- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.101
Gitte kendine hamiş emojisi koy bari bu planlar seni artık ilgilendirmiyorEn doğrusu olur canım tatilden bı geliyorsunuz bir de hamissin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitte kendine hamiş emojisi koy bari bu planlar seni artık ilgilendirmiyorEn doğrusu olur canım tatilden bı geliyorsunuz bir de hamissin inşallah
ne adetı yahuu unut kuzucum adetı bende adet olursam sacımı boyatcam sarıyaKızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanay adetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
Tam net belli olsun kan falan vereyim öyle kuzumGitte kendine hamiş emojisi koy bari bu planlar seni artık ilgilendirmiyor
Olmazsın inşallah bebişimne adetı yahuu unut kuzucum adetı bende adet olursam sacımı boyatcam sarıya
benım dıbımde ben daha hıc gımtedım 7 sene oldu bursadayım daha uludağa gıtmedımKızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanay adetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
İnşallah canım dimi çiçekli yolu bile güzel ben bu ay ovu yaptım ordan daha net konuşabilirim yumurta akı gibi akıntım geldi 1-2 gün içinde piki gördüm canım çatlama olduğu günde kasığımda anı batmalar oldu özellikle solda oldu benim sanki böyle adet ağrısı gibi ağrım olduYok canım yapmıyorum henüz yeniyiz ama yumurta akı gibi akıntı gelıyo ordan tahmın edıyorum yumurtluyorum kesın dıye umarım hamile kalırız bu ay içim kıpır kıpır o heycanı yasamak bile ayrı güzel
Ayy bak bunuda yapacaktım unutmuşum onu kız yok ya ateş tablom çok iç karartıcı tutmadı şu velet belli yani sen bi ateş tablonu atsana yarın test yapacaksın sonuçta merak ettimne adetı yahuu unut kuzucum adetı bende adet olursam sacımı boyatcam sarıya
Ben ikna oldum hamişsin koy emojini tablonda zaten ben hamileyim diyorTam net belli olsun kan falan vereyim öyle kuzum
Kız ben il değiştiricem il sen burnunun dibinemi gitmiyorsunbenım dıbımde ben daha hıc gımtedım 7 sene oldu bursadayım daha uludağa gıtmedım
İnşallah canım 4 saat sonra tekrarlayacagimBen ikna oldum hamişsin koy emojini tablonda zaten ben hamileyim diyor
Gelin gelin Erciyese bekleriz bugün kar yağışına uyandık zatenKızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanay adetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
Ayyy oraya gelecez kız zaten ama o otel fiyatları ne öyle ya şimdi baktımdaGelin gelin Erciyese bekleriz bugün kar yağışına uyandık zaten
Valla mi otel fiyatları aldı başını gitti kuzu daha kayak malzemeleri kiralaması teleferiği derken baya olmuş fiyatlar sen bilirsin yine deAyyy oraya gelecez kız zaten ama o otel fiyatları ne öyle ya şimdi baktımda
Vallaha 2 gece 3 gün için netten baktım 17 bin çıktıValla mi otel fiyatları aldı başını gitti kuzu daha kayak malzemeleri kiralaması teleferiği derken baya olmuş fiyatlar sen bilirsin yine de
evet aynen ondan oyle oluyor amaKız ben il değiştiricem il sen burnunun dibinemi gitmiyorsun
Maalesef öyle canım hangi otelden baktınVallaha 2 gece 3 gün için netten baktım 17 bin çıktı
Çıra dibine kör derler bizim ki de o hesap işte bende doğru düzgün gitmedim yani sürekli gidiyoruz da kaymadim hiç çünkü hiç ilgi alanım değil benim keyfim manzaralıkevet aynen ondan oyle oluyor ama
Kuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barı yarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı testAyy bak bunuda yapacaktım unutmuşum onu kız yok ya ateş tablom çok iç karartıcı tutmadı şu velet belli yani sen bi ateş tablonu atsana yarın test yapacaksın sonuçta merak ettim
Tatil sepetinden baktım kuzum ama genel olarak hepsi pahalıydıMaalesef öyle canım hangi otelden baktın
Evettt bizim ateşler nanay sen yinede yarın testini yap kuzum ben mesela %99 tutmadığına eminim ama o %1 lik ihtimal için test yaparımKuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barı yarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı test