- Konu Sahibi Mervenur277
Kisti gördügundemi ilaç verdi doktorKlomen mi adetini düzenledi
Benim tam tersine günü şaşmayan adetimi bozdu üstüne kist yaptı bir de
Şimdi kist için ilaç kullanıyorum(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kisti gördügundemi ilaç verdi doktorKlomen mi adetini düzenledi
Ya yerim onu yerime öp kocaman annesiBende bu sekilde yumurtlamadan sonra canımız ne zaman isterse oluyor acaba yanlismi yapiyorum diye düşünüyorum ama valla gün aşırı ilişki bende olmuyor malesef oğlum her gece aramızda yatmak istediği için hiç vaktimiz yok
Bende biterse ne alsam diyorum ama galiba fodega alırımAslnda 10 gün flan oldu biteli fodega paneca incelerken bende farkettm onu içinde var fodega da ayrıca omega3 flanda var diye alsammi dedm bilemedm
Zaten mfk 3 ay kullanım diyor önümüzdeki ay doktora gidicem bakalm o ne verecekBende biterse ne alsam diyorum ama galiba fodega alırım
Aynen gebeliği geçtim bari normalim bozulmasaydıKisti gördügundemi ilaç verdi doktor
Sende var mı bi sorun canımZaten mfk 3 ay kullanım diyor önümüzdeki ay doktora gidicem bakalm o ne verecek
Bana ilaca gerek yok adetle atılır demisti bir iki adet sonra gel demişti bende gecikme flan olmadı inşallah gitmiştirAynen gebeliği geçtim bari normalim bozulmasaydı
Adetim gecikti ve sadece bir gün simsiyah korkutucu bişey olarak sürdü.ilaç verdi bir sonraki adette düşer inşallah bekliyorum ben de
Ben kürtaj oldum adetim düzensizdi 8 ay geçti son 2 aydır 30 günde değilde 28 günde bir oluyorum ben hamile değilim ama adetim düzeldi yarın adet olmam lazım eğer olmazsam hamilelik testi yapıcam hayırlısı neyse o olsun sanada çok geçmiş olsun❤Klomen mi adetini düzenledi
7 ay önce gittiğimde birsey yok dedi doktor hersey normalSende var mı bi sorun canım
Amh baktımı peki7 ay önce gittiğimde birsey yok dedi doktor hersey normal
Bana ilk adette gitmeyince verdi sana bir iki adet mi dedi benimki 3,5 cm belki büyüklüğünden korkmıştur bilmiyorum kiBana ilaca gerek yok adetle atılır demisti bir iki adet sonra gel demişti bende gecikme flan olmadı inşallah gitmiştir
Baktı 0.83 çıktı biraz düşük ama fsh iyi yaşa göre dedi amh hamile kalinamayaagini göstermez dedi senn nasl neler kullaniyorsnAmh baktımı peki
Açıkçası ikinci adeti oldm ama gitmedm bu ay hicbirsey yapmicsm ne takip ne test dedm gecmeyince belirti veriyormu kistBana ilk adette gitmeyince verdi sana bir iki adet mi dedi benimki 3,5 cm belki büyüklüğünden korkmıştur bilmiyorum ki
Senin ki inşallah geçerde hiç gerek kalmaz ilaca falan
Benim çok şiddetli değil ama ağrı yapıyor kasıkta bir de adet düzenszliği yapabiliyor her zaman olmasa da ben de yaptıAçıkçası ikinci adeti oldm ama gitmedm bu ay hicbirsey yapmicsm ne takip ne test dedm gecmeyince belirti veriyormu kist
Himm bende olmadı düzensizlik önümüzdeki ay gidicem bakalm doktoraBenim çok şiddetli değil ama ağrı yapıyor kasıkta bir de adet düzenszliği yapabiliyor her zaman olmasa da ben de yaptı
Folik asit fazlası idrarla atılıyo canım vücuttan bi zararı olmazKızlar geldi bizim minnoslar
Hem Fodega hem de Panacea içinde folik asit var 400 mg şeklinde ikisini de alırsam günlük 800 olacak sınır 400 değil miydi fazla olmuş olmayacak mı? Fazlası da zarar diyorlar kafam karıştı benim şimdi eş paketi almakla hata mı ettim ama doktor da onu öneriyor bilinen bir sorunu olmayan ve yeni başlayanlara....
Eki Görüntüle 3172640
Ben kullandım canım 5 tane yumurtam gelişmişti 11. Gün çatlatma iğnesi yapılmıştı.Doktordan çıktım şimdi klomen verdi adetin 5. Günü başla 5 gün kullan sonra gel dedi. Aranızda kullanan var mı