- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.461
Otoriter ve temizse tam benlik ben de koç burcuyum ve liderlik yönümü çocuklar üzerinde çok fazla uygularım gibi geliyor ama kendisi otoriter ve titzse fazla karışmam yorulmam gibime geldiiiTemiz titiz otoriter doğrulukçu kimine göre çok iyi kimine göre ay uzak dursun benden denilen bir burç
Bu yazıyı gördüğüm iyi oldu aklima takıldı kac gundur ben normalde her ay o yumurtlama akıntısıni görürdüm bu ay gormedim yani çok dikkat ettim normal akintim oldu ama tam o yumurtlama akıntısı olmadi önceki aylarda ki gibiSabırla bekle kuzum biliyor musun hatta bu ay yumurtlama akıntısı görmedim ben tamamen ateşten gittim ve dediğim gibi o değerlendirme de şans eseri oldu 12 su yumurtlama bir ilişki 13 ü iki kere ilişki oldu 14 u ve sonrasında olmadı ilçe degistirmistim çünkü eşim yanımda değildi
Temiz titiz otoriter doğrulukçu kimine göre çok iyi kimine göre ay uzak dursun benden denilen bir burç
Hatta ben dedim bu ay heralde yumurtlama olmayacak ya da olsa da akıntım yok tutmaz galiba çok umutsuzdum o yüzden bu demek oluyor ki asla umudumuzu yitirmiyoruzBu yazıyı gördüğüm iyi oldu aklima takıldı kac gundur ben normalde her ay o yumurtlama akıntısıni görürdüm bu ay gormedim yani çok dikkat ettim normal akintim oldu ama tam o yumurtlama akıntısı olmadi önceki aylarda ki gibi
Bildiğim kadarıyla xzten doktorlar artık sadece amh bakiyor o daha onemliymis doktorunuz ne dediKızlar ben amh sonucunu bekliyordum sonuç cıkmış 1.78 iyimi acaba FSH biraz yüksek diye menopoz demişti FSH 15 küsür cıkmıştı amh iyi gibi geldi demi
Doktorum menopoz başlangıcı dedı ama daha yaşım 29 amh istedi araştırma oda 20 gün sonra çıktı daha bu amh sonucunu doktor görmedi oyüzden buraya yazdımBildiğim kadarıyla xzten doktorlar artık sadece amh bakiyor o daha onemliymis doktorunuz ne dedi
Evet canım umut her zaman sadece bu ay hem akıntı olmaması hemde değişik olarak yumurtlamadan 1 gün sonra göğüs ağrısı var acaba olmadidami başladı bu ağrı hemen diyorum zaten canımı çok sıkıyor göğüs ağrılarım ama hic bu kadar erkende baslamazdiHatta ben dedim bu ay heralde yumurtlama olmayacak ya da olsa da akıntım yok tutmaz galiba çok umutsuzdum o yüzden bu demek oluyor ki asla umudumuzu yitirmiyoruz
İnsallah menopoz değildir canım amh daha doğru sonuç veriyor artık dr için o daha önemli diye izledim bi kac dr videosunda denk geldim hakkinizda hayırlısı olsunDoktorum menopoz başlangıcı dedı ama daha yaşım 29 amh istedi araştırma oda 20 gün sonra çıktı daha bu amh sonucunu doktor görmedi oyüzden buraya yazdım
Evet evet benim ablam başak ben akrep annem derki hep ablam için okadar uysal bir bebek ki doyurmak için uyandırırımdı sadece sonra ben olmuşum beş yıl ara vermiş benden ilallah etmiş
Canım her ay farklı günde olabilir yapmaya devam et benceKızlar benim yumurtlama dün oldu mu acaba ya? Dün pik değil dedik. Bugün sabah 10 da ve akşam 18 de iki kere yaptım.. 10 daki koyu gibi.. 18deki çok silik bir çizgi.. ama dün değil dendi :/ kafamda deli sorular.. 16. Gün bugün.. genelde 14te 15te görürdüm pik..
Amaan kendime söz verdim testler önümüzdeki ayada yeter sonra bir daha test yapmayacam strese sokmayacam kendimi diye. Bu ay da inadına her gün 2 tane yapmak zorunda kaldımCanım her ay farklı günde olabilir yapmaya devam et bence
Zaten napıyosak kendimiz yapıyoruzAmaan kendime söz verdim testler önümüzdeki ayada yeter sonra bir daha test yapmayacam strese sokmayacam kendimi diye. Bu ay da inadına her gün 2 tane yapmak zorunda kaldımgeçtiğimiz aylarda da pik geçtiği gibi ertesi gün silik olmuştu hemen. Yine öyle oldu. Ay yumurtaların da çok iyi demişti doktor oysa
Yaa pembe olandan sipariş vermiştimmCanım hayır bir kez pembe inivota kullandım eh bir nebze ama geçen ay mavi inivota aldım hiç memnun değilim değil ikinci çizgi C çizgisini bile zorla gösteriyor
Canim streste cok buyuk etken cok zor sana diyorum ama bende çok düşünüyorum ama düşünmemek lazım gerçekten ben sürekli kafa dağıtmaya çalışıyorum 7 aydir olmuyor ebe dusunursen olmaz dedi düşünme stres yapma dediGebelik istiyorum diye dr a gittim bissuru test yapıldı hepsi temiz falbiol adında folik asit başlattı ben belki hamileyim diye x ray cihazlarindan bile geçmiyorumduygusal durum değişiklik var herseye aglayasim geliyo cok zor bu süreci uzun süre yasayanlar cok zor ben daha 1 ayda bu hale geldim dusunmeyeyim diyorum aklımdan çıkmıyor
Şimdi bugün değerlendircez mi yaa off valla kafalar karışık.. dümdüz net birşey olsa şu işte.. 3 gün üstüste oldu . (Hatta bir günde 2 kere vqr) toplam 4 oldu üstü üste. Bugün de değerlendirmeli mi bilemedimZaten napıyosak kendimiz yapıyoruz
Bence eeen güzel burçHiç burcu düşünmemiştim ben bir bakayım su başak burcuna çevremde de hiç yok
Bence hem bugün hemde bir gün ara ver sonra yine değerlendirDöngünün 22.gununde sonunda pik gördüm. Ondan önceki 2 gün değerlendirdik.Sonra içim rahat etmedi akşama birdaha yapayım dedim testi. Siliklesmeye başladı yani çatlama oldu değil mi kuzular? Bu akşam da değerlendirmeye çalışayım. Yarına gerek var mı sizce. Tutacaksa bu akşam degerlendirmesemde zaten sperm yaşıyor tutacaktır inşallahsiz ne yapardınız hadi Ocak ayinw bende güzel haber alayım
Benim çok bilgim yok bu konuda canımKızlar amh 1.78 iyimi sizce