Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bağımlılık yaptığını söylemeliydiniz kaybettim ve evde deli gibi ates ölçeri arıyorum esim iste mesaj attım adam ne bu ateş ölçerle arandaki aşk diyor cevap veremedim
Aynı şey benimde başıma geldi gece uyicam baş ucuma koymam lazım nereye koydugumu unutmuşum deli gibi iki saat aradım kocam diyor sanki define arıyorsun

Bağımlılık yaptığını söylemeliydiniz kaybettim ve evde deli gibi ates ölçeri arıyorum esim iste mesaj attım adam ne bu ateş ölçerle arandaki aşk diyor cevap veremedim

Aynı şey benimde başıma geldi gece uyicam baş ucuma koymam lazım nereye koydugumu unutmuşum deli gibi iki saat aradım kocam diyor sanki define arıyorsun
Kızlar bende aynı şekilde, uyku öncesi rutiel oldu, başucundaki ateş olceri kontrol etmek.

Dün gece yere düşürdüm, telin ışığıyla aradım iki saat, eşim uyandı ne yapıyorsun diyor

Kızlar bende aynı şekilde, uyku öncesi rutiel oldu, başucundaki ateş olceri kontrol etmek.

Dün gece yere düşürdüm, telin ışığıyla aradım iki saat, eşim uyandı ne yapıyorsun diyor
Ben de öyleyim adeta bir organım oldu onsuz eksik hissediyorum

Ben düşük yaptıgım hamileligimde annem ile kayınvalidem görmüş bebegim oldugunu hamileydim ama onlar bilmiyordy düşüncede hiç söylemedim zaten
Aayyyy bende kimyasal geçirdiğim de görmüştüm biri bana hamilesin dedi yüksek sesle rüyamda kim olduğunu görmedim ki gebelik planım falan da yoktu yeni evliydim inşallah bir daha duyarım o sesi

Canım günaydın bilinç altı işine başlamış bile inşallah gerçek olur benimde yumurtlamadan 2-3 gün önce kasık ağrılarım başlamıştı geliyorum diye haber veriyordur kuzu ovu yapıyor musun

Yok canım yapmıyorum henüz yeniyiz ama yumurta akı gibi akıntı gelıyo ordan tahmın edıyorum yumurtluyorum kesın dıye umarım hamile kalırız bu ay içim kıpır kıpır o heycanı yasamak bile ayrı güzel

Yerlesme dususumu yoksa oooo pozitifbiri ben bıle ogrendım bu ates ısını helal sana beee
Kız aslında hiç zor değil ki :) çok da keyifli. Zehir gibi hatunlarsınız öğrenirsiniz tabiii :)

Kııııızzzz inşallah sağlıkla ilerler bebeğim :) Elinden tutup seni Ağustos annelerine götürücem. Ayağının altına kızları da yaz :)

Eki Görüntüle 3179254
Tüm anne adaylarını tebrik ederim benim ateşim böyle hamile değilim değil mi @Deepblues pozitifbiri
Kuzum öyle hemen belli olmaz o çizgiden sonra bir on gün ölç kaydet bakalım daha çok erken :)

oyyyyy bu da çıkar bikaç güne iyice :) var kız var maşallah, inşallah sağlıkla büyür annesi :)

İnşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…