E şimdi bu günler geçmek bilmez yaçatladığını en doğru doktor bilir ultrasonla bakarak onun dışında ovülasyon testi ile takip ederek bilirdin ama almadın inat ettin :) çatladıktan sonra yumurta 24 saat yaşarmış eğer tutarsa 12 gün sonra gebelik testinde silik çizgi olarak belli olur
kafayı takarsan geçmez :) akışına bırakE şimdi bu günler geçmek bilmez ya
Çok şukur cnm,Merhaba iki gun sonra tekrar verdim yani pazar gunu 21 cikti cok sukur
Canım ben ara kanama olarak değilde 2 adeti bir gün arayla üst üste yaşamıştım.yani 7 gün regl oldum bir gün ara verdi sonra 7 gün daha regl oldum. Bir günde yumurta oluşması ve atılması mümkün değil tabiki.benimkinin sebebi tiroid değerimin normal sınırlar dışında olmasıydı. Senin değerlerine baktılar mı hormonlar normal mi?Ya kızlar hiç mi yaşayan yok aranızda.ara kanama denen şey acaba.??2 günlük gelen kırmızı 10 15 damla kanamam oldu yumurtlamadan 5 gün sonra.dün doktora gittim adet sayıcaz dedi.Ama yinede içim rahat değil.bunubyaşayan oldumu.adete 10 gün kala kanama gelen çok hafif bu ay femara aldım.adetin 11.günü yumurtalmıltım
Hamilesin demiştim pembe çizgi oluşundan belliydiMerhaba iki gun sonra tekrar verdim yani pazar gunu 21 cikti cok sukur
Keşke bu kadar vurdumduymaz umursamaz olabilsek ama nerdeeeeAmin inşAllah canım önemli olan sağlıkla kavuşmakbenim bir tanıdığımda çok geç öğrendi hamileliğini o kadar umursamazdı ki hastaneye bir cinsiyet öğrenmeye bir de doğuma gitti. Çocuk gayet sağlıklı doğdu
Bütün hormonlar norml.hsg temiz canım.Pco var.femara kullandım.sonea yumurtalama gününü değrmdirdik.5 gün geçti baktım önce koyu çamur gibi akıntı 2 kez geldi.sonra ertesi gün minik minik 10 damla toplasan kan geldi ama nasıl adet sancısı çektim doktora gittim adet sayıcaz dedi şok oldumCanım ben ara kanama olarak değilde 2 adeti bir gün arayla üst üste yaşamıştım.yani 7 gün regl oldum bir gün ara verdi sonra 7 gün daha regl oldum. Bir günde yumurta oluşması ve atılması mümkün değil tabiki.benimkinin sebebi tiroid değerimin normal sınırlar dışında olmasıydı. Senin değerlerine baktılar mı hormonlar normal mi?
yerleşme olabilir mi acaba ya? söktürücü fln verdiyse kullanma canımBütün hormonlar norml.hsg temiz canım.Pco var.femara kullandım.sonea yumurtalama gününü değrmdirdik.5 gün geçti baktım önce koyu çamur gibi akıntı 2 kez geldi.sonra ertesi gün minik minik 10 damla toplasan kan geldi ama nasıl adet sancısı çektim doktora gittim adet sayıcaz dedi şok oldum
bende çok erken başlıyordum hatta abartıp çift test yapıyodum belki biri bozuk çıkar diyeKeşke bu kadar vurdumduymaz umursamaz olabilsek ama nerdeeeeben daha adete 10 gün varken başlıyorum testlere hiç o kadar sabırlı olmadım ya
Canım aynısını bende yaşadım adetten 4 gün önce koyu kahve çamur gibi iç çamaşırıma bulaştı sonraki iki gün sadece peçeteye silince çok açık kahve leke geldi kesildi dün beta verdim hamilelik yok. Bende klomen kullandım bugün doktorumu aradım adet olamıyorum diye cuma günü betayı tekrarla öyle gel dedi adet olursanda 3. Günü gel dediBütün hormonlar norml.hsg temiz canım.Pco var.femara kullandım.sonea yumurtalama gününü değrmdirdik.5 gün geçti baktım önce koyu çamur gibi akıntı 2 kez geldi.sonra ertesi gün minik minik 10 damla toplasan kan geldi ama nasıl adet sancısı çektim doktora gittim adet sayıcaz dedi şok oldum
adet olmakta bir dert olmamakta ayrı bir dertCanım aynısını bende yaşadım adetten 4 gün önce koyu kahve çamur gibi iç çamaşırıma bulaştı sonraki iki gün sadece peçeteye silince çok açık kahve leke geldi kesildi dün beta verdim hamilelik yok. Bende klomen kullandım bugün doktorumu aradım adet olamıyorum diye cuma günü betayı tekrarla öyle gel dedi adet olursanda 3. Günü gel dedi
Hiç sorma canım olamamak daha kötü galiba. Adet olmayınca sanki yumurtalarım büyümücek gibi hissediyorum. Menopoza girecek gibi hissediyorum. Bende erken menepoz başlangıcı var ya korkuyorumadet olmakta bir dert olmamakta ayrı bir dert
Korkma canım çok şükür her şey yolunda. Mevsim geçişlerinde olabiliyor düzensizliklerHiç sorma canım olamamak daha kötü galiba. Adet olmayınca sanki yumurtalarım büyümücek gibi hissediyorum. Menopoza girecek gibi hissediyorum. Bende erken menepoz başlangıcı var ya korkuyorum
Bütün hormonlar norml.hsg temiz canım.Pco var.femara kullandım.sonea yumurtalama gününü değrmdirdik.5 gün geçti baktım önce koyu çamur gibi akıntı 2 kez geldi.sonra ertesi gün minik minik 10 damla toplasan kan geldi ama nasıl adet sancısı çektim doktora gittim adet sayıcaz dedi şok oldum
Banada yerleşme kanaması gibi geldiyerleşme olabilir mi acaba ya? söktürücü fln verdiyse kullanma canım
Bu kadar erken olur mu canım yerleşme.yoo bişey vermedi canımyerleşme olabilir mi acaba ya? söktürücü fln verdiyse kullanma canım
Benim adetten 10 gün önce geldi.işte canım.4 gün az bi süre insan yerşme diye düşünebilirCanım aynısını bende yaşadım adetten 4 gün önce koyu kahve çamur gibi iç çamaşırıma bulaştı sonraki iki gün sadece peçeteye silince çok açık kahve leke geldi kesildi dün beta verdim hamilelik yok. Bende klomen kullandım bugün doktorumu aradım adet olamıyorum diye cuma günü betayı tekrarla öyle gel dedi adet olursanda 3. Günü gel dedi
Norml bata 1hafta var.Mutlaka haber ederim kızlarBanada yerleşme kanaması gibi geldi
Amin allah razi olsun darisi isteyen herkese insallahHamilesin demiştim pembe çizgi oluşundan belliyditebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah