Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Sen zaten jel kullanıyorsun..yine neden kayganlaştırıcı kullanıyorsunki kuzum..Ama akınti yerleşme kanaması oluyor diyorlar..İn şa Allah öyledir☺️

Kızlar buda benim çatlamanın 6. günündeki tertemiz testim😂 aslında bir gölge var ama testin çizgisimi gözüm kendimi o çizgiyi oraya koymak istiyor anlamadım😅

Eklentiler

• IMG_20221222_092402.jpg
    IMG_20221222_092402.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 46
Yani ben büyüdüğünü takip etmedim bile..adet biten günü başladım etmeye..önceden 2 saat sıvı yemek bile yemedim..ama akıntıya takılma..her keste olmuyor
Atıyorum testleri canimn teste göre 18 i pik gibi görünüyor ama kurudukca koyulasmis gibi geldi bana zaten 18 ini de degerlendirmistim ben nolur normal diye son attığım da bugünün testi gittikçe siliklesiyor çatladı mi acaba 🙄kaçırdım mı

Eklentiler

• 20221222_111051.jpg
    20221222_111051.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 20221222_111042.jpg
    20221222_111042.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20221222_111041.jpg
    20221222_111041.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 37
Atıyorum testleri canimn teste göre 18 i pik gibi görünüyor ama kurudukca koyulasmis gibi geldi bana zaten 18 ini de degerlendirmistim ben nolur normal diye son attığım da bugünün testi gittikçe siliklesiyor çatladı mi acaba 🙄kaçırdım mı
Kuzum sen 18 görmüşsün yumurtlamanı..için rahat olsun değerlendirdin..bu testler sanirım hep böyle net göstermiyor.18 19 sanirım sende..sonrada çatlamış

Kuzum sen 18 görmüşsün yumurtlamanı..için rahat olsun değerlendirdin..bu testler sanirım hep böyle net göstermiyor.18 19 sanirım sende..sonrada çatlamış
18 i pazardi ben salı günü doktora gittim 16 cm ddi muayene etti çatlamış olsaydı muayene esnasında fark edilmez miydi ama doktorun söylemesi gerekirdi çatlamış değerlendir vs diye acaba test mi bozuk yanlış gösteriyor kafam çok karıştı 🙄

18 i pazardi ben salı günü doktora gittim 16 cm ddi muayene etti çatlamış olsaydı muayene esnasında fark edilmez miydi ama doktorun söylemesi gerekirdi çatlamış değerlendir vs diye acaba test mi bozuk yanlış gösteriyor kafam çok karıştı 🙄
@bebekheyekuzum sende bir ebenin gunlugunden aliyordun testleri bozuk olduğunu hissettin mi hiç 2 aydır ben pik göremedim bu testler de kan da ve muayene de yumurtlama ve yumurta görünüyor ama test tam pik göstermiyor

Bence 18 i pik değil canım. O kadar koyu değil c çizgisi. Yapmaya devam et bence

Ben bu durumla karşılaştım kuzum..hep burda dedim kızlara..ondan testlere ara verdim..Bende test çatladığını gösterdi doktor dedi çatlamamış.En güzeli takip et ama sık ilişkiyi ihmal etme yani ben pek güvenemem bu testlere

X