- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.301
Doğru söylüyorsun canım bende söylemiştim zaten aynısını ama bir kaç kere yalancı pozitif görüp durek hastaneye gitmiştik heyecan yapmıştık ondan emin olmak istiyor heraldeİlişkiden sonra eğer gebelik olduysa kanda hcg hormonu aşağı yukarı 10 - 15 gün sonra yükselmeye başlar boşuna reglin gecikmesini beklemeye gerek yok bence
Kart testlerde yalancı pozitif olayı var maalesef canım en doğrusu kan verip hcg nin kanda rakamsal değerini görmekDoğru söylüyorsun canım bende söylemiştim zaten aynısını ama bir kaç kere yalancı pozitif görüp durek hastaneye gitmiştik heyecan yapmıştık ondan emin olmak istiyor heralde
Boş geçme bugünleri eli kulağında diyor kuzumŞimdi afedersiniz tuvalette şeffaf uzan akinti geldi yumurtlama yaklaştı mi demek oluyor
Benımde kasımkımyasalla sonuçlandı ama benım sonrakı adetımı vs döngümü çok etkıledı senındeoldumu 38.gundeadet oldumGeçen kasım ayında kimyasal yaşadığım için bu aydan çok ümitliyim hamile olan varsa şüphesi olan da olurdua etsinnn lütfennn
Yaa sen hamis misinÇok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Yaa çok teşekkür ederim kuzumm darısı sana inşallahYaa sen hamis misinçoğu zaman kaçırıyorum buraya hastayım diye .. sağlıklı gelsin inşallah bebisin onu burda çok seven teyzeleri var
Yok tabi gebelik varsa göstericek..ama benim dediğim sağlık ocağında vermesin..İlişkiden sonra eğer gebelik olduysa kanda hcg hormonu aşağı yukarı 10 - 15 gün sonra yükselmeye başlar boşuna reglin gecikmesini beklemeye gerek yok bence
Sağlık ocakları da devlet hastanelerine yolluyo kanları zaten ne fark eder sadece geç çıkar sonuçYok tabi gebelik varsa göstericek..ama benim dediğim sağlık ocağında vermesin..
muhtemelen kacmıs da olabılır , kaçmamısta akıntıdan fln net anlayabılıyorsanız yada madem uzaktasınız bence ovu testı kullanın kesın sonuc ıcınArkadaşlar merhabaBen daha bu ay denemeye başladım. Sizin bilginizden faydalanmak istedim. Benim sat:6 Aralık bat:3 Ocak. Ben şehir dışında çalıştığım için sadece haftasonları değerlendirebileceğiz. Ayın 16sı ve 18ini değerlendirdik ama bugün sağ kasığıma ağrı girdi sonra akıntı başladı. Çatlama bugün mü olmuştur bu ay boşa mı gitti
kendı makınelerı var sağlık ocaklarının en azından benımkının varSağlık ocakları da devlet hastanelerine yolluyo kanları zaten ne fark eder sadece geç çıkar sonuç
Tabi olanlar var mutlaka olmayanlar daha çok geneldekendı makınelerı var sağlık ocaklarının en azından benımkının var
Aslında daha önce hiç yumurtlama dönemime dikkat etmedim. Bebek düşünmeye başlayınca vücudumu dinlemeye başladım. Bu ay tutmazsa diğer ay test alayım dediğiniz gibi o zamanmuhtemelen kacmıs da olabılır , kaçmamısta akıntıdan fln net anlayabılıyorsanız yada madem uzaktasınız bence ovu testı kullanın kesın sonuc ıcın
Karar veremiyorum hala. Sabah bir hışımla kalktım yataktan kan vermeye gidecektim sağlık ocağına. Genel olarak baksınlar değerlerim normal mi bir takviye ihtiyacım var mı diye sonra hazırlanırken vazgeçtim gitmedim. Bu kadar çaba sonucu olursa ve benim acelem yüzünden ona zarar gelirse, onu taşıyacak kadar iyileşmediysem diye korktummelisaa93 nasılsın bebısım ne karar verdın napıcaksın
inanıyorumki en hayırlı zamanda en güzel şekilde bebişine kavuşacaksınKarar veremiyorum hala. Sabah bir hışımla kalktım yataktan kan vermeye gidecektim sağlık ocağına. Genel olarak baksınlar değerlerim normal mi bir takviye ihtiyacım var mı diye sonra hazırlanırken vazgeçtim gitmedim. Bu kadar çaba sonucu olursa ve benim acelem yüzünden ona zarar gelirse, onu taşıyacak kadar iyileşmediysem diye korktum
Yani hala ikilemdeyim ne yapacağım bilmiyorum.sen olsan ne düşünürdün?
Amiin İnşAllahinanıyorumki en hayırlı zamanda en güzel şekilde bebişine kavuşacaksın