-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.121
Belki geç döllenme inşallah geç dollenmedirKuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barıyarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı test
Eyvah eyvah kayak işi de yattı deseneTatil sepetinden baktım kuzum ama genel olarak hepsi pahalıydı
kuzu senın yumurtan daha yenı catlamıs sen ne testı yapıyorsun kı 4 yada besıncı gunun bugun ve dusus yerleşme dususu olbılırKuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barıyarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı test
yok canm ben ovulasyonla takıp ettım 9 unda pık oldu 11 ınde catladı.çatladıktan sonra ates takıbı yapmaya basladım ılk kez.kuzu senın yumurtan daha yenı catlamıs sen ne testı yapıyorsun kı 4 yada besıncı gunun bugun ve dusus yerleşme dususu olbılır
o zaman tamam kuzum ama daha erken yınede bunları demek ıcınyok canm ben ovulasyonla takıp ettım 9 unda pık oldu 11 ınde catladı.çatladıktan sonra ates takıbı yapmaya basladım ılk kez.
Araçla mı geleceksiniz canım? Erciyes’teki otellere bakma oralar çok daha pahalıdır merkezdeki otellere bak hatta öğretmen evi fln uygun olur. Zaten şehir merkezi kayak merkezine 25-30 dk araçlaTatil sepetinden baktım kuzum ama genel olarak hepsi pahalıydı
Her gün 1.1 mm büyüyormuş 20 mm gibi çatlıyormuş genel olarak. Yani yaklaşık 3-4-5 gün içinde çatlar diye tahmin ediyorum.ama ben takip yaptırdığımda klomen kullanmıştım 24 mm olmuştu daha çatlamamıştı o gün çatlatma iğnesi yapmıştım.doktorum bekle kendiliğinden çatlar demedi bana hatta çatlamak üzere yinede iğneyi yap dedi. ertesi gün ilişki oldu ve bir hafta boyunca bir gün arayla ilişki takvimi oluşturdu. Bu süreçte hamile kalmıştımGünaydın kizlarrr az önce doktordan geldim yumurtalrima bakti 1 tanesi 16 buçuk cm olmuş diğerleri henüz büyümemiş 2 güne bir sık ilişki olsun birkaç güne biraz daha buyur çatlar dedi bana iğne falan lafı etmedi hiç kendiliğinden çatlar dedi tahminen ne zaman çatlar acaba
Bebişim yerleşme düşüşü illa olmak zorunda mı. Bi de çatlamadan itibaren ateş düzenli yükseltmeli mi bat a kadarkuzu senın yumurtan daha yenı catlamıs sen ne testı yapıyorsun kı 4 yada besıncı gunun bugun ve dusus yerleşme dususu olbılır
Yerleşme düşüşü herkeste olmuyormuş.B
Bebişim yerleşme düşüşü illa olmak zorunda mı. Bi de çatlamadan itibaren ateş düzenli yükseltmeli mi bat a kadar
Bana sa iki seçenek sundu isterseniz vaktiniz varsa gelin takibini yapalım ilişki takvimi oluşturalım dedi yada birkaç güne büyüyüp catlayacktir 2 güne bir gün aşırı ilişki olsun dedi . 3 hafta içi de gebelik oluşmakta adet olursun o zaman da femara kullanmaya devam et ddi . Bir de eşimden güncel spermiyigram testi istedi. Gidip gelmekten çok sıkıldım 2 güne sık ilişki deneriz tutarsa zaten tutar iğne vermeyeceği için takvim oluşturması için gitmeme de gerek yok diye düşünüyorumHer gün 1.1 mm büyüyormuş 20 mm gibi çatlıyormuş genel olarak. Yani yaklaşık 3-4-5 gün içinde çatlar diye tahmin ediyorum.ama ben takip yaptırdığımda klomen kullanmıştım 24 mm olmuştu daha çatlamamıştı o gün çatlatma iğnesi yapmıştım.doktorum bekle kendiliğinden çatlar demedi bana hatta çatlamak üzere yinede iğneyi yap dedi. ertesi gün ilişki oldu ve bir hafta boyunca bir gün arayla ilişki takvimi oluşturdu. Bu süreçte hamile kalmıştım
herkeste olmak zorunda değil tabıkı mesela benım gebelgımde bakıyorum 9. 10 gun arası yasamısım düşüş bazıları 4-5 arası bazılrının tablosunda da bellı olmuyor. çatlamadan sonra da ateş yüksek kalıyor yumurta catlamasıyla bırlıkte progesteron hormonu yayıldıgı ıcın bu atesı yukselten oluyor adet olacaksan progesteron hormonu da düşüyor ve adet gelıyor kuzum bak senın gecen aykı tablonda da dustu mesela kımının ıkı uc gun oncesınden baslar dusus kımının adet oldugu gunB
Bebişim yerleşme düşüşü illa olmak zorunda mı. Bi de çatlamadan itibaren ateş düzenli yükseltmeli mi bat a kadar
Aynen öyle iğne vermeyecekse gerek yok gidip gelmene. Hayırlısıyla nasip olur İnşAllah bu ay isteyen herkese ve sana da bana daBana sa iki seçenek sundu isterseniz vaktiniz varsa gelin takibini yapalım ilişki takvimi oluşturalım dedi yada birkaç güne büyüyüp catlayacktir 2 güne bir gün aşırı ilişki olsun dedi . 3 hafta içi de gebelik oluşmakta adet olursun o zaman da femara kullanmaya devam et ddi . Bir de eşimden güncel spermiyigram testi istedi. Gidip gelmekten çok sıkıldım 2 güne sık ilişki deneriz tutarsa zaten tutar iğne vermeyeceği için takvim oluşturması için gitmeme de gerek yok diye düşünüyorum
Amin amin hayırlısı ile inşallahAynen öyle iğne vermeyecekse gerek yok gidip gelmene. Hayırlısıyla nasip olur İnşAllah bu ay isteyen herkese ve sana da bana da
Tamam bebişim çok teşekkür ederimherkeste olmak zorunda değil tabıkı mesela benım gebelgımde bakıyorum 9. 10 gun arası yasamısım düşüş bazıları 4-5 arası bazılrının tablosunda da bellı olmuyor. çatlamadan sonra da ateş yüksek kalıyor yumurta catlamasıyla bırlıkte progesteron hormonu yayıldıgı ıcın bu atesı yukselten oluyor adet olacaksan progesteron hormonu da düşüyor ve adet gelıyor kuzum bak senın gecen aykı tablonda da dustu mesela kımının ıkı uc gun oncesınden baslar dusus kımının adet oldugu gun
Bilmiyorumki doktor en büyüğü söylemiştir sana diğerleri daha küçüktür ondan söylememiştirAmin amin hayırlısı ile inşallahbir de benim sadece bir yumurtlama büyümüştür diğerlerine bisey demedi acaba onlar da sonradan buyur mu birkaç gün içerisinde yoksa sadece tek umudum bu ay bu yumurta mi
e sen naptın sılıklestımı değerlendırebıldın mıTamam bebişim çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun bol bol vitamin al ve dinlen canım. İnşAllah bir an önce toparlanırsınKızlar ben iyi değilim ya ne biçim bi salgın bu bi türlü iyileşemiyorum işe de gidemedim buraya da hiç bakamıyorum. Adet de olamadım hala deliricem