- 18 Nisan 2021
- 14.884
- 46.350
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.361
İnşallah canım bu sefer sağlıkla ilerlesinYaptırdım kromozom translokasyonum var maalesef azda pıhtılaşmam var. Pgt ile sağlıklı yumurta bulamadık normal denemeye karar verdil bu yılki 3. Gebeliğim bu sefer oksapar kullanıyoruz farklı olarak. Geç döllenmenin sebebi kromozom anomaliside olanilir tabii ama inş pıhtılaşmadandır ve sağlıklıdır bu sefer gebeliğim
Totonu kırmadıysan sorun yok, bebişe bir şey olmaz toto üstü düşmeye ahahah kuzum yaSelizay dün aklımı dağıtmak için pikniğe gidip iki dk denizin kenarına ineyim derken bir ayağımın jet gibi öne kaymasına diğerinin üzerine tam yere oturmadan oturmama kaç puan verirsin Allahtan yere hani sert oturup düşülür ya öyle oturmadım öyle olsa kesin bişey oldu diye dört dönerdim artık
Yok öne kayan ayağım korkudan bugün erimişTotonu kırmadıysan sorun yok, bebişe bir şey olmaz toto üstü düşmeye ahahah kuzum ya
Bunun bir tık ötesi tasmaYok öne kayan ayağım korkudan bugün erimişeşim de bir dk gözümü üstünden çekmeye gelmiyor diye diye ensemden tutarak gezdirdi geri kalan süreyi
Akrabalar var kuzumAynen canim sende mi buralisin yoksa
Ben de Antalyada yaşıyorum.. Hamileliği öğrendikten sonra sıcak oluyor diye Eskişehire annemlere geldim.. Burda da soğuk aldımOranın bir ilçesimdenim ama Antalya da yaşıyorum
Orası da Antalya dan sonra bir anda soğuk gelmiştir tabi bizim burada ciddi ciddi sıcaklar başladıBen de Antalyada yaşıyorum.. Hamileliği öğrendikten sonra sıcak oluyor diye Eskişehire annemlere geldim.. Burda da soğuk aldım
Maalesef öyle oldu.. Hava değişiminden kaynaklı ama eskişehir de baya soğuk şuanOrası da Antalya dan sonra bir anda soğuk gelmiştir tabi bizim burada ciddi ciddi sıcaklar başladı
Bende senin gibiyim ya demin markette telefonum düştü panik olup bı anda çömeldim acaba bişey oldumu diye gripten tribe giriyorumYok öne kayan ayağım korkudan bugün erimişeşim de bir dk gözümü üstünden çekmeye gelmiyor diye diye ensemden tutarak gezdirdi geri kalan süreyi
Halbuki insanlar neler yapıyor da bişey olmuyor bilerek düşürmek için oradan oraya kendini atıyorlar bizde işte az sesli hapşırsak eyvah diyecek moddayızBende senin gibiyim ya demin markette telefonum düştü panik olup bı anda çömeldim acaba bişey oldumu diye gripten tribe giriyorum
Hapsirirken karnımı tutuyorummmHalbuki insanlar neler yapıyor da bişey olmuyor bilerek düşürmek için oradan oraya kendini atıyorlar bizde işte az sesli hapşırsak eyvah diyecek moddayız
Söyleme söyleme ben neye gülsem yaşayan bir insanım ne olur beni böyle şeylere güldürmeHapsirirken karnımı tutuyorummm
Hahhaha Allah'ın izniyle bebislerimizi kucağımıza alalimmSöyleme söyleme ben neye gülsem yaşayan bir insanım ne olur beni böyle şeylere güldürme
İnşallah inşallahHahhaha Allah'ın izniyle bebislerimizi kucağımıza alalimm
Yok canım ya bundan önce Eylül annelerindeydimCanım sen mart annelerinde beraber aynı konuda mesajlaştığımız kocaelide ikamet eden arkadaş değilmisin
Zaman ilerledikçe herşey igrendiriyo desene :)Deterjana öğürüyorum yaa