Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen niye yumurtlama akıntısına bu kadar anlam yükledin, yumurtlamanın kesin belirtisi kanıtı değil ki.
Bazı günler ilişki sonrası sperm fazlalasiyla birlikte atılmış farketmemisindir bile.
Ben kaac aydır ovulasyon yapıyorum yumurtlamadan 2 gün önce geldi hep mesela.

Son düzenleme:
Araçla mı geleceksiniz canım? Erciyes’teki otellere bakma oralar çok daha pahalıdır merkezdeki otellere bak hatta öğretmen evi fln uygun olur. Zaten şehir merkezi kayak merkezine 25-30 dk araçla
Kuzu araçla gelirmiyiz bilmiyorum Sivas'tan geçmemiz gerekiyor orasıda hep buz ya emin olamıyoruz o yüzden ama merkezden çok yakınmış kayak merkezi çok sevindim

Sperm kalitesi için iyi değil canım mfk dan mı oldu böyle
Valla iyi değil ya Bana bir sürü şey içiriyorsun böyle oldu diyor dün tam pikte değildi kesin bugün de pik görcez. Daha yapmadım ovu testini akşam üstü yapıyorum ama. Çatlamamıştır. Ateş hala düşüktü sabah çünkü. Kalite düşmemiştir inşallah

4 veya 6 ovülasyon testi alsan kacirmazsin zaten ama gerek var mı bence yok 2 güne çatlar bence

Ayy hadi inşallah yaa Güzel haberlerle bekliyorum seni Allahım herkese nasıp etsin kucagımızı boş bırakmasın canım

benım dıbımde ben daha hıc gımtedım 7 sene oldu bursadayım daha uludağa gıtmedım
Gerçek bir bursali uluduga gitmez derler saka bi yana gecen sene gittim ayy hic benlik değil kar soguk öldüm oğlum zaten agladi hic susmadı oyle bi soguk yok gerçi biz teleferikle zirveye çıktık belki asagi kesim daha iyidir bende hemen hemen 7 sene oldu 1 kere gittim işte oda gitmeseydim daha iyiydi

Biliyorum canım. Geldiği gün yumurtlamış olmuyorsun. Ama inan 5 yıl önce öğrenmiştim ve takip ediyorum. İlk kez geçen ay gelmedi. Ve terslik olduğunu anladım. Doktora gittim ve yumurtamın hiç gelişmediğini öğrendim. Doktor doğru Bi takip yaptığımı söyledi. Ve o ay yumurtam olmadığı için adet olamadım duphaston kullandım. Zor Bi dönemdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…