• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Selam kızlar 8 adet embriyom var 4 tanesi 5. Gün 4 tanesi 6. Gün olarak 21 Ocak da transfer günümü netleştireceğiz çok çok heyecanlıyım Rabbim hakkimızda hayırlısını eylesin…

Merhaba kızlar, benim de ikinci denemem olacak ilki düşükle sonuçlandı, dondurulmuş embriyolarım vardı sadece transfer olucak bu sefer, ikinci kez deneyenler ne zaman gittiniz doktorunuza ve süreç nasıl işledi acaba sizin

Kızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım :KK43:. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.
Ben de aynı durumdayım siz iki embriyo transferine mi karar verdiniz nasıl yapacaksınız ben de kararsızım

Neden tutmadı peki drlar bununla ilgili bir şey dedi mi
Biraz geç gördum canm yumurta toplama işlemım yapıldı daha oncede toplanmıstı ama bu seferkı sancılı oldu bende eskı tup bebek trasferlerınde olumsuz sonuc elde edılmesının sebebını doktorlar olur oyle bazan sebepsız yere olabılyor dedıler suanda embriyolarımın takibi yapılıyor

Merhaba kızlar, benim de ikinci denemem olacak ilki düşükle sonuçlandı, dondurulmuş embriyolarım vardı sadece transfer olucak bu sefer, ikinci kez deneyenler ne zaman gittiniz doktorunuza ve süreç nasıl işledi acaba sizin
Benimde ikinci transferim 6 ay sonra devam ettim düşük yaptım çünkü anca toparladım canım

Merhaba. Benim ilk denemem maalesef negatifle sonuçlandı ancak aramızda deneyimli olan var mi bilmiyorum acaba 2. Kere deneme kaç regl sonrası başlıyorlar. Negatife dönen transfer sonrasındaki regl ile sanırım tedaviye başlamazlar öyle değil mi ?? Bu arada donmuş embriyo transferi olmuştum.

Merhaba. Benim ilk denemem maalesef negatifle sonuçlandı ancak aramızda deneyimli olan var mi bilmiyorum acaba 2. Kere deneme kaç regl sonrası başlıyorlar. Negatife dönen transfer sonrasındaki regl ile sanırım tedaviye başlamazlar öyle değil mi ?? Bu arada donmuş embriyo transferi olmuştum.
merhaba çok geçmiş olsun kuzum üzülme yola devam benim ikinci transferim dr um bana bir adet sonrası yaparız demişti ama ben hazır değildim 6 ay sonra yaptım bugün transfer oldum :)

merhaba çok geçmiş olsun kuzum üzülme yola devam benim ikinci transferim dr um bana bir adet sonrası yaparız demişti ama ben hazır değildim 6 ay sonra yaptım bugün transfer oldum :)
Yaa öyle mi hadi bakalım hayırlısıyla inşallah gğzel sonuçlarınız olsun 🥰 şimdi 1 adet sonrası dediği sanırım transferden sonraki 2. Adet ile başlamak oluyor değil mi
Hani ilaçları bırakıp 1 hafta 10 gün içinde bi adet oluyor ya bi sonrakinin 2. Günün de başlanıyor. Sanırım o şekilde anladığıma göre.

Yaa öyle mi hadi bakalım hayırlısıyla inşallah gğzel sonuçlarınız olsun 🥰 şimdi 1 adet sonrası dediği sanırım transferden sonraki 2. Adet ile başlamak oluyor değil mi
Hani ilaçları bırakıp 1 hafta 10 gün içinde bi adet oluyor ya bi sonrakinin 2. Günün de başlanıyor. Sanırım o şekilde anladığıma göre.
Evet aynen öyle oluyor. Bu arada tek embriyon mu vardı

Evet aynen öyle oluyor. Bu arada tek embriyon mu vardı
Evet maalesef. Yani 4. Gün son 5. Gün başı bi embriyo demişlerdi ben en iyinin bir düşüğü sanmıştım. Ama son gün Grade bi embriyo olduğunu blastokist evresine ulaşmadığını öğrendim baya tecrübesiz olduğum için ne sorup ne öğrenmem gerektiğini bilmiyordum. Transfer günü o yüzden moralim baya bozuldu yani doğru bi yönlendirme yapılmadığını düşünüyorum halen daha. Hastane olanakları ve konfor olarak çok iyi hocalar ilgi alaka ve en önemlisi lab çok iyi güvenim tamdı ama bişeyin eksik gittiğini düşünüyorum. Bi bilgi eksikliği tecrübesiz olduğumuz için belki bizden belki onlardan bilemiyorum. İçime sinmeyen bişet oldu yani
Embriyo durumunu bu derece bilsem yeniden yumurta toplama yaptırır embriyo oluşturup içinsen seçerdim. Ki sormuştum da ama transfer etmeyi uygun gördüler. zaten 1 taneydi o şekilde oldu yani
Şimdi değiştirsem mi
Diye bi düşünmüyor değilim. Ama klinikler biraz daha değişik sistemde tahlil konusunda muayene ücreti konusunda

Evet maalesef. Yani 4. Gün son 5. Gün başı bi embriyo demişlerdi ben en iyinin bir düşüğü sanmıştım. Ama son gün Grade bi embriyo olduğunu blastokist evresine ulaşmadığını öğrendim baya tecrübesiz olduğum için ne sorup ne öğrenmem gerektiğini bilmiyordum. Transfer günü o yüzden moralim baya bozuldu yani doğru bi yönlendirme yapılmadığını düşünüyorum halen daha. Hastane olanakları ve konfor olarak çok iyi hocalar ilgi alaka ve en önemlisi lab çok iyi güvenim tamdı ama bişeyin eksik gittiğini düşünüyorum. Bi bilgi eksikliği tecrübesiz olduğumuz için belki bizden belki onlardan bilemiyorum. İçime sinmeyen bişet oldu yani
Embriyo durumunu bu derece bilsem yeniden yumurta toplama yaptırır embriyo oluşturup içinsen seçerdim. Ki sormuştum da ama transfer etmeyi uygun gördüler. zaten 1 taneydi o şekilde oldu yani
Şimdi değiştirsem mi
Diye bi düşünmüyor değilim. Ama klinikler biraz daha değişik sistemde tahlil konusunda muayene ücreti konusunda
Grade ne demek ki. Bende ilk defa duydum.

Hımm bizi 3. Gün 7,9,10 hücreli diye söylediler 1. Kalite orta kalite diye
Ben kaç hücreli olduğunu bilmiyordum ama Grade kompakt olarak geçiyormuş çok hücreli ama kaç hücreli uani. Neyse yarın gidince anlayacağım ama iş işten geçmiş olacak. Bi tuhaf bi içine sinmez durum oldu yani bilemiyorum kararsızım.

Ben kaç hücreli olduğunu bilmiyordum ama Grade kompakt olarak geçiyormuş çok hücreli ama kaç hücreli uani. Neyse yarın gidince anlayacağım ama iş işten geçmiş olacak. Bi tuhaf bi içine sinmez durum oldu yani bilemiyorum kararsızım.
O zaman oradan vazgeçin yada içinizde kalan herşeyi sorun tatmin edici cevaplar alırsanız devam ederseniz. Şahsen ilk kes duydum böyle bir şey.

O zaman oradan vazgeçin yada içinizde kalan herşeyi sorun tatmin edici cevaplar alırsanız devam ederseniz. Şahsen ilk kes duydum böyle bir şeyi
Bakalım soracağım inşallah
Aslında şöyle hep doktorlar 5. Gün diye söylüyor ama blastokist mi değil mi herkes bilmiyor.

Back