genelde 7-10 gün arası yerleşme olur diye biliyorum ama neden olmasın :)Bu kadar erken olur mu canım yerleşme.yoo bişey vermedi canım
İnşallah öyledir canım bakalımgenelde 7-10 gün arası yerleşme olur diye biliyorum ama neden olmasın :)
Merhaba aynı zaman da yumurtlama ve çatlama görmüşüz test falan yaptınız mı kendimde belirti aramaktan yoruldumSelam kızlar bata 4 gün var. 12 ve 13 mayıs yumurtlama 14 mayıs sabahı çatlama gördüm. Test yapsam çıkarmı bekliyim mi :)
Evet sabah normal testle baktım negatifti ama olsada sanırım idrara yansımamış olabilir adet gecikmesini bekleyeceğz canım.Merhaba aynı zaman da yumurtlama ve çatlama görmüşüz test falan yaptınız mı kendimde belirti aramaktan yoruldum
Adet tarihi 28 Mayıs mı oluyor nasıl bekliycez yaEvet sabah normal testle baktım negatifti ama olsada sanırım idrara yansımamış olabilir adet gecikmesini bekleyeceğz canım.
Ben doktora gittim dedi ki 11 mm ama haftaya salı Bi daha gel gerekirse eşini çağırırız aşılama içinkafayı takarsan geçmez :) akışına bırak
bugün mü söyledi? geçen hafta 11 mm değil miydi?Ben doktora gittim dedi ki 11 mm ama haftaya salı Bi daha gel gerekirse eşini çağırırız aşılama için
Evet bugun söyledi ve benim kafam allak bullak oldu ya çocuğu gaftaya kime bırakıcam eşim nasıl gelecek off en iyisi ben bu hafta full Havuç yiyeyim başka çare yok söylediği takviye 1000 lira ben nasıl alayım onubugün mü söyledi? geçen hafta 11 mm değil miydi?
Benim 26 canım. Adet olucakmışım gibi ağrım var gelip gelip gidiyor. Kanamam gelmedi ama değişk.Adet tarihi 28 Mayıs mı oluyor nasıl bekliycez ya
Bana da şey demişlerdi çatlamadan 14 gün sonra adet tarihin diye benim pcos var düzenli olmuyorum ama benimde dediğin gibi ara ara alt karnıma giriyo göğüsler de de hafif hafif dokununca ağrı oluyorBenim 26 canım. Adet olucakmışım gibi ağrım var gelip gelip gidiyor. Kanamam gelmedi ama değişk.
Söylediği takviyenin içeriğine bak aynı içerikte daha uygun fiyatlı olanlardan alabilirsin canım. Muayeneye de bir şekilde ayarlayıp gitmen lazım. Nasıl bir haftada yumurta hiç büyümemiş sordun mu? Üstelik femara kullandınEvet bugun söyledi ve benim kafam allak bullak oldu ya çocuğu gaftaya kime bırakıcam eşim nasıl gelecek off en iyisi ben bu hafta full Havuç yiyeyim başka çare yok söylediği takviye 1000 lira ben nasıl alayım onu
Doğrı canım cuma cumartesi yumurtlamam başladı 12 13 mayıs 14 gün sonrası cuma cumartesi yapıyor doğru yani. Yumurtam pazar çatladı. İnşallah gebeyimdir hayırlıysa :)Bana da şey demişlerdi çatlamadan 14 gün sonra adet tarihin diye benim pcos var düzenli olmuyorum ama benimde dediğin gibi ara ara alt karnıma giriyo göğüsler de de hafif hafif dokununca ağrı oluyor
Aa gerçi çatlama sonrasıysa pazar sabahı çatladı adete 6 gün kala test yapmış oluyorum geçen ay 2 gün etken adet olmuştum ondan 2 gün ileri gitti herhalde.Bana da şey demişlerdi çatlamadan 14 gün sonra adet tarihin diye benim pcos var düzenli olmuyorum ama benimde dediğin gibi ara ara alt karnıma giriyo göğüsler de de hafif hafif dokununca ağrı oluyor
Sordum büyümemiş dedi ama haftaya büyük ihtimalle aşılama yapılıcak ay moralim çok bozuldu yaSöylediği takviyenin içeriğine bak aynı içerikte daha uygun fiyatlı olanlardan alabilirsin canım. Muayeneye de bir şekilde ayarlayıp gitmen lazım. Nasıl bir haftada yumurta hiç büyümemiş sordun mu? Üstelik femara kullandın
Zaten çocuğu yarım saatliğine kaynanamlara biraktım Bi ton laf ettiler cinlerim tepeme çıktı siniri küpüyüm yaSöylediği takviyenin içeriğine bak aynı içerikte daha uygun fiyatlı olanlardan alabilirsin canım. Muayeneye de bir şekilde ayarlayıp gitmen lazım. Nasıl bir haftada yumurta hiç büyümemiş sordun mu? Üstelik femara kullandın
Büyümediyse kalitesiz yumurtadır niye kalitesiz yumurtaya aşılama yapacak ki? Valla ben senin işleri hiç anlamıyorumSordum büyümemiş dedi ama haftaya büyük ihtimalle aşılama yapılıcak ay moralim çok bozuldu ya
Bidahada sevmek için istemesinler o zamanZaten çocuğu yarım saatliğine kaynanamlara biraktım Bi ton laf ettiler cinlerim tepeme çıktı siniri küpüyüm ya
Acaba geçen haftaki çatlafı bu yeni mi? Hiç büyümemesi garip çünküEvet bugun söyledi ve benim kafam allak bullak oldu ya çocuğu gaftaya kime bırakıcam eşim nasıl gelecek off en iyisi ben bu hafta full Havuç yiyeyim başka çare yok söylediği takviye 1000 lira ben nasıl alayım onu
Neden aşılama canım eşinde bi problem mi varSordum büyümemiş dedi ama haftaya büyük ihtimalle aşılama yapılıcak ay moralim çok bozuldu ya