Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim alt karnım çok ağrımaya başladı sancı gibi sanki adet olacakmisim her an birsey dökülecek akacak gibi bir his yaratıyor lavaboya gidiyorum sürekli sağ kasigim dada sancı başladı bugün çatlayacak mi acaba yumurta

Bende yazicaktım..ilk defa bu kadar ağrım oluyor bel kasıkta şiddetli ağrım var .korkmaya başladım ben..

Kızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Hamilesin galiba acaba yumurtlama ne zaman yaşadın? Benimde 5 gün var adete.

Canım 17 Aralık’taydı yumurtlamam 18 de çatladı
Ya ben kesin bilmiyorum. Akıntım 14-15 aralıkta geldi. Uygulamaya göre 18 yumurtlama günüm. Akıntı olan günleri değerlendirdik. Ondan sonra şimdiye kadar kasık ağrılarım var. Ani harekette sancı giriyor. Öksürürken falan da sancı giriyor. Hafif bel ağrısı var. Şimdiye kadar akıntım vardı ama dünden beri kesildi. Kupkuru oldu

Ben ilk oğlumu onunla öğrendim çok düşük değerle gösterdi bana silik cizgi cikarttiginida gormedim en sevdiğim marka
Yaaaa bu aynı ben de oğlumu bu testle öğrendim değerim 22 falandı kan verdiğimde de. Ve aylarca kullanmıştım hiç sahte çizgi falan cıkarmamıstı

Acaba ovulasyon testi her gebelikte koyulaşıyor mu bu sekilde hamileliğini öğrenenler varya hani. Ben yapıyorum baya bi silik acaba ümidimi kesmeli miyim ovulasyona bakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…