- 20 Ocak 2015
- 9.265
- 12.994
- 40
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.661
Yoktu bişey farkedilen birkaç ay daha geç olsaydi hasta olurdu belirtiler verirdi dedi.bikac daha idare ederdi dedi. Yalnız keçiboynuzu,pekmez vs gibi şeyleri cok fazla verirsek fayda sağlar diye biliyorum bardaklarca gibiAynen canim her iki doktorum da su an icin onermedi. 7-9.aydan birinde kan testi yapilacak.
Bir de keciboynuzu pekmez vs gibi urunlerin c vitaminiyle beraber verildiginde demir ve kan yaptigini biliyorum. Belki o nedenle faydali olmamistir. Bir de oglunuz o donem 1 yasina kadar rahatsizlik yasamadi mi? Demir eksikliginden oturu? Eizin gozlemleyebildiginiz kadariyla da olur.
Ay amin valla insan öyle kötü oluyo ki Rahbim beterinden korusun hepsiniAh ah sana da coook gecmis olsun canim. En beteri bu olsun miniklerin gorup gorecegi diyelim
Canım biz bayadır geçtik oto koltuğunaSelam kızlar bizim ki artık pusette durmaz oldu .yol boyu kucakta.oto koltuğuna geçmek istiyorum belki onda oturur.kullandığınız memnun olduğunuz marka model var mı
.bizimkide çok yatmadı pusette ya genelde kucakta.koltuğa alıştırmaya çalışcam işte.Şimdi baktım ama besafeler baya fiyatı yüksekmiş ya Kraft yoyko falan daha uygun sanırımCanım biz bayadır geçtik oto koltuğuna
Puseti hiç sevmemişti ve asla durmuyordu
Besafe var bizde çok memnunum ben
Ama şimdiki aklım olsaydı 360 derece dönen alırdım
Zira bebeği oturtmak zor olabiliyor koyarken
Joie aldım ben sorun yok şu an için.bizimkide çok yatmadı pusette ya genelde kucakta.koltuğa alıştırmaya çalışcam işte.Şimdi baktım ama besafeler baya fiyatı yüksekmiş ya Kraft yoyko falan daha uygun sanırım
Büyük oğlumu da joieydi kac kilo aldınız.oglumunki 9-36 kilo ama artik içine sığmıyor tabi küçüğe onu kullanacam büyük yükseltici.henuz 9 kilo olmadi kullanmiyorum.Joie aldım ben sorun yok şu an için
Bizim de 9-36 9 kilo olduğu gün geçtik diyebilirim pusete sığmıyor çünkü . 9 kiloya yakınsa kullanımında sorun olur mu bilemedimBüyük oğlumu da joieydi kac kilo aldınız.oglumunki 9-36 kilo ama artik içine sığmıyor tabi küçüğe onu kullanacam büyük yükseltici.henuz 9 kilo olmadi kullanmiyorum.
Canım evet fiyat çok yüksek.bizimkide çok yatmadı pusette ya genelde kucakta.koltuğa alıştırmaya çalışcam işte.Şimdi baktım ama besafeler baya fiyatı yüksekmiş ya Kraft yoyko falan daha uygun sanırım
Henüz bilmiyorum kac kilo geçen ay 7900du bu ay belki 8 üstü olabilir aldıydı.bizim puset 0-13kilo şimdilik sorun olmaz ama yine doktora sorabilirim bakalım,peki emniyet kemeri nasil benim oğlumda büyüktü aldığımızda ama kemeri dikkatli takıyordukBizim de 9-36 9 kilo olduğu gün geçtik diyebilirim pusete sığmıyor çünkü . 9 kiloya yakınsa kullanımında sorun olur mu bilemedim
Bizimki Maxi Cosinin Mica olan modeli yenidoğan aparatını artık çıkardık daha rahat oldu 360 derece dönüyor memnunuz şükürSelam kızlar bizim ki artık pusette durmaz oldu .yol boyu kucakta.oto koltuğuna geçmek istiyorum belki onda oturur.kullandığınız memnun olduğunuz marka model var mı
Benim de ilk çocuk bende başta bunlara kafa yordum ama yeni yeni saldım biraz bence bariz bir sıkıntı kendini belli ediyordur senin aklına ciddi takılan bişey mi var meselahanımlar merhaba uzun zamandır yazamadım, herkesin keyfi yerindedir umarımbir sorum olacak... İlk çocuğum olduğu için fazla acemiyim ve yazılan çizilen şeyler kafamı karıştırdı. 6-87 aylık bir bebek neler yapabilir? Gelişimsel gerilik olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
Şimdi baktım canım güzel gerçekten ama fiyatı biraz fazla sanki ya.yani oralara çıkmalıyım bilemedimBizimki Maxi Cosinin Mica olan modeli yenidoğan aparatını artık çıkardık daha rahat oldu 360 derece dönüyor memnunuz şükür
Ona hiç bakmadım bakayım modeli hatırlıyor musunuzJoie aldım ben sorun yok şu an için
Şuan gerçekten artmış ben bebek doğmadan baya iyi bir indirim zamanında almıştımŞimdi baktım canım güzel gerçekten ama fiyatı biraz fazla sanki ya.yani oralara çıkmalıyım bilemedim
Bazen çok yukarı bakıyor, biliyorum lambayı inceliyor ama annelik delilik muessesi korkuyorum açıkçası. Onun dışında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bana herşey normal geliyor. Ses tepki veriyor nereden geldi diye dönüp bakıyor, herşeyi inceliyor. Destekli oturtuyorum hala ama dengeli oturuyor. Oyuncaklarına uzanıyor. 360 derece dönüyor. Yemek yerken eline kaşığını veriyorum ağzına götürüyor, suyunu kendi tutup içebiliyor. Yani aklıma gelen bunlar şuan içinBenim de ilk çocuk bende başta bunlara kafa yordum ama yeni yeni saldım biraz bence bariz bir sıkıntı kendini belli ediyordur senin aklına ciddi takılan bişey mi var mesela
Sana sarılmak istedim şuanBazen çok yukarı bakıyor, biliyorum lambayı inceliyor ama annelik delilik muessesi korkuyorum açıkçası. Onun dışında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bana herşey normal geliyor. Ses tepki veriyor nereden geldi diye dönüp bakıyor, herşeyi inceliyor. Destekli oturtuyorum hala ama dengeli oturuyor. Oyuncaklarına uzanıyor. 360 derece dönüyor. Yemek yerken eline kaşığını veriyorum ağzına götürüyor, suyunu kendi tutup içebiliyor. Yani aklıma gelen bunlar şuan için
Bold isofixli oto koltuğu 9-36Ona hiç bakmadım bakayım modeli hatırlıyor musunuz