• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Kızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım :KK43:. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.
Bu arada sizde izmirdesiniz herhalde değil mi doktorunuz kim ve tavmerganda mi ikinci denemeniz memnun kaldınız mı 🙏 bende irenbedeyim

Bu arada sizde izmirdesiniz herhalde değil mi doktorunuz kim ve tavmerganda mi ikinci denemeniz memnun kaldınız mı 🙏 bende irenbedeyim
Evet canım İzmir Tavmergen klinikte tedavi görüyorum evet şimdilik süreçten memnunum tek sıkıntı Erol hocayı her zaman bulamıyoruz ama onun dışında hemşireleri çok ilgili. Sizin durum nedir

Kızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım :KK43:. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.
Merhaba canm beni hatirlarmisin bilmem Haziran grubundaydim beraber sonuç almıştık sen kaybedince de çok üzülmüştük Rabbim bu sefer sağlıkla devam eden güzel bir gebelik nasip etsin evlatladın sana tutunsun sen ve senin gibi dileyen bekleyen herkese yardım etsin bir an önce o güzel haberleri alın durumunu muhakak yaz ❣️🤲

Merhaba canm beni hatirlarmisin bilmem Haziran grubundaydim beraber sonuç almıştık sen kaybedince de çok üzülmüştük Rabbim bu sefer sağlıkla devam eden güzel bir gebelik nasip etsin evlatladın sana tutunsun sen ve senin gibi dileyen bekleyen herkese yardım etsin bir an önce o güzel haberleri alın durumunu muhakak yaz ❣️🤲
Hatırladım tabiiii 🥰 neler neler yaşadım ahh zaman geçiyorda yarama iyi geliyor allahtan. Nasip bakalım inşallah bu sefer olacak 🙏🥰 sende ne var ne Yok nasılsın?

Hatırladım tabiiii 🥰 neler neler yaşadım ahh zaman geçiyorda yarama iyi geliyor allahtan. Nasip bakalım inşallah bu sefer olacak 🙏🥰 sende ne var ne Yok nasılsın?
Öyle tâbi herkesin derdi kendine ağır inşallah güzel sonuçlar alıcaksın canı gönülden inanıyorum 🥰 çok şükür iyiyim şimdilik sıkıntı yok bakalım sonrası nasıl olur 🤷

Evet canım İzmir Tavmergen klinikte tedavi görüyorum evet şimdilik süreçten memnunum tek sıkıntı Erol hocayı her zaman bulamıyoruz ama onun dışında hemşireleri çok ilgili. Sizin durum nedir
Benim de yarın transferim var Irenbede prof. Ümit inceboz doktorum bende şimdilik memnunum ama inşallah hep memnun kalırım 🙏

Evettt kuzummm bugün gittim rahim istenilen kalınlığa gelmiş hiçbir problem yok çok şükür cuma günü transfer olacak 🫣🥰
Maşallah maşallah 😍 bir şey sorucam. Adetinizden kaç gin sonra transfer günü belli oldu. Yada adetinizden itibaren kaçıncı güne denk geliyo

Merhaba arkadaslar, aranizda 4.gun embryosu transferi bekleyen veya olan varmi?

Merhaba canım geceyagmuru geceyagmuru ben diğer topikte engel yedim de arkadaşın bi takım ben merkezci duygularından dolayı geçen de sana aynı tavrı göstermişti sanırım.

Merhaba arkadaslar, aranizda 4.gun embryosu transferi bekleyen veya olan varmi?
Merhaba benim 4 sonu 5 in başı gibiydi bugün 8. Günüm. Ama ben pek iyi haber veremeyeceğim idrar testlerim negatif. ama günsen önce sanırım hücre bölünmesi se önemli benim düşüktü hücre sayısı felan sanırım. Bide herkesin yapısı farklı. İnşallah güzel sonuçlarınız olue 🙏🏻🌸🥰

Hangi topik ve ne tavrı canım?
Sabah bir kişiyle bir takım problemler yaşadıkta. Neyse ki adminler müdahale etti. Bi diğer ocak ayı topiğiydi neyse boşverelim ben geçen sefer sizle de böyle bi durum olduğunu hatırladım sanki o yüzden size yazmıştım neyse ki adminler gereken kişiye gereken cevabı verdiler sıkıntı yok ☺️

Back