Dedi haftaya kadar büyürse o zaman yapılıcak aşılamaBüyümediyse kalitesiz yumurtadır niye kalitesiz yumurtaya aşılama yapacak ki? Valla ben senin işleri hiç anlamıyorum
Onlar da ayrı sorun zaten araya mesafe koydum eşim gececi diye mecbur gittim kaldım haftaya gidersem eğer çocuğumla beraber gitcemBidahada sevmek için istemesinler o zaman
Bende bilmiyorum ki ya kafam allak bullakAcaba geçen haftaki çatlafı bu yeni mi? Hiç büyümemesi garip çünkü
Yok eşimin spermleri iyi çıktı ama bende pcos çıktı şu Bi kaç aydırNeden aşılama canım eşinde bi problem mi var
Kizlar merhaba ben 38 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ama çocuk olmadı. Şimdi 4 Mayıs'ta regl oldum 6 Mayıs'ta doktora gittim 1 ADET DODEX 1 CC.5 AMPUL, 1 ADET DOSTINEX 0.5 MG.2 TABLET, 2 ADET KLOMEN 50 MG.10 TB. İlaçları verdi B12 ignesine devam ediyorum hafta bir vuruluyorum . 13 Mayıs'ta doktora gittim 6 yumurta olduğunu boyutlarinin iyi olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapıldı. Bende belirtiler şu şekilde oldu kasik ağrısı sık idrara çıkma birde regl ağrısı gibi ağrılar oldu . Fakat bn çok su icmedigim için kendime alarm kurdum devamlı su içmem için acaba şimdi şu içtiğim için mi sık idrara çıktım idrardan dolayı mı kasik ağrısı çektim bilmiyorum.
Bence hamilesin canım lekelenmen yerleşme kanaması dır büyük ihtimalMerhaba hanımlar, çatlatma iğnemin iğne hariç 10. Günü bugün sabah kahverengi lekelenmemek başladı adet değil ama testim de silik çıktı sizce ne yapmalıyım
Merhaba hanımlar, çatlatma iğnemin iğne hariç 10. Günü bugün sabah kahverengi lekelenmemek başladı adet değil ama testim de silik çıktı sizce ne yapmalıyım
6 gün çok erken canım test yaptırsanda sonuç yanlış olur. 2 3 gün kala teste başlayabilirsin. Çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu olduğu için belirti olarak yaşadıkların iğneye bağlı olabilirKizlar merhaba ben 38 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ama çocuk olmadı. Şimdi 4 Mayıs'ta regl oldum 6 Mayıs'ta doktora gittim 1 ADET DODEX 1 CC.5 AMPUL, 1 ADET DOSTINEX 0.5 MG.2 TABLET, 2 ADET KLOMEN 50 MG.10 TB. İlaçları verdi B12 ignesine devam ediyorum hafta bir vuruluyorum . 13 Mayıs'ta doktora gittim 6 yumurta olduğunu boyutlarinin iyi olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapıldı. Bende belirtiler şu şekilde oldu kasik ağrısı sık idrara çıkma birde regl ağrısı gibi ağrılar oldu . Fakat bn çok su icmedigim için kendime alarm kurdum devamlı su içmem için acaba şimdi şu içtiğim için mi sık idrara çıktım idrardan dolayı mı kasik ağrısı çektim bilmiyorum.Birde diz ağrım çok oldu kaşıktan vuruyor ama onunda bel fıtığından dolayı olduğunu düşünüyorum çok fazla sivilcem çıkmaya başladı . Normalde akıntım çok olurdu şuan hiç akıntım olmuyor . Birde sabahları hiç uyanamayan ben her sabah 6 da 8 devamlı uyanıyorum çok uykum bölünüyor onunda B 12 ignesine mi yorsam diye düşünüyorum kafam çok karışık adetime 6 gün kaldı test yaptırsam mi acaba nolur tecrübelerinize ihtiyacım var
Teste devam edip koyulaşacak mı takip etMerhaba hanımlar, çatlatma iğnemin iğne hariç 10. Günü bugün sabah kahverengi lekelenmemek başladı adet değil ama testim de silik çıktı sizce ne yapmalıyım
Yok canım yapmadım ilk gebeliğimde de 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı 11. 12. 13. Günlerde artış olduğu için anlamıştım gebe olduğumu ama bunda lekelenme yaşıyorum anlamadım neden olduğunu daAma şöyle bir şeyde var bugüne kadar test yapıp takip ettin mi igne etkisinin geçip geçmedigini
Aynen canım öyle yapayım en iyisi tapacak başka birşey yok malesefTeste devam edip koyulaşacak mı takip etyarınki testin daha koyu çıkarsa hamilesin
Yerleşme kanaması olabilir bir kaç gün bile sürebilirmişYok canım yapmadım ilk gebeliğimde de 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı 11. 12. 13. Günlerde artış olduğu için anlamıştım gebe olduğumu ama bunda lekelenme yaşıyorum anlamadım neden olduğunu da
Bunun için doktora gitmeli miyimYerleşme kanaması olabilir bir kaç gün bile sürebilirmiş
Ya zaten varsa çıkıyor ben geçen aylarda yaptığım da pozitifti hemen kan verdim kanda değer 5 çıktı onu bile algılamıştı yani ama artmadı adet oldum şimdi de test yapmaya korkuyorumAa gerçi çatlama sonrasıysa pazar sabahı çatladı adete 6 gün kala test yapmış oluyorum geçen ay 2 gün etken adet olmuştum ondan 2 gün ileri gitti herhalde.
Canım öncelikle çok teşekkür ederim6 gün çok erken canım test yaptırsanda sonuç yanlış olur. 2 3 gün kala teste başlayabilirsin. Çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu olduğu için belirti olarak yaşadıkların iğneye bağlı olabilirBirazcık sabır gösterip öyle test yap bence. Belirti aramak insanı umutlandırıyor o yüzden düşünmemeye çalışmak daha iyi Nedense sonucun pozitif olacak gibi hissediyorum dua edicem senin için İnşAllah sevindirici bir sonuç alırsın Bizede haber ver mutlaka
bir çok kişi önemsemez ama ben olsam giderdim.Önemli olduğundan değilde tedbir amaçlı.Belki tutunmasını destekleyici progestan verir doktor.Bunun için doktora gitmeli miyim
Yarınki testin ile belli olur canım koyulaşması lazım inşalalh bebegin seninledirYok canım yapmadım ilk gebeliğimde de 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı 11. 12. 13. Günlerde artış olduğu için anlamıştım gebe olduğumu ama bunda lekelenme yaşıyorum anlamadım neden olduğunu da
eğer vakti geldiyse ilk iki ilişkiden tutmuştur :) T TASUU kankimiz tekte tutturdu meselaCanım öncelikle çok teşekkür ederimdönüş yaptığın için.
2 yıldır her ay umutaniyorum regl olduğumda bitiyorum. Ama bu sefer doktor ve ilaç destekli olduğu için bir başka umutlandim . Ama bu seferde aksilikler geldi doktor 2 gün beraberlik verdi iki gün yapmıyorsunuz sonra yine iki gün beraberlik olacak dedi ama biz ilk verdiği iki gün yapabildik sonra eşim grip oldu bana bulaşmasın hani belki bebek varsa ilaç kullanmam diye uzak durduk o iki günde oldu mu acaba kafamda deli sorular bunaliyorum yapmak istiyorum fakat ilacın etkisi ile ya pozitif çıkarsa sonra negatif olursa daha çok yikilacagim korkusu Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.
Ayrıca inşallah hissetigin gibi olur canım mutlaka burdan elbetteki bu mutluluğumu paylaşırım
Anladım teşekkür ederimbir çok kişi önemsemez ama ben olsam giderdim.Önemli olduğundan değilde tedbir amaçlı.Belki tutunmasını destekleyici progestan verir doktor.
İnş canım teşekkür ederimYarınki testin ile belli olur canım koyulaşması lazım inşalalh bebegin seninledir