Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanay 😅 adetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
ne adetı yahuu unut kuzucum adetı :KK70: bende adet olursam sacımı boyatcam sarıya :KK70:

Kızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanay 😅 adetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
benım dıbımde ben daha hıc gımtedım 7 sene oldu bursadayım daha uludağa gıtmedım :KK70:

Yok canım yapmıyorum henüz yeniyiz ama yumurta akı gibi akıntı gelıyo ordan tahmın edıyorum yumurtluyorum kesın dıye umarım hamile kalırız bu ay içim kıpır kıpır o heycanı yasamak bile ayrı güzel 🙏🙏
İnşallah canım dimi çiçekli yolu bile güzel 🥰 ben bu ay ovu yaptım ordan daha net konuşabilirim yumurta akı gibi akıntım geldi 1-2 gün içinde piki gördüm canım çatlama olduğu günde kasığımda anı batmalar oldu özellikle solda oldu benim sanki böyle adet ağrısı gibi ağrım oldu 🤗

ne adetı yahuu unut kuzucum adetı :KK70: bende adet olursam sacımı boyatcam sarıya :KK70:
Ayy bak bunuda yapacaktım unutmuşum onu😅😅😅 kız yok ya ateş tablom çok iç karartıcı tutmadı şu velet belli yani sen bi ateş tablonu atsana yarın test yapacaksın sonuçta merak ettim😂

Ayy bak bunuda yapacaktım unutmuşum onu😅😅😅 kız yok ya ateş tablom çok iç karartıcı tutmadı şu velet belli yani sen bi ateş tablonu atsana yarın test yapacaksın sonuçta merak ettim😂
Kuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barı 😊😊yarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı test

Eklentiler

• 7C88E719-C13C-464E-9C72-8E2866E40ACF.jpeg
    7C88E719-C13C-464E-9C72-8E2866E40ACF.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 33
  • FB0C1152-AE46-4900-828D-65E3D8686F62.jpeg
    FB0C1152-AE46-4900-828D-65E3D8686F62.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 26
Kuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barı 😊😊yarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı test
Evettt bizim ateşler nanay🥺 sen yinede yarın testini yap kuzum ben mesela %99 tutmadığına eminim ama o %1 lik ihtimal için test yaparım😂

X