- 10 Ocak 2023
- 56
- 66
- 3
- 35
- Konu Sahibi geceyagmuru
Bgun transfer günü ile birlikte 6.gunum kızlar çok fazla heyecanlıyım hiç bı an aklımdan çıkmıyor.biseylerle ugrassamda etsem de olmuo rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adetten 14 gün sonra yumurta toplama işlemi yapıldı bu işlemden 5 gün sonra da transfer işlemi yapıldı.Kızlar adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım Şubat gibi transfer yapılacak gibi
Benim dün oldu transferim amin canım aminBugün sabah transfer işlemi yapıldı bana da 25 ocakta kan verecem Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Kaçıncı gün Kaç embriyo transferi oldunuzBugün sabah transfer işlemi yapıldı bana da 25 ocakta kan verecem Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Al benden de o kadar neler hissediyorsun var bir değişiklikBgun transfer günü ile birlikte 6.gunum kızlar çok fazla heyecanlıyım hiç bı an aklımdan çıkmıyor.biseylerle ugrassamda etsem de olmuo rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah
Hadi hayırlısı inşallah sizin kaç embriyo transferi oldu kalitesi nasılBugün sabah transfer işlemi yapıldı bana da 25 ocakta kan verecem Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Valla önceki gün kuyruk sokumu ağrım vardı.arada adet ağrısı gibi ağrılar oluo ama az.aksamlarida hafif iğne batması oluo yada kendimi cokmu dinliyorum acaba bilmyorum kiAl benden de o kadar neler hissediyorsun var bir değişiklik
Kişiye göre değişiyor canım. Benim ilk transferim ve ikinci transferim farklı ilaçlar kullandımMerhaba arkadaşlar öncelikle bende Şubat ayında transfer olacağım inşallah. Transfer öncesi doktorlariniz hangi ilaçları kullandınız?
Benim ilk gebeliğimde adet ağrısı yaşıyordum olacağın diye ağlamıştım hatta :)) ama hamileydimValla önceki gün kuyruk sokumu ağrım vardı.arada adet ağrısı gibi ağrılar oluo ama az.aksamlarida hafif iğne batması oluo yada kendimi cokmu dinliyorum acaba bilmyorum ki
Ayy hadi inşallah ya rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insalalh hep dua ediyorum Hz Zekeriya duası okuyorum kızlar sizde okuyun 7000 defaBenim ilk gebeliğimde adet ağrısı yaşıyordum olacağın diye ağlamıştım hatta :)) ama hamileydim
Sizin kaçınci gün herhangi bir belirti varmıBenim ilk gebeliğimde adet ağrısı yaşıyordum olacağın diye ağlamıştım hatta :)) ama hamileydim
5. Gün embriyo çift transfer yaşım 39 diyeKaçıncı gün Kaç embriyo transferi oldunuz
Bilmiyorum ilk transferimde çok dua ettim çok heveslendim bu sefer hiç duygum yok bilmiyorum (Ayy hadi inşallah ya rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insalalh hep dua ediyorum Hz Zekeriya duası okuyorum kızlar sizde okuyun 7000 defa
3.gün embriyosu iki tane koydular dün transfer oldum daha hiç belirtim yokSizin kaçınci gün herhangi bir belirti varmı