- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.141
Boş durmayın tatilde yine deKızlar bende yeni kararlar aldım bu ay belli yani nanayadetimi olayım bitsin spora başlıyorum bide kocamla bi kayağa felan gidelim bir kış tatili yapalım kafamız dağılsın diyorum.
Canim sen niye yumurtlama akıntısına bu kadar anlam yükledin, yumurtlamanın kesin belirtisi kanıtı değil ki.Kızlar Cuma günü gittiğimde 12 mm di yumurtam. Bugün kontrole gideceğim. Bu sabah yumurtlama akıntım geldi. Benim için ne demek olduğunu bilemezsiniz Ekim ayından beri yumurtlama akıntısı bekliyorum. Bu sürecte duphaston falan kullandım İnanın kafayı yiyecektim artık. Bu sabah çok mutlu oldum. Akıntıyı görünce.. :) inşallah doktorda iyi şeyler söyler bugün.. Canlarım. Hepinize dua ediyorum. İnşallah hepimiz bat tarihinde çift çizgiyi görürüz (Amin)
Kuzu araçla gelirmiyiz bilmiyorum Sivas'tan geçmemiz gerekiyor orasıda hep buz ya emin olamıyoruz o yüzden ama merkezden çok yakınmış kayak merkezi çok sevindimAraçla mı geleceksiniz canım? Erciyes’teki otellere bakma oralar çok daha pahalıdır merkezdeki otellere bak hatta öğretmen evi fln uygun olur. Zaten şehir merkezi kayak merkezine 25-30 dk araçla
Valla iyi değil yaSperm kalitesi için iyi değil canım mfk dan mı oldu böyle
O iş bende bi gidelim deBoş durmayın tatilde yine de
Değerlendirdim tabi kaçırır mıyıme sen naptın sılıklestımı değerlendırebıldın mı
Benide etiketle canımİnşallah canım 4 saat sonra tekrarlayacagim
4 veya 6 ovülasyon testi alsan kacirmazsin zaten ama gerek var mı bence yok 2 güne çatlar benceGünaydın kizlarrr az önce doktordan geldim yumurtalrima bakti 1 tanesi 16 buçuk cm olmuş diğerleri henüz büyümemiş 2 güne bir sık ilişki olsun birkaç güne biraz daha buyur çatlar dedi bana iğne falan lafı etmedi hiç kendiliğinden çatlar dedi tahminen ne zaman çatlar acaba
Ovulasyonla takip ediyorum zaten her gün bugün yaotim henüz pik değil birkaç güne olacak gibi 2 güne bir ilişkiye kaçırmam herhalde diye düşünüyorum4 veya 6 ovülasyon testi alsan kacirmazsin zaten ama gerek var mı bence yok 2 güne çatlar bence
Kaçmaz canimOvulasyonla takip ediyorum zaten her gün bugün yaotim henüz pik değil birkaç güne olacak gibi 2 güne bir ilişkiye kaçırmam herhalde diye düşünüyorum
Kız yaptım da aynı koyulukta çıktı atmak istemedim o yüzdenBenide etiketle canım
Boyle oldu suan tablomYükselir ve yüksek devam eder canım
Birbkac gün daha devam et canımBoyle oldu suan tablom
Özelden de bakarım atmak isterseenKız yaptım da aynı koyulukta çıktı atmak istemedim o yüzden
Ayy hadi inşallah yaaİnşallah canım dimi çiçekli yolu bile güzelben bu ay ovu yaptım ordan daha net konuşabilirim yumurta akı gibi akıntım geldi 1-2 gün içinde piki gördüm canım çatlama olduğu günde kasığımda anı batmalar oldu özellikle solda oldu benim sanki böyle adet ağrısı gibi ağrım oldu
Gerçek bir bursali uluduga gitmez derlerbenım dıbımde ben daha hıc gımtedım 7 sene oldu bursadayım daha uludağa gıtmedım
Biliyorum canım. Geldiği gün yumurtlamış olmuyorsun. Ama inan 5 yıl önce öğrenmiştim ve takip ediyorum. İlk kez geçen ay gelmedi. Ve terslik olduğunu anladım. Doktora gittim ve yumurtamın hiç gelişmediğini öğrendim. Doktor doğru Bi takip yaptığımı söyledi. Ve o ay yumurtam olmadığı için adet olamadım duphaston kullandım. Zor Bi dönemdi yaniCanim sen niye yumurtlama akıntısına bu kadar anlam yükledin, yumurtlamanın kesin belirtisi kanıtı değil ki.
Bazı günler ilişki sonrası sperm fazlalasiyla birlikte atılmış farketmemisindir bile.
Ben kaac aydır ovulasyon yapıyorum yumurtlamadan 2 gün önce geldi hep mesela.
Artimed canım atayım dur buraya daMervenur277 markası ne testin
Sabah birlikte yapalım randevulasalimKız yaptım da aynı koyulukta çıktı atmak istemedim o yüzden