• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Kızlar ben 3 gun ebiryosundan 2 tane transfer oldum bugün 7 günüm test yaptım ama negatif sizce beklemelimiyimm
Benim 5.gün embriyosuydu ve 6.günde çok silik belli olmuştu sonrasında giderek koyulaşmıştı testte, seninki 3 gün embriyosuysa o yüzden daha testte çıkmamış olabilir

Benim 5.gün embriyosuydu ve 6.günde çok silik belli olmuştu sonrasında giderek koyulaşmıştı testte, seninki 3 gün embriyosuysa o yüzden daha testte çıkmamış olabilir
Ay ne biliyim belki çıkar diye bir umut işte ama yarın bir kan tahlili mi versem yada gününü mu beklesem kafam çok karisk

Ay ne biliyim belki çıkar diye bir umut işte ama yarın bir kan tahlili mi versem yada gününü mu beklesem kafam çok karisk
Canım valla sabır edebilirsen gününü bekle derim ama çok zor tabi ben üçüncü günde test yapmıştım meraktan 😁 stres yapma hiç hayırlısını nasip etsin Allah'ım elimizden bişey gelmiyor her sonuca hazırlıklı olmalıyız

Canım valla sabır edebilirsen gününü bekle derim ama çok zor tabi ben üçüncü günde test yapmıştım meraktan 😁 stres yapma hiç hayırlısını nasip etsin Allah'ım elimizden bişey gelmiyor her sonuca hazırlıklı olmalıyız
Evet canm çok zor bi süreç allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah beklemek artık insanı yoruyor sabır bırakmıyor insanda

Bende sizi arıyordum gruplarda 🙈 nasıl geçti transferiniz ne kadar sürdü. Bu işlem nasıl ilerliyo biraz anlatır mısınız zaman geçmiyo banada 🙊
Canımmm transfer 10 dk bile sürmüyor ağrı sızı hiç yok. Dün transfer oldum bende. Şimdilik bir belirti yok bakalım bende beklemedeyimmm🥰

Ayyy bende 3. Gün 2 adet embriyo transferi oldum dünnn 🫣🤩 belirtin var mı hiç canım?
Öncelikle hayrli olsun canm insallah herşey güzel olur hepimizin adına ilk başlarda belirtilerim vardı ama ilaçlardan olsa gerek diyorum şuan bi belirtim yok yarın 8 günüm bugün test yaptım ama çıkmadı erken daha bakalm

Back