- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.521
Mervenur277 ff linkini nerden paylaşıyorduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tablonun olduğu sayfada share your card yazıyor oraya basıyorsun home page var aşağılarda oradan linki kopyaliyorsun paylasiyorsun canımMervenur277 ff linkini nerden paylaşıyorduk
Sanki evet olmuş gibiAma kızlar kadına sordum..dedi bu gün değerlendirin..sanki bende koyu gördüm
Aynen bencedeSanki evet olmuş gibi
Her ihtimale karşı degerlendirn yarın nasl çıkacak bakalm testAynen bencede
Dün aslında değerlendirdik..ama olsun ya jelide kullanırım..korkuyorum kaçırmak istemiyorum..yarın merak ediyorum nasıl olucak .genede 2 güne çatlıyorHer ihtimale karşı degerlendirn yarın nasl çıkacak bakalm test
Hoş buldum bebeğim umarım iyi gelir başladım gitti :) bakalım adetim gelecek miCanım benim öncelikle hoş geldin çok sevindim toparlan daha da iyi ol. Zaten Mfk ürünleri de iyi gelecek sana.hiçbir sorun olmaz ben yarım saat arayla alıyorduk hepsini. Hiç bir sıkıntı olmaz istediğin zaman başlayabilirsin
İnşallah jelde vesile olur hayırlı haberi alırsınDün aslında değerlendirdik..ama olsun ya jelide kullanırım..korkuyorum kaçırmak istemiyorum..yarın merak ediyorum nasıl olucak .genede 2 güne çatlıyor
O masajı sanki düzgün yapamıyormuşum gibi bi his var içimde alırım tatlım bi “hayırlı olsun” unuHemen başla kuzum..hiç bir sorunu yok canım..adet söktürücü masajını yap günde 2 defa
Kızlar ben de spora geri döndüm bugünnn spor kardeşliğine geri alın beni de :)) melisaa93 PapatyamavissTamam kuzum Bugunde yaptık sporumuzu çok şükür
Aynı vidyoda olduğu gibi yap çok kolay..ama basarak yap ben öyle ediyordum..hemen adet oluyordum.Hayırli olsun kuzum..hemen hamiş kal ilk denememdeO masajı sanki düzgün yapamıyormuşum gibi bi his var içimde alırım tatlım bi “hayırlı olsun” unu
Amin canımİnşallah jelde vesile olur hayırlı haberi alırsın
Oooo hoş geldin Daha iyi misin canım?Kızlar ben de spora geri döndüm bugünnn spor kardeşliğine geri alın beni de :)) melisaa93 Papatyamaviss
İlişki gün aşırı19.gün renk kaçmış bence bu neee boylee ilişkilerrr pekı
Yarın tekrarlayınKizlar elinde kulağında akıntım git gide çoğalıyor
Canım benim daha iyi misin şimdi. Biz bıraktığın gibiyiz valla. Ben hepsini aynı anda içiyorum yavrumKızlarım selam nasılsınız sizi çok özledim, hastalığım bugün daha iyi çok şükür. Ve mfk ürünlerim geldi hemen başlayacağım :) adet gecikmem devam ediyor ve gebe değilim, sıkıntı olmaz dimi? Bi de hepsini aynı anda almamız sorun olmaz dimi?? Özellikle sizden cevap istiyorum aşklar ) bebekheyecani Niqu @fnd_50
Aynen yarın olabilir Bence sabah akşam yap artıkKizlar elinde kulağında akıntım git gide çoğalıyor
Aşkım istersen bekle bugün ara verŞimdi bugün değerlendircez mi yaa off valla kafalar karışık.. dümdüz net birşey olsa şu işte.. 3 gün üstüste oldu . (Hatta bir günde 2 kere vqr) toplam 4 oldu üstü üste. Bugün de değerlendirmeli mi bilemedim