- Konu Sahibi geceyagmuru
Var gibi canım suya tut çizgi gitmiyosa pozitifKızlar bu erken yapılmış bı test ve akşam yapmistim var gibi mi yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi canım suya tut çizgi gitmiyosa pozitifKızlar bu erken yapılmış bı test ve akşam yapmistim var gibi mi yokmu
Sanki silik bir çizgi varKızlar bu erken yapılmış bı test ve akşam yapmistim var gibi mi yokmu
kacıncı gunundu bugun?Kızlar bu erken yapılmış bı test ve akşam yapmistim var gibi mi yokmu
Ayy hemen hemen arka arkayahadı hayırlı olsuuunnnn
benımde 22 ocakkk ta
Bende hafif görüyorum var gibi duruyoKızlar bu erken yapılmış bı test ve akşam yapmistim var gibi mi yokmu
evet canımmm, saglıkla tutunsun mınnoşlarımızAyy hemen hemen arka arkaya
Bize de haber ver arkadaşımBu testi 8.gun iki gün önce akşam yaptım sabaha baktığımda böyleydi varmı yokmu anlam veremedim.bgun kan verdim smdi sonucun çıkmasını bekliyorum
Sağlık ocağında verilen kanlar genelde öbür güne çıkıyor öyle biliyorum sen en iyisi gece acile gidip kan ver kuzumTabi ki yazicam bacim bı öğrenebilirsem hayırlısıyla.herkes haber bekliyor arayan msj atan.sabah sağlık ocağında verdim.hemsire 4bucuk da çıkar dedi ama hala çıkmadı.yarina kaldı sanrsam.yadq akşam acile gidip veririm
Öyle yaparım büyük ihtimal bilemedim kiya düşünemedim hicSağlık ocağında verilen kanlar genelde öbür güne çıkıyor öyle biliyorum sen en iyisi gece acile gidip kan ver kuzum
Olsun bekleriz biz yeter ki olumlu olsun sonuçÖyle yaparım büyük ihtimal bilemedim kiya düşünemedim hic
Aaaa hayır inanmıyorum ben kesin pozitif bekliyordum lekelenmende olmuştu çünküMaalesef negatif kızlar
Bende öyle yapıyorum canım yumurta avokado devamPek dikkat ettiğim söylenemez sağlıklı besleniyorum avakado yiyorum günlük doktorum vitamin verdi onu içiyorum. Elimde olmadan bende çok stres yapıyorum malesef
Daha erken değil mi canım bakmak için hemen içini karartma benceMaalesef negatif kızlar
Başka yaptığın bişey varmı canım senindeBende öyle yapıyorum canım yumurta avokado devam
Bir avuç kabak çekirdeği bir tane kivi iki tane incir bir avuç fındık portakal mandalina açık çay baharatsız ve az yağlı yemekler yarım fincan Türk kahvesi ben böyle kapatıyorum günü kızlarBaşka yaptığın bişey varmı canım seninde
Anladım canım çok teşekkür ederimBir avuç kabak çekirdeği bir tane kivi iki tane incir bir avuç fındık portakal mandalina açık çay baharatsız ve az yağlı yemekler yarım fincan Türk kahvesi ben böyle kapatıyorum günü kızlar
Ben varım 17 sinde transfer oldum 27 sinde test günümMerhabalar benim 17 ocakta transferim olacak insalhhh varmı benimle aynı gün olacak