• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Yaa çok iyi maşallah. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza 😍😍 transferden sonra hangi ilaçlara başladınız. Benim oksapar iğneler hazırda bekliyo 🥴
Amin canımmm.
Folikasid 1x1
Estrofem 3x1
Progestan fitil 4x1
Coraspin 1x1
Detra 1x1 sadece 7 gün
Oksapar iğne 1x1
Bunları kullanıyorum canım bir de kabız olmamak için duphalac içiyorum

Bir 4 günde bitecek şekilde 12 saat bir ikişer adet tetra antibiyotik kullanıyorum. İlk transferimde bu kadar ilaç yoktu. Düşün yaptıktan sonra makrofaj aşısı da oldum ve ilaçlarım da çoğaldı

Selam kızlar 8 adet embriyom var 4 tanesi 5. Gün 4 tanesi 6. Gün olarak 21 Ocak da transfer günümü netleştireceğiz çok çok heyecanlıyım Rabbim hakkimızda hayırlısını eylesin…
Canım hayırlısı olsun inşallah benimde Şubat'ta olucak çok heyecanlıyım 🙏

Merhaba kızlar, benim de ikinci denemem olacak ilki düşükle sonuçlandı, dondurulmuş embriyolarım vardı sadece transfer olucak bu sefer, ikinci kez deneyenler ne zaman gittiniz doktorunuza ve süreç nasıl işledi acaba sizin
Size bir sorum olacak dondurulmuş embiriyo olunca sadece transfer için ödeme yapılıyor dimi ne kadar acaba ?

Çookkk üzüldüm :KK43: bende düşük yaşadığım için öyle iyi anlıyorum kiii :KK43: peki embriyolarınız var mı? 💜
Baştan beri her duruma hazırlıklıydım aslında ama Allah yaşatmasın kimseye o an çok kötüydü 😔 4 embriyom kaldı geriye 1 tanesi 5. Gün embriyosu diğerleri 3, bu sefer ben de iki iki transfer olucam sanırım, 3. Ve 5. Gün embriyosu birlikte transfer edilir dimi 🙄 ikiz istemiyorum ama hayırlısı bakalım🙏

Size bir sorum olacak dondurulmuş embiriyo olunca sadece transfer için ödeme yapılıyor dimi ne kadar acaba ?
Adet olunca gel dediler ben bir ay daha beklemeye karar verince gitmemiştim, bu ay adetle gidicem bakalım ben de bilmiyorum ödemeyi ne isteyecekler konuşmadık henüz, ikinci transferini olanlar bilgilendirirse seviniriz 😊

Back