- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.161
Sabahkinden daha belirgin canım görüyorum işte T2 okun ucunda
Ben Perşembe yapmayi planlamistim aslında ama tamam seninle sabah yapalımSabah birlikte yapalım randevulasalim
Evet bak daha belirgin gördün mü tatlım efeksiz yok mu
Bat günü de kan mi versek neBen Perşembe yapmayi planlamistim aslında ama tamam seninle sabah yapalım
ayyy var masallah ya yumurtlamanin kaçıncı günü canım bugun
Evde ki testler le koyulaşma takip edicem ve evet bat gunu kan verelimBat günü de kan mi versek ne
Bugün iki uygulama ayrı gösteriyor biri 9. Gün diye diğeri 8. Gün diyeayyy var masallah ya yumurtlamanin kaçıncı günü canım bugun
Var balım atıyımEvet bak daha belirgin gördün mü tatlım efeksiz yok mu
Fotoğrafta çok belli olmuyor Real görseniz baya netVar balım atıyım
Bende tan 3 haftadır salgindan nasibimi aldim ilaç kullanamadigim için de süründürüyor ve gecmiyor değse bari onca şeyi cektigime kemiklerim kırılıyor resmen serum daha yemeğe çekiniyorumKızlar tam verimli haftaya girdik boğazlarım acımaya başladı salgın varmış sanırım bende grip oluyorum çok üzüldüm ya kafamı kaldıramıyorum ilaçsız da geçmez şimdi bu ilaçlar etkiler mi halim olur mu bütün modum düştü
Çok net görünüyor bende görüyorum
bende bu sene ıstıyorum ama arabanın tekerlerıne guvenemıyorm yazlıkGerçek bir bursali uluduga gitmez derlersaka bi yana gecen sene gittim ayy hic benlik değil kar soguk öldüm oğlum zaten agladi hic susmadı oyle bi soguk yok gerçi biz teleferikle zirveye çıktık belki asagi kesim daha iyidir bende hemen hemen 7 sene oldu 1 kere gittim işte oda gitmeseydim daha iyiydi
Hayırlı olsun minnoşun kuzu bat tarihinde ver kanını artık saglıkla tutunsun annesiVar balım atıyım
Tamam bebiş ekleyimMervenur277 aşko ılk sayfada bızı eklermısın ateş ölçenler olaraktan linkten tıklayıp bakmak kolay oluyor
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com