Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla biliyorum o duyguyu insanın umudu olmayınca yapası gelmiyor malesef . Zaten az çok hissediyorsun bir değişiklik olup olmadığını
Canım aslında bende asırı mıde bulantısı var kac seferde boyle olmustu şimdide boyle oldu ilaclardan ıgneden dolayı mı oluyor anlamadım tabı bu arada testte yaptım negatif

Valla biliyorum o duyguyu insanın umudu olmayınca yapası gelmiyor malesef . Zaten az çok hissediyorsun bir değişiklik olup olmadığını
Ara vermeye karar verdım canım yaz donemı bı gecsın bakalım kızımda hazıran temmuz arası hamıle kalmiştım bırde dusuk tehlıkesı vardı yatmak zorunda kaldım cok zor gecmiştı asımda kusmam da cok oluyor.Kısmet ne zmna bakalım ekım mı olur kasımmı olur hıc bılmıyorum

Kızlar nasılsınız güzel haberleriniz varmı hepinizle olan güzel sohbetlerimizi özledim listeye baktım yeni isimlerde var tabi inşallah güzel haberler aldığınız ay olur
Biz iyiyiz bebeğim çok şükür seni sormalı sen nasılsın bebiş nasıl çok rahatsızlık veriyor mu annesi

Merhabalar kızlar benim sorumada bakabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…