- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #4.181
Daha yumurtlamadım kuzum yaa yumurtlamayı bekliyorumfundacıııım kac gun kaldı bata kuzucum
Bende yazicaktım..ilk defa bu kadar ağrım oluyor bel kasıkta şiddetli ağrım var .korkmaya başladım ben..Ya benim alt karnım çok ağrımaya başladı sancı gibi sanki adet olacakmisim her an birsey dökülecek akacak gibi bir his yaratıyor lavaboya gidiyorum sürekli sağ kasigim dada sancı başladı bugün çatlayacak mi acaba yumurta
Ayyyyy hadi inşallahKızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebisiiinKızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Hamilesin galibaKızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Yaaa regl mi oldunnnBende katılayım sizeBAT 2 Ocak.
Canım 17 Aralık’taydı yumurtlamam 18 de çatladı sizce hemen kan vermeye gitmeli miyimHamilesin galibaacaba yumurtlama ne zaman yaşadın? Benimde 5 gün var adete.
Ay pardon anlaş anlamışımYaaa regl mi oldunnn
Ya ben kesin bilmiyorum. Akıntım 14-15 aralıkta geldi. Uygulamaya göre 18 yumurtlama günüm. Akıntı olan günleri değerlendirdik. Ondan sonra şimdiye kadar kasık ağrılarım var. Ani harekette sancı giriyor. Öksürürken falan da sancı giriyor. Hafif bel ağrısı var. Şimdiye kadar akıntım vardı ama dünden beri kesildi. Kupkuru olduCanım 17 Aralık’taydı yumurtlamam 18 de çatladı
Adet olmam inşallah yaAy pardon anlaş anlamışım
Benim de karnım çok kötü ağrıyor henüz belimde bisey yok alt karın özellikle sancilaniyorBende yazicaktım..ilk defa bu kadar ağrım oluyor bel kasıkta şiddetli ağrım var .korkmaya başladım ben..
Bende oldun sandım şok oldumAdet olmam inşallah ya
Bence koyulaşana kadar takip et tekrarla testi.Canım 17 Aralık’taydı yumurtlamam 18 de çatladı sizce hemen kan vermeye gitmeli miyim
Ay evet hayırlı olsunnnnKızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Yaaaa bu aynıBen ilk oğlumu onunla öğrendim çok düşük değerle gösterdi bana silik cizgi cikarttiginida gormedim en sevdiğim marka
Allahım çok güzel sağlıkla ilerlesin bize de dua et nolurKızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?