Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik istiyorum diye dr a gittim bissuru test yapıldı hepsi temiz falbiol adında folik asit başlattı ben belki hamileyim diye x ray cihazlarindan bile geçmiyorum 😔 duygusal durum değişiklik var herseye aglayasim geliyo cok zor bu süreci uzun süre yasayanlar cok zor ben daha 1 ayda bu hale geldim dusunmeyeyim diyorum aklımdan çıkmıyor
Canım sakin ol rahat olmaya çalış ☺️ Sağlıkla hayırla nasip olsun kucağına alabilde bir kaç ay bekletse de olur

Kızlar fermometer uygulamasına bayıldım. Çok kapsamlı ve bilgilendirici. Ben P.C uygulamasını kullanıyordum ama o solda sıfırmış. Tavsiye ederim. 🙏🏼 bu uygulamayla ateş ölçümü de yaparım belki bakalım.
Bnde fermometer uygulamasını indirdım
Bayaa Bi kurcaladım ama ovulasyon testi yüklemeyi beceremedım
Eğer bılıyorsanız tarıf edermisnız

Bnde fermometer uygulamasını indirdım
Bayaa Bi kurcaladım ama ovulasyon testi yüklemeyi beceremedım
Eğer bılıyorsanız tarıf edermisnız
Takvimde o günün üzerine tıkla sonra sağ altta çıkan artıya tıkla. Lh testi yazar akıllı yüklemeye tıkla foto çek. Yüzde olarak oranlıyor düşük veya doruk diyor. Kaydet demeyi unutma ☺️

Canım eşim bekarken henüz biz bir senelik evliyiz esim 3nyil önce kasik ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor varikosel tanısı koyuluyor ve ameliyat oluyor hayır hiçbir şey kullanmadım ama bu ay olmasaydı Ahmet Maranki in kürü var onu uygulamayı düşünüyordum çok etkili diyorlar bir senedir istiyoruz işte başta kimyasal oldu bu dabikinci gebelik canım
Allah sağlıkla kolaylıkla devamını getirsin canım inşallah 🧿🙏

X