- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.601
Geçti yaz gelince şükür. Sanırım kışın peteklerde etkendi. Kulak burun boğaz doktorunun önerisi dik emzir besle demiştiAynı problemi yaşıyorum sizinki maşallah 6 aylık olmuş sorununuz devam ediyor mu ne yaptınız paylaşır mısınız
7250 zayiffmiymis benim kızın aşısı var bugün eminim o kadar gelmicek . Hiçte zayıf diyen olmadı ne doktor ne hemşire asilarda. Takılma ona sen bence. Büyük biraz az dicem de benim 5 yaşındaki kızım 15 kilo sen düşün artıkBebiş 7 250 boyu 67 baş 41 2 yaş kızım kilo 12 boyu 87
Bilmiyorum öyle dedi doktora da götürün dedi
Aşı iyi geçti.. Eve geldikten sonra huysuzluk oldu dişi de çıkmış ateş yok ama ben gene de calpol verdim rahatça uyuyor en azından aşı yeri hafif şişmiş..Kızlar 6. Ay aşıları nasıl geçti. Bugün asimiz var
Valla ben de anlamadım neden öyle söyledi.. Kızım da iştahsızlık vardı vitamin şurup verdi Dr.. Bugun kahvaltıda yemek yedi şükür7250 zayiffmiymis benim kızın aşısı var bugün eminim o kadar gelmicek . Hiçte zayıf diyen olmadı ne doktor ne hemşire asilarda. Takılma ona sen bence. Büyük biraz az dicem de benim 5 yaşındaki kızım 15 kilo sen düşün artık
Maşallah bizim de 2 disimiz varKızlar bebişimin alt dişleri resmen çıktıkaşıkla Çin çin ses çıkıyor
Kıyamam normaldir herhalde. Ağızdan var mıydı bu ay. İyi olmuş ilaç vermen bizim doktorumuz da hmn vermekten yana. Çocuk acı cekmesin diyor.Aşı iyi geçti.. Eve geldikten sonra huysuzluk oldu dişi de çıkmış ateş yok ama ben gene de calpol verdim rahatça uyuyor en azından aşı yeri hafif şişmiş..
Valla ben de anlamadım neden öyle söyledi.. Kızım da iştahsızlık vardı vitamin şurup verdi Dr.. Bugun kahvaltıda yemek yedi şükür
Evet vardı iki damla damlattı sanırımKıyamam normaldir herhalde. Ağızdan var mıydı bu ay. İyi olmuş ilaç vermen bizim doktorumuz da hmn vermekten yana. Çocuk acı cekmesin diyor.
İştah açan macun veriyorum bende büyük kızıma
Bi uygulama indirdim gecen gun uyku saatlerini dakikasi dakikasina 1 hafta bi bakicam sonra yapabilirsem bi uyku düzeni yapmayi istiyorum bakalım yoksa gunduz hicbisey yapamiyorum evdeAynıymış huyları düzen kurarsan bnada yaz
Kerevizi nasıl yapacaksın?Canım benim bebeğim de yogurda alerjik tepki verdi kakada. Mama da alıyor aynı. Doktor ara verelim 3 hafta sonra tekrar dene dedi.
Enginar kereviz brokoli vb devam edeceğim ben de canım. Ispanağı kışa bıraktım corbasını denerim dedim. Meyvelere de baslıcam
Hangi uygulamaBi uygulama indirdim gecen gun uyku saatlerini dakikasi dakikasina 1 hafta bi bakicam sonra yapabilirsem bi uyku düzeni yapmayi istiyorum bakalım yoksa gunduz hicbisey yapamiyorum evde
Bizde olduk bugün aşı bende sormadımSabah aşı olduk suan yikayabilir miyim acaba ya sormayi unuttum ebeye sakincasi var midir
Bacağını kasmissa ondan sisermis öyle dedi hemşire bizeAşı iyi geçti.. Eve geldikten sonra huysuzluk oldu dişi de çıkmış ateş yok ama ben gene de calpol verdim rahatça uyuyor en azından aşı yeri hafif şişmiş..
Valla ben de anlamadım neden öyle söyledi.. Kızım da iştahsızlık vardı vitamin şurup verdi Dr.. Bugun kahvaltıda yemek yedi şükür
İcerigi de böyleHangi uygulama
Bulamadım ya bunu benİcerigi de böyle
Böyle bi aratin belki cikarBulamadım ya bunu ben
Bana 1 gün bekle demiştiSabah aşı olduk suan yikayabilir miyim acaba ya sormayi unuttum ebeye sakincasi var midir
Haşlayıp vercem canım. Hepsini öyle denedim. Corba yapmaya gecemedim henüzKerevizi nasıl yapacaksın?
Ya ben ilk nasil yaptığımı hatırlamıyorum, hep sonradan yaptığım yemekler aklımda salçasız, her yemeğinde kiyma ya da bulgur, kerevizin keskin tadı var ya o sorun olabilir belki. Bu ay kontrolden sonra başlayacam.insallah nasıl olacaktı hep unuttum. Hani yemek gibi ne ne zaman pişiriyorduk.Haşlayıp vercem canım. Hepsini öyle denedim. Corba yapmaya gecemedim henüz
Bir gün sonra yıkadım sorun olmadıSabah aşı olduk suan yikayabilir miyim acaba ya sormayi unuttum ebeye sakincasi var midir