Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu innovita benimle egleniyor galiba 😅 iki gun once yaptigimdan biraz daha koyu ama sabah arti med yaptim ha var ha yok gibi geldi bende negatif kabul ettim bu innovitayi birisi bana tercume edebilirmi😅

Eklentiler

• IMG_20230516_194644.jpg
    IMG_20230516_194644.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230516_194417.jpg
    IMG_20230516_194417.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 62
KıZlar ovıtrelladan sonra kacıncı gun adet olunur tamını catlama gununden. 14 gunmu saymak gerekır yoksa ıgneden sonramı 14 gun saymak gerekır
Canım iğneden sonra 14 gün sayacaksın. Ben birinde iğne sonrası 14. Gün oldum diğerinde iğne sonrası 16. Gün oldum

kızlar cuma doktoa gitcem uygulamada yumurtlama günüm direkt istesem çatlatma iğnesi verir mi ki acaba
Öyle hemen verilmiyor yumurta büyüklüğüne bakılıyor yumurtlama var mı büyüklüğü istenilen boyutta mı bakılıp veriliyor . Uygulamalar yanıltıcı oluyor . İğne için yumurta büyüklüğü 18 -24 mm olması gerekiyor

Bu innovita benimle egleniyor galiba 😅 iki gun once yaptigimdan biraz daha koyu ama sabah arti med yaptim ha var ha yok gibi geldi bende negatif kabul ettim bu innovitayi birisi bana tercume edebilirmi😅
Canım bu testler benim için güvenilirliğini yitirdi biliyorsun bende de öyle olmuştu o yüzden kast test yapmanı öneririm . Ben kaset test yaptım hiç çizgi yoktu zaten gecesinde adet oldum

Merhaba kızlar😻 Regl im 2 gün gecikti ama ben stresten olduğunu düşünüyorum. Evde albi gebelik testi var bu da güvenilir değil heralde eczanede sadece bu vardı laboquık doğru çıkarıyordu 2 gün daha gecikirse yaparım testi ama sanmıyorum olduğunu..
Albi güvenilir yoksa ter temiz çıkıyor cnm varsa yanılmz yaptın mı test

X