- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.081
Aynı şey benimde başıma geldi gece uyicam baş ucuma koymam lazım nereye koydugumu unutmuşum deli gibi iki saat aradım kocam diyor sanki define arıyorsunBağımlılık yaptığını söylemeliydiniz kaybettim ve evde deli gibi ates ölçeri arıyorum esim iste mesaj attım adam ne bu ateş ölçerle arandaki aşk diyor cevap veremedim
Ben halen bulamadım ya 2 gundur atesim 36.0 sıfır baya düştü sabah ne çıkacaktı cok merak ediyorum bideAynı şey benimde başıma geldi gece uyicam baş ucuma koymam lazım nereye koydugumu unutmuşum deli gibi iki saat aradım kocam diyor sanki define arıyorsun
Özellikle kritik günler insanı heyecanlandiriyorBen halen bulamadım ya 2 gundur atesim 36.0 sıfır baya düştü sabah ne çıkacaktı cok merak ediyorum bide
Sabah olctum ve yastığımın altına koydum ama odayi topladim temizledim yok Oğlum alıp bi yere attı sanirim ki hiç bir yerde yokÖzellikle kritik günler insanı heyecanlandiriyorkız bul çabuk nereye koymuş olabilirsin
Eger çatlama olduysa bu sabah baya yüksek çıkması lazım dimi sonraki günler normal seyrine dönermiÖzellikle kritik günler insanı heyecanlandiriyorkız bul çabuk nereye koymuş olabilirsin
çift çizgili testlerını beklıyoruz haydı o zamaannnRüyalara inanır mısınız bilmem eltim bu ay beni rüyasında görmüş gebelik müjdesi veriyormuşinşallah çıkar imagination forever
Bağımlılık yaptığını söylemeliydiniz kaybettim ve evde deli gibi ates ölçeri arıyorum esim iste mesaj attım adam ne bu ateş ölçerle arandaki aşk diyor cevap veremedim
Kızlar bende aynı şekilde, uyku öncesi rutiel oldu, başucundaki ateş olceri kontrol etmek.Aynı şey benimde başıma geldi gece uyicam baş ucuma koymam lazım nereye koydugumu unutmuşum deli gibi iki saat aradım kocam diyor sanki define arıyorsun
Dün de okdr konustuk kı bende kendımı test yaparken gordum ınanırmısınn cıft cızgıPeki sürekli kendimi hamile gebe test bebekle görmem elzemmidirartık çok gördüğüm için aaaa acaba hamilemiyim bile demiyorum bünye alıştı
Ben de öyleyim adeta bir organım oldu onsuz eksik hissediyorumKızlar bende aynı şekilde, uyku öncesi rutiel oldu, başucundaki ateş olceri kontrol etmek.
Dün gece yere düşürdüm, telin ışığıyla aradım iki saat, eşim uyandı ne yapıyorsun diyor
Yükselir ve yüksek devam eder canımEger çatlama olduysa bu sabah baya yüksek çıkması lazım dimi sonraki günler normal seyrine dönermi
Kız belim çok kötü ağrıyor bugün daha yapmadım testiçift çizgili testlerını beklıyoruz haydı o zamaannneltı gıbı eltıı
Aayyyy bende kimyasal geçirdiğim de görmüştüm biri bana hamilesin dedi yüksek sesle rüyamda kim olduğunu görmedim ki gebelik planım falan da yoktu yeni evliydim inşallah bir daha duyarım o sesiBen düşük yaptıgım hamileligimde annem ile kayınvalidem görmüş bebegim oldugunu hamileydim ama onlar bilmiyordy düşüncede hiç söylemedim zaten
Canım günaydın bilinç altı işine başlamış bileGünaydıın kızlar güne erken başlayalım cok tuhaf seyler oldu kızlar ruyamda hamıle oldugumu gördümartık kendımı ne kadar bunalttıysam psikolojik oluyo sanırım suan da sağ kasığım agrıyo yumurtlama erken mı oluyo ki daha bıkac gun vardı anlamadım
Yok canım yapmıyorum henüz yeniyiz ama yumurta akı gibi akıntı gelıyo ordan tahmın edıyorum yumurtluyorum kesın dıye umarım hamile kalırız bu ay içim kıpır kıpır o heycanı yasamak bile ayrı güzelCanım günaydın bilinç altı işine başlamış bileinşallah gerçek olur benimde yumurtlamadan 2-3 gün önce kasık ağrılarım başlamıştı geliyorum diye haber veriyordur kuzu ovu yapıyor musun
Kız aslında hiç zor değil ki :) çok da keyifli. Zehir gibi hatunlarsınız öğrenirsiniz tabiii :)
Kııııızzzz inşallah sağlıkla ilerler bebeğim :) Elinden tutup seni Ağustos annelerine götürücem. Ayağının altına kızları da yaz :)Geldimmm
Kuzum öyle hemen belli olmaz o çizgiden sonra bir on gün ölç kaydet bakalım daha çok erken :)Eki Görüntüle 3179254
Tüm anne adaylarını tebrik ederimbenim ateşim böyle hamile değilim değil mi @Deepblues pozitifbiri
oyyyyy bu da çıkar bikaç güne iyice :) var kız var maşallah, inşallah sağlıkla büyür annesi :)Eki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuzimagination forever @TASUU pozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
İnşallah canımmmKız aslında hiç zor değil ki :) çok da keyifli. Zehir gibi hatunlarsınız öğrenirsiniz tabiii :)
Kııııızzzz inşallah sağlıkla ilerler bebeğim :) Elinden tutup seni Ağustos annelerine götürücem. Ayağının altına kızları da yaz :)
Kuzum öyle hemen belli olmaz o çizgiden sonra bir on gün ölç kaydet bakalım daha çok erken :)
oyyyyy bu da çıkar bikaç güne iyice :) var kız var maşallah, inşallah sağlıkla büyür annesi :)
En doğrusu olur canım tatilden bı geliyorsunuz bir de hamissin inşallahKızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanayadetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.