Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün mü söyledi? geçen hafta 11 mm değil miydi?
Evet bugun söyledi ve benim kafam allak bullak oldu ya çocuğu gaftaya kime bırakıcam eşim nasıl gelecek off en iyisi ben bu hafta full Havuç yiyeyim başka çare yok söylediği takviye 1000 lira ben nasıl alayım onu

Benim 26 canım. Adet olucakmışım gibi ağrım var gelip gelip gidiyor. Kanamam gelmedi ama değişk.
Bana da şey demişlerdi çatlamadan 14 gün sonra adet tarihin diye benim pcos var düzenli olmuyorum ama benimde dediğin gibi ara ara alt karnıma giriyo göğüsler de de hafif hafif dokununca ağrı oluyor

Söylediği takviyenin içeriğine bak aynı içerikte daha uygun fiyatlı olanlardan alabilirsin canım. Muayeneye de bir şekilde ayarlayıp gitmen lazım. Nasıl bir haftada yumurta hiç büyümemiş sordun mu? Üstelik femara kullandın

Bana da şey demişlerdi çatlamadan 14 gün sonra adet tarihin diye benim pcos var düzenli olmuyorum ama benimde dediğin gibi ara ara alt karnıma giriyo göğüsler de de hafif hafif dokununca ağrı oluyor
Doğrı canım cuma cumartesi yumurtlamam başladı 12 13 mayıs 14 gün sonrası cuma cumartesi yapıyor doğru yani. Yumurtam pazar çatladı. İnşallah gebeyimdir hayırlıysa :)

Aa gerçi çatlama sonrasıysa pazar sabahı çatladı adete 6 gün kala test yapmış oluyorum geçen ay 2 gün etken adet olmuştum ondan 2 gün ileri gitti herhalde.

Sordum büyümemiş dedi ama haftaya büyük ihtimalle aşılama yapılıcak ay moralim çok bozuldu ya

Zaten çocuğu yarım saatliğine kaynanamlara biraktım Bi ton laf ettiler cinlerim tepeme çıktı siniri küpüyüm ya

Acaba geçen haftaki çatlafı bu yeni mi? Hiç büyümemesi garip çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…