• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

6 embryo donduruldu 5.gun hepside.transferde iki mi transfer olsun tek mi çok kararsız kaldım.doktorumla konuştum %75 bı oran verdi bende tek Embryo transfer olsun dedim iki olursa ikiz gebelik olur die
Ben ilk transferimde iki tane istedim dr ilk deneme ve yaşlar genç deyip gerek görmedi sizin dr size mi sordu kaç tane olsun diye

Benim de ilk transferim doktor sordu bana ben de iki tane olursa ikiz tutma oranı yüksek mi dedim evet çok yüksek dedi ben ikiz istemiyorum ama hocam eğer bir tane olur da tutma oranı yüksekse bir tane mi olsa dedim o da evet dedi bir tane tutma oranı yüksek dedi öyle bir tane karar vermiş oldu m

Herkese merhaba. Gonal f 5. Günümdeyim bugün kontrole gittim yumurtam sağda beş adet 9,8,7,6 mm. Solda 8,7,6 mm yumurta var. Sizce nasıl ben pek anlamıyorum

26
Benim de ilk transferim doktor sordu bana ben de iki tane olursa ikiz tutma oranı yüksek mi dedim evet çok yüksek dedi ben ikiz istemiyorum ama hocam eğer bir tane olur da tutma oranı yüksekse bir tane mi olsa dedim o da evet dedi bir tane tutma oranı yüksek dedi öyle bir tane karar vermiş oldu m
Çok iyi bir sürüde embriyon var ne güzel 😍

Merhaba benim 4 sonu 5 in başı gibiydi bugün 8. Günüm. Ama ben pek iyi haber veremeyeceğim idrar testlerim negatif. ama günsen önce sanırım hücre bölünmesi se önemli benim düşüktü hücre sayısı felan sanırım. Bide herkesin yapısı farklı. İnşallah güzel sonuçlarınız olue 🙏🏻🌸🥰
Merhaba benim 4 sonu 5 in başı gibiydi bugün 8. Günüm. Ama ben pek iyi haber veremeyeceğim idrar testlerim negatif. ama günsen önce sanırım hücre bölünmesi se önemli benim düşüktü hücre sayısı felan sanırım. Bide herkesin yapısı farklı. İnşallah güzel sonuçlarınız olue 🙏🏻🌸🥰

Merhaba benim 4 sonu 5 in başı gibiydi bugün 8. Günüm. Ama ben pek iyi haber veremeyeceğim idrar testlerim negatif. ama günsen önce sanırım hücre bölünmesi se önemli benim düşüktü hücre sayısı felan sanırım. Bide herkesin yapısı farklı. İnşallah güzel sonuçlarınız olue
Bize hic bir bilgi vermediler sadece yaninda baska Embriyo olmadigi icin bunu dondurmak istediler neyi nasil anlayacagimi bilemedim rabbim buyuktur zaman ne gosterecek insallah senin icinde hayirlisi olsun guzel haberler alirsin

Merhaba, sizin adetinizin biri ci gunenden itibaren kacinci gun transferiniz? Bizde bu ay degilde gelecek ay baslamak istiyoruz
Adet başlangıcımdan itibaren 22. Güne denk geliyor transfer şimdi hesap yaptımda transferden bir hafta sonra falan adet olmam gerekiyor

Ay içime su serptiniz. Bunlar büyümez aetk artık falan diyodum çünkü iğneler az kalmıştı

Merhaba, size bir sebeb soyledilermi neden 4. Gun le ilgili? Insallah guzel haberler alin 🤲🏼
Bana doktorum en baştan benim gibi hastalarda taze transfer tercih ettiklerini söylemişti. 3.gün diye konuşmuştuk,3.gün arayıp gelişimi iyi gidiyor bir gün daha gözlemleyelim dediler. 4.gün kompakt seviyede transfer oldu.

Bugün makrofaj aşısı oldum işlemden 15 dk sonra çok ağrım oldu hem serum hem kalçadan ağrı kesici aldım :( yarın transferim olacak hayırlısıyla

Back