşallah yerleşiyordur bebişin
Nasıl tuketiyirsun canım karışımı günde kaç kez miktarı ne şekilde? Ben bir defa deneyim dedim beni aşırı kesti yiyemedim çok ağır nasıl yiyorsun başka yolu var miBen geçen ay çörekotu bal tarçın kullandım 10.günü yumurtlama oldu hemde kıpkırmızı pco yum ben ama bizim sorunumuz bu zaten yumurta tam bğyümüypr büyğse de kalitesiz oluyor ben de çoğu zaman böyle az kırmızı olur.hayatımda ilk kez bal çörekotu tarçın sayesinde geçen ay t çizgisini kıpkırmızı gördüm.ama yine olmadı gebelik.bubauda kullanıyorum 12.gün daha tık yok
Yükselebilir canım 5 e yakın çünkü çok umutlanma ama sen yine 2 güne bir kan ver derim benKızlar beta sonucum çıkmış
4,18
Gebelik yok ama 5e yakın Bi oran
Birkaç saate düşmüştü benimki gün içindeKızlar devlet hastanesinde beta testi
E-devlete ne zaman düşer??
Yumurta çatlama süren uzamış olabilir veyahut iki kere yumurtlama olmuş olabilir canım
Kız bu doktormu kesin?Yani acilde onca insan varken
Acilde yer kaplayıp boşuna kan vermişsiniz dedi
Orada öncelıklı hastalar var dedi
Siz bılinçli Bı İnsan benzıyorsunuz
Siz bari yapmayın dedi
Yükselebilir canım 5 e yakın çünkü çok umutlanma ama sen yine 2 güne bir kan ver derim ben
Geç yumurtladığımı düşünüyorum ztenYükselebilir canım 5 e yakın çünkü çok umutlanma ama sen yine 2 güne bir kan ver derim ben
Hayır o zaman daha çatlamamıs canım çatlayınca o sıvı bitiyorBu 3-4 gün içinde mi 2 defa yumurtlamis olabilirim
Hayır o zaman daha çatlamamıs canım çatlayınca o sıvı bitiyor
Canım benim de genelde öyle oluyor 6 aydır yaptığım için artık tecrübe edindim.ilk kez geçen ay kıpkırmızı oldu oda dediğim gibi tarçın kullandım çörekotu bal onun sayesinde.o yüzden bikaç ay devam edecem inşallah gebelik olurSende de mj böyle silik gösteriyor yumurtlama olmuşsa bile net değil c çizgisi kadar koyu olmuyor geçen ayda böyle oldu attım kadına testlerimi henüz yumurtlama yok devam et ddi o zaman ben geven ay hiç yumurtlama görmedim mi yani .. test işi karışık garantisi yokmuş onu anladım ben
Canım adete daha 5 gün var demi senin inşallah yükselir bence adet gün ü bi daha tekrarlaKızlar beta sonucum çıkmış
4,18
Aayyy okurken bı heyecanlandım bende tam sana yazacaktim nasılsın var mı bir belirti diyeKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Hemen 2 tane gebelik testi al bugün 2-3 saat sıvı almadan bi işe test yap 2 ğün sonra testi tekrarla koyulaşma felan olursa gözün aydınKızlar beta sonucum çıkmış
4,18
Çörek otu karışımını ne şekilde tuketiyorsun pekiCanım benim de genelde öyle oluyor 6 aydır yaptığım için artık tecrübe edindim.ilk kez geçen ay kıpkırmızı oldu oda dediğim gibi tarçın kullandım çörekotu bal onun sayesinde.o yüzden bikaç ay devam edecem inşallah gebelik olur
Canım bana da 18 i gibi geldi. Ama bende ilk kez kullandım pek anlamamBahsettiğim testten hiç kullanmadın mi aa yanlış hatırlıyorum o zaman ben
Bata 5 gün varHemen 2 tane gebelik testi al bugün 2-3 saat sıvı almadan bi işe test yap 2 ğün sonra testi tekrarla koyulaşma felan olursa gözün aydınhemde kolunu boş yere bida deldirmemiş olursun
2 gün sonra test yap canım çizgi görürsen olmuş bu işBata 5 gün var
Dün kaset test yaptım negatif
Evde test var
Ama Ümidim yok
Braz bekliyim dıyorum