Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanay adetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
ne adetı yahuu unut kuzucum adetı bende adet olursam sacımı boyatcam sarıya

Kızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanay adetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
benım dıbımde ben daha hıc gımtedım 7 sene oldu bursadayım daha uludağa gıtmedım

İnşallah canım dimi çiçekli yolu bile güzel ben bu ay ovu yaptım ordan daha net konuşabilirim yumurta akı gibi akıntım geldi 1-2 gün içinde piki gördüm canım çatlama olduğu günde kasığımda anı batmalar oldu özellikle solda oldu benim sanki böyle adet ağrısı gibi ağrım oldu

ne adetı yahuu unut kuzucum adetı bende adet olursam sacımı boyatcam sarıya
Ayy bak bunuda yapacaktım unutmuşum onu kız yok ya ateş tablom çok iç karartıcı tutmadı şu velet belli yani sen bi ateş tablonu atsana yarın test yapacaksın sonuçta merak ettim

Ayy bak bunuda yapacaktım unutmuşum onu kız yok ya ateş tablom çok iç karartıcı tutmadı şu velet belli yani sen bi ateş tablonu atsana yarın test yapacaksın sonuçta merak ettim
Kuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barı yarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı test

Eklentiler

• 7C88E719-C13C-464E-9C72-8E2866E40ACF.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 33
  • FB0C1152-AE46-4900-828D-65E3D8686F62.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 26
Kuzucum ben 9 gundur ölçmeye basladım.umutsuz bı Ates tablosu maleseff.yılbasındada eslerımızle bıyere gıdelım barı yarında negatıf cıkacak hıc yapmam belkı test
Evettt bizim ateşler nanay sen yinede yarın testini yap kuzum ben mesela %99 tutmadığına eminim ama o %1 lik ihtimal için test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…