- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
Banada çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatladı inşallah seninde çatlamıştırYaa süper darısı bana çatlatma iğnesi vermedi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatladı inşallah seninde çatlamıştırYaa süper darısı bana çatlatma iğnesi vermedi bana
Benım gecen ay ıgneden bır gun sonra baslamiştı agrı nıtekımde adet oldumKızlarım çatlatma iğnesi kullanıp 10. Gün göğüs agrilari başlayıp regl olan var mı ya?
İnşallah canım bu akşam çatlar dedi akıntı geldi deminBanada çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatladı inşallah seninde çatlamıştır
Canım benim iğneden sonra hiçbir belirtim yoktu dün başladı hayırlısı olsun inşallahBenım gecen ay ıgneden bır gun sonra baslamiştı agrı nıtekımde adet oldum
Canım senınkı gebelıkte olabılır benımkı hemen baslamiştıCanım benim iğneden sonra hiçbir belirtim yoktu dün başladı hayırlısı olsun inşallah
Yumurta büyüklüğündenmi anlamadım çatladığı zaman iki gün cok fazla ağrım olduİnşallah canım bu akşam çatlar dedi akıntı geldi demin
İnşallah oyledir kuzum bugün test yaptım çok silik ama iğne etkisi de olabilir yarın tekrarlayacagimCanım senınkı gebelıkte olabılır benımkı hemen baslamiştı
Canım iğneden sonra 14 gün sayacaksın. Ben birinde iğne sonrası 14. Gün oldum diğerinde iğne sonrası 16. Gün oldumKıZlar ovıtrelladan sonra kacıncı gun adet olunur tamını catlama gununden. 14 gunmu saymak gerekır yoksa ıgneden sonramı 14 gun saymak gerekır
Öyle hemen verilmiyor yumurta büyüklüğüne bakılıyor yumurtlama var mı büyüklüğü istenilen boyutta mı bakılıp veriliyor . Uygulamalar yanıltıcı oluyor . İğne için yumurta büyüklüğü 18 -24 mm olması gerekiyorkızlar cuma doktoa gitcem uygulamada yumurtlama günüm direkt istesem çatlatma iğnesi verir mi ki acaba
Test yapmadım mı bugün bi baksaydın belki pozitife dönmüştürBenımde bugun 14. Günüm en son 11.gun negatıftı testim
Beennn varım geçen ay öyle olmuştu . Sonra adet öncesi gün söndü ertesi gün olmuştumKızlarım çatlatma iğnesi kullanıp 10. Gün göğüs agrilari başlayıp regl olan var mı ya?
Canım bu testler benim için güvenilirliğini yitirdi biliyorsun bende de öyle olmuştu o yüzden kast test yapmanı öneririm . Ben kaset test yaptım hiç çizgi yoktu zaten gecesinde adet oldumBu innovita benimle egleniyor galiba iki gun once yaptigimdan biraz daha koyu ama sabah arti med yaptim ha var ha yok gibi geldi bende negatif kabul ettim bu innovitayi birisi bana tercume edebilirmi
Ben bi kaset test alayim sabah yapiyim varsa cikar yoksada allah kerim cunku iyice kafami karistiriyor bu testCanım bu testler benim için güvenilirliğini yitirdi biliyorsun bende de öyle olmuştu o yüzden kast test yapmanı öneririm . Ben kaset test yaptım hiç çizgi yoktu zaten gecesinde adet oldum
Canım bariz belli inş yanılmıyoruzdur ya çok sevindimİnşAllah canım inşallah hayırlısıyla, atsana foto bakalım
Canım senin testi görmedim anladığım kadarıyla sendende güzel haber geliyorİnşallah kuzum ya net pembe görmeden umutlanamiyoruz da artık
Albi güvenilir yoksa ter temiz çıkıyor cnm varsa yanılmz yaptın mı testMerhaba kızlar Regl im 2 gün gecikti ama ben stresten olduğunu düşünüyorum. Evde albi gebelik testi var bu da güvenilir değil heralde eczanede sadece bu vardı laboquık doğru çıkarıyordu 2 gün daha gecikirse yaparım testi ama sanmıyorum olduğunu..
Yapmadım 2 gün gecikti sadece eczacıya sormuştum gösterir mi doğru sonucu diye 4-5 gün bekle regl gecikmesini dediAlbi güvenilir yoksa ter temiz çıkıyor cnm varsa yanılmz yaptın mı test
Onu hep derler canım garanti olsun dite doktorlar bile 1 hafta gecikme diyorYapmadım 2 gün gecikti sadece eczacıya sormuştum gösterir mi doğru sonucu diye 4-5 gün bekle regl gecikmesini dedi