- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.441
Bende çok şey içtim ama böylesini görmedim bir dene bakHAHAH ben neler neler ıcıyorum bı bilseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok şey içtim ama böylesini görmedim bir dene bakHAHAH ben neler neler ıcıyorum bı bilseniz
Canım sakin ol rahat olmaya çalış Sağlıkla hayırla nasip olsun kucağına alabilde bir kaç ay bekletse de olurGebelik istiyorum diye dr a gittim bissuru test yapıldı hepsi temiz falbiol adında folik asit başlattı ben belki hamileyim diye x ray cihazlarindan bile geçmiyorum duygusal durum değişiklik var herseye aglayasim geliyo cok zor bu süreci uzun süre yasayanlar cok zor ben daha 1 ayda bu hale geldim dusunmeyeyim diyorum aklımdan çıkmıyor
alayım kuzum ıctım daha once de etkısı varmıydı hatırlamıyorumBende çok şey içtim ama böylesini görmedim bir dene bak
Telefonla görüştüğüm için onunla ilgili bir şey demedim ama ben yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü ilişkiden birkaç saat önce ovulasyon testim pikdi inşallah tutar bu ayİlişki sırasında ağrı olduğunu söyledin mi doktora canım ne dedi?
İnşallah canımTelefonla görüştüğüm için onunla ilgili bir şey demedim ama ben yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü ilişkiden birkaç saat önce ovulasyon testim pikdi inşallah tutar bu ay
İnşallah hepimiz guzel haberle dönelimCanım sakin ol rahat olmaya çalış Sağlıkla hayırla nasip olsun kucağına alabilde bir kaç ay bekletse de olur
Insallah ❤Cuma günü de değerlendirip sonra beklemeye geçicem inşallah yeni yıla bebek haberleriyle gireriz hepimiz burdan çıkıp Eylül anneleri grubuna gitmemiz yok mu :) nasip et Allahım
Ama markası doğadan olacak başka marka değilalayım kuzum ıctım daha once de etkısı varmıydı hatırlamıyorum
Hayırlısıyla ve sağlıkla İnşAllah canımTelefonla görüştüğüm için onunla ilgili bir şey demedim ama ben yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü ilişkiden birkaç saat önce ovulasyon testim pikdi inşallah tutar bu ay
Bnde fermometer uygulamasını indirdımKızlar fermometer uygulamasına bayıldım. Çok kapsamlı ve bilgilendirici. Ben P.C uygulamasını kullanıyordum ama o solda sıfırmış. Tavsiye ederim. bu uygulamayla ateş ölçümü de yaparım belki bakalım.
Takvimde o günün üzerine tıkla sonra sağ altta çıkan artıya tıkla. Lh testi yazar akıllı yüklemeye tıkla foto çek. Yüzde olarak oranlıyor düşük veya doruk diyor. Kaydet demeyi unutmaBnde fermometer uygulamasını indirdım
Bayaa Bi kurcaladım ama ovulasyon testi yüklemeyi beceremedım
Eğer bılıyorsanız tarıf edermisnız
Allah sağlıkla kolaylıkla devamını getirsin canım inşallahCanım eşim bekarken henüz biz bir senelik evliyiz esim 3nyil önce kasik ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor varikosel tanısı koyuluyor ve ameliyat oluyor hayır hiçbir şey kullanmadım ama bu ay olmasaydı Ahmet Maranki in kürü var onu uygulamayı düşünüyordum çok etkili diyorlar bir senedir istiyoruz işte başta kimyasal oldu bu dabikinci gebelik canım
Amin inşaallah canım benim darısı sana olsun inşallahAllah sağlıkla kolaylıkla devamını getirsin canım inşallah
Yeaaaa doğum takvimi çıkmış Eylül bebesi başak çocuğuuuu maşallah çok güzelCanım sanırım yumurtlama olmuş ya da yakın o yüzden bu civarlar çıkıyor
Hiç burcu düşünmemiştim ben bir bakayım su başak burcuna çevremde de hiç yokYeaaaa doğum takvimi çıkmış Eylül bebesi başak çocuğuuuu maşallah çok güzel
Canım hayır bir kez pembe inivota kullandım eh bir nebze ama geçen ay mavi inivota aldım hiç memnun değilim değil ikinci çizgi C çizgisini bile zorla gösteriyorTrendyolda innovita gördüm, denemiş mıydın canım memnun musun
Temiz titiz otoriter doğrulukçu kimine göre çok iyi kimine göre ay uzak dursun benden denilen bir burçHiç burcu düşünmemiştim ben bir bakayım su başak burcuna çevremde de hiç yok