- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.281
Beni etiket yapmamissin galiba görmemişim zatenYaa ben çok yanlış yazmışım Bat la Satı
Valla ben çizgiyi gördüğüm anda soluğu acilde alırım kesinleşsin sonra takip ederimKizlar eşim diyor yarın kan ver dedim bekle Perşembe veririzzzvarsa çıksın diyor dedim zaten evde idrar testiyle takip edicez
Cumartesinden önce kan testinde çıkması yeterli cumartesi yola çıkacaktık çıkmayızValla ben çizgiyi gördüğüm anda soluğu acilde alırım kesinleşsin sonra takip ederim
Benim pik 1 gün sürüyor. Bugün pik gördüysem yarın silikleşiyor mesela. Ondan karar veremiyomDaha senin var canım kopkoyu görecez inşallah
Canım pik oldumu o geçilecek gibi olmuyor korkma dün değerlendirdiysen bugünü boş gec pik oldumu zaten 3 gün üst üste olacak
Beni etiket yapmamissin galiba görmemişim zatennası
Beni etiket yapmamissin galiba görmemişim zate
Peki nasıl etiket yapıyoruz ben hiç kullanamıyorum burayı şu andaBeni etiket yapmamissin galiba görmemişim zaten
@ başına bu işareti koyup ismimizi yazicaksin canım şöyle sat batı ekleyim seniPeki nasıl etiket yapıyoruz ben hiç kullanamıyorum burayı şu anda
Canım avokadoyu ezip ballı cevizli yersen cok güzel oluyo tadı tavsiye ederimYa tabi bende bayılmıyorumama yiyerken mecbur etmiyorum kendimi..tatsız tuzsuz bir şey..ye gitsin
@ başına bu işareti koyup ismimizi yazicaksin canım şöyle sat batı ekleyim seni
Canım kendi derdimden mesajını kaçırmışım. Bence yarın sabah ilk işin kan vermek olsun. Kasette görünüyorsa kanda hayli hayli çıkar. Hayırlı uğurlu olsun canım varsa sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3179259 kizlar ne diyorsunuzzzz
Kız eşim kızdıCanım kendi derdimden mesajını kaçırmışım. Bence yarın sabah ilk işin kan vermek olsun. Kasette görünüyorsa kanda hayli hayli çıkar. Hayırlı uğurlu olsun canım varsa sağlıkla gelsin inşallah
Bence de sabah hemen ver yaKız eşim kızdıreglin geciksin direk randevu alıp hastaneye gidelim diyor yalancı pozitiflerden dili yanmış adamin
İşte ben diyorum sağlık ocağında kan verelim o diyor regl geciksin özele gidelimBence de sabah hemen ver yaben olsam özele gitmiştim gece
Bal sevmem ben o kadar..birde sabah hiç gitmez..ama ezmesem bile yanında cevizle yiyorum..o kadarda zorlanmıyorumCanım avokadoyu ezip ballı cevizli yersen cok güzel oluyo tadı tavsiye ederim
Bence özelde kanı ver..burda sağlık ocağında kan verenler olmuş..değerler aşağı gösteriyormuş bende burda bildim..İşte ben diyorum sağlık ocağında kan verelim o diyor regl geciksin özele gidelim
Her sabah bende oluyor..2 gündür artık..yaklaşıyor demekŞimdi afedersiniz tuvalette şeffaf uzan akinti geldi yumurtlama yaklaştı mi demek oluyor
Her sabah bende oluyor..2 gündür artık..yaklaşıyor demek
Bunu söylediğin iyi oldu bebiş öyle yapalımBence özelde kanı ver..burda sağlık ocağında kan verenler olmuş..değerler aşağı gösteriyormuş bende burda bildim..
İşte ben diyorum sağlık ocağında kan verelim o diyor regl geciksin özele
İlişkiden sonra eğer gebelik olduysa kanda hcg hormonu aşağı yukarı 10 - 15 gün sonra yükselmeye başlar boşuna reglin gecikmesini beklemeye gerek yok benceBence özelde kanı ver..burda sağlık ocağında kan verenler olmuş..değerler aşağı gösteriyormuş bende burda bildim..