- 9 Ekim 2022
- 46
- 59
- 3
- 36
- Konu Sahibi geceyagmuru
Canım ilk günlerde sadece ara ara kasıklarda batma olmuştu sonrasında o da kesildi zaten başka da öyle net tarif edebileceğim bi belirti olmamıştıBelirtilerin varmıydı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk günlerde sadece ara ara kasıklarda batma olmuştu sonrasında o da kesildi zaten başka da öyle net tarif edebileceğim bi belirti olmamıştıBelirtilerin varmıydı canım?
Yaa çok iyi maşallah. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza transferden sonra hangi ilaçlara başladınız. Benim oksapar iğneler hazırda bekliyoCanımmm transfer 10 dk bile sürmüyor ağrı sızı hiç yok. Dün transfer oldum bende. Şimdilik bir belirti yok bakalım bende beklemedeyimmm
Pozitifi gördünüz Allahım kucağınızada almayı nasip etsin inşallah . Nelere dikkat ettiniz?Canım ilk günlerde sadece ara ara kasıklarda batma olmuştu sonrasında o da kesildi zaten başka da öyle net tarif edebileceğim bi belirti olmamıştı
Amin canımmm.Yaa çok iyi maşallah. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza transferden sonra hangi ilaçlara başladınız. Benim oksapar iğneler hazırda bekliyo
5.gun embiryosu iyi kalite olduğunu söyledi doktorum insallhh güzel haberler alırız canmMerhaba canım benimde 18 ocakta transferim inşallah senin kaçıncı gün embriyo su acaba kalite hakkında bişey söylediler mi
PerşembeAsıl test günün ne zaman
Şifa olsun hepsi epeyde varmış. Aynıları bende de var bekliyorumAmin canımmm.
Folikasid 1x1
Estrofem 3x1
Progestan fitil 4x1
Coraspin 1x1
Detra 1x1 sadece 7 gün
Oksapar iğne 1x1
Bunları kullanıyorum canım bir de kabız olmamak için duphalac içiyorum
Transferin ne zamanŞifa olsun hepsi epeyde varmış. Aynıları bende de var bekliyorum
8.haftada kürtaj olmuştum maalesef kalp atışı duyamadık şimdi ikinci transferi bekliyorum inşallah sağlıkla devam ederPozitifi gördünüz Allahım kucağınızada almayı nasip etsin inşallah . Nelere dikkat ettiniz?
Çookkk üzüldüm bende düşük yaşadığım için öyle iyi anlıyorum kiii peki embriyolarınız var mı?8.haftada kürtaj olmuştum maalesef kalp atışı duyamadık şimdi ikinci transferi bekliyorum inşallah sağlıkla devam eder
Canım hayırlısı olsun inşallah benimde Şubat'ta olucak çok heyecanlıyımSelam kızlar 8 adet embriyom var 4 tanesi 5. Gün 4 tanesi 6. Gün olarak 21 Ocak da transfer günümü netleştireceğiz çok çok heyecanlıyım Rabbim hakkimızda hayırlısını eylesin…
Size bir sorum olacak dondurulmuş embiriyo olunca sadece transfer için ödeme yapılıyor dimi ne kadar acaba ?Merhaba kızlar, benim de ikinci denemem olacak ilki düşükle sonuçlandı, dondurulmuş embriyolarım vardı sadece transfer olucak bu sefer, ikinci kez deneyenler ne zaman gittiniz doktorunuza ve süreç nasıl işledi acaba sizin
Benimde Şubat'ta transferim olucak canım inşallah hayırlısı olurKızlar adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım Şubat gibi transfer yapılacak gibi
Baştan beri her duruma hazırlıklıydım aslında ama Allah yaşatmasın kimseye o an çok kötüydü 4 embriyom kaldı geriye 1 tanesi 5. Gün embriyosu diğerleri 3, bu sefer ben de iki iki transfer olucam sanırım, 3. Ve 5. Gün embriyosu birlikte transfer edilir dimi ikiz istemiyorum ama hayırlısı bakalımÇookkk üzüldüm bende düşük yaşadığım için öyle iyi anlıyorum kiii peki embriyolarınız var mı?
Adet olunca gel dediler ben bir ay daha beklemeye karar verince gitmemiştim, bu ay adetle gidicem bakalım ben de bilmiyorum ödemeyi ne isteyecekler konuşmadık henüz, ikinci transferini olanlar bilgilendirirse sevinirizSize bir sorum olacak dondurulmuş embiriyo olunca sadece transfer için ödeme yapılıyor dimi ne kadar acaba ?
Çok teşekkür ederimAdet olunca gel dediler ben bir ay daha beklemeye karar verince gitmemiştim, bu ay adetle gidicem bakalım ben de bilmiyorum ödemeyi ne isteyecekler konuşmadık henüz, ikinci transferini olanlar bilgilendirirse seviniriz
Rica ederim :) transfer tarihiniz belli mi sizin ilaç başladınız mıÇok teşekkür ederim
Hayırlısı olsun. Aynı zamanlardayız .Bende ewde test yapayım diorum erken olur die beklyorum ne zaman yapsam acaba bugün 6.gun transfer günü dahil .7 yada 8.gun yapayım mı diorum elim gitmio valla