Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişkiden sonra eğer gebelik olduysa kanda hcg hormonu aşağı yukarı 10 - 15 gün sonra yükselmeye başlar boşuna reglin gecikmesini beklemeye gerek yok bence
Doğru söylüyorsun canım bende söylemiştim zaten aynısını ama bir kaç kere yalancı pozitif görüp durek hastaneye gitmiştik heyecan yapmıştık ondan emin olmak istiyor heralde

Doğru söylüyorsun canım bende söylemiştim zaten aynısını ama bir kaç kere yalancı pozitif görüp durek hastaneye gitmiştik heyecan yapmıştık ondan emin olmak istiyor heralde
Kart testlerde yalancı pozitif olayı var maalesef canım en doğrusu kan verip hcg nin kanda rakamsal değerini görmek inşallah iyi haberler bekliyodur sizi

Yaa sen hamis misin çoğu zaman kaçırıyorum buraya hastayım diye .. sağlıklı gelsin inşallah bebisin onu burda çok seven teyzeleri var

Arkadaşlar merhaba Ben daha bu ay denemeye başladım. Sizin bilginizden faydalanmak istedim. Benim sat:6 Aralık bat:3 Ocak. Ben şehir dışında çalıştığım için sadece haftasonları değerlendirebileceğiz. Ayın 16sı ve 18ini değerlendirdik ama bugün sağ kasığıma ağrı girdi sonra akıntı başladı. Çatlama bugün mü olmuştur bu ay boşa mı gitti

muhtemelen kacmıs da olabılır , kaçmamısta akıntıdan fln net anlayabılıyorsanız yada madem uzaktasınız bence ovu testı kullanın kesın sonuc ıcın

muhtemelen kacmıs da olabılır , kaçmamısta akıntıdan fln net anlayabılıyorsanız yada madem uzaktasınız bence ovu testı kullanın kesın sonuc ıcın
Aslında daha önce hiç yumurtlama dönemime dikkat etmedim. Bebek düşünmeye başlayınca vücudumu dinlemeye başladım. Bu ay tutmazsa diğer ay test alayım dediğiniz gibi o zaman

melisaa93 nasılsın bebısım ne karar verdın napıcaksın
Karar veremiyorum hala. Sabah bir hışımla kalktım yataktan kan vermeye gidecektim sağlık ocağına. Genel olarak baksınlar değerlerim normal mi bir takviye ihtiyacım var mı diye sonra hazırlanırken vazgeçtim gitmedim. Bu kadar çaba sonucu olursa ve benim acelem yüzünden ona zarar gelirse, onu taşıyacak kadar iyileşmediysem diye korktum

Yani hala ikilemdeyim ne yapacağım bilmiyorum.sen olsan ne düşünürdün?

Kızlar merhaba. Ben uygulamadaki takibimi paylaşıyorum. Bu ay ovulasyon testi kullandım. 17 Aralık’ta Pik gördüm. Kalpli olanlar değerlendirdiğimiz günler. Reglime 10 gün kaldı. Bugün itibariyle kasıklarımda minik batmalar var. Güncellemek için yazdım buraya. Bakalım, 8-9 gün sonra yaparım test. Sevgiler

Eklentiler

• 2E3B2ABD-03C8-4C05-9768-031DB6A8C691.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 47
inanıyorumki en hayırlı zamanda en güzel şekilde bebişine kavuşacaksın

inanıyorumki en hayırlı zamanda en güzel şekilde bebişine kavuşacaksın
Amiin İnşAllah Şimdi olsaydı 6 aylık olacaktı belki ek gıdaya geçecektik yavaş yavaş emekleyecekti diye düşünmekten kendimi alamıyorum sonra mezardaki görüntüsünü düşünüyorum aklımı kaçıracak gibi oluyorum nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…