Ben dün yumurtlama gördümSu kaynıyor sanki orda adhajsjf
Ya inanir misin mesajı yazdıktan sonra geldi demek femara gecikme yapiyo bn bnu anladmmm demii kesnlkle oyle zaren umudum yoktu sizin kaçinci deneme femara miİğnenin 17.veya 18.günü adet gelir.Birqz bakın iğne olnalra yüzde 90 o şekilde olur malesef gebelik olsa çıkar.3 kez iğne deneyimim var üçğndede 17.gün adet geldi
Femara değil.iğne gecikme yapar.bundanaonra kullandığınız aylara bakın hepsinde 18 veya 17de gelir tabi inşallah gelmez gebelik olurYa inanir misin mesajı yazdıktan sonra geldi demek femara gecikme yapiyo bn bnu anladmmm demii kesnlkle oyle zaren umudum yoktu sizin kaçinci deneme femara mi
Ay inanamiyorum ya gercekten öyle oldu şaka gibi bn hemen 14.gün olcam saniyordumFemara değil.iğne gecikme yapar.bundanaonra kullandığınız aylara bakın hepsinde 18 veya 17de gelir tabi inşallah gelmez gebelik olur
Yaaa süperBen dün yumurtlama gördüm
Bakalım hayırlısı olsun geçen ayda gün aşırı yaptık olmadı ama hormonlarında alışma süresi falan var sanırımYaaa süpergüzeel güzell değerlendir canım
Şuan femara kullanıyorum yarın da pergoveris diye bir iğne olucam bu iğne çatlatma iğnesi mi oluyor biliyor musunuz pazartesi de kontrolüm varİğnenin 17.veya 18.günü adet gelir.Birqz bakın iğne olnalra yüzde 90 o şekilde olur malesef gebelik olsa çıkar.3 kez iğne deneyimim var üçğndede 17.gün adet geldi
Mayısın 10 nundamı baktırdınız nisanın 10 numuKızlar merhaba en son nisanın 10nunda beta hcg me baktırdım 20ydi bugün yine baktırdım 150 çıktı haber vermek istedimçok yükselince dış gebelikten korktum ama doktorum süper dedi hemşire de dış gebelikte ilk etapta bu kadar yükselmez bence çoğul gebelik dedi sizce nasıl değerimiz teyzeleri
Duymadım hiç.ben ovitrelle kullanmıştım.bakıparaştıın bi istersenizŞuan femara kullanıyorum yarın da pergoveris diye bir iğne olucam bu iğne çatlatma iğnesi mi oluyor biliyor musunuz pazartesi de kontrolüm var
Mayıs 10 da baktırdım ilk değereMayısın 10 nundamı baktırdınız nisanın 10 numu
Çok iyi çıkmış değerin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba en son nisanın 10nunda beta hcg me baktırdım 20ydi bugün yine baktırdım 150 çıktı haber vermek istedimçok yükselince dış gebelikten korktum ama doktorum süper dedi hemşire de dış gebelikte ilk etapta bu kadar yükselmez bence çoğul gebelik dedi sizce nasıl değerimiz teyzeleri
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahÇok iyi çıkmış değerin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu dimi canım bende bugün sipariş verdim umarım işe yararyani spermleri daha hızlı taşıyormuş kullanıp hamile kalanda cok instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var hikaye kısmında siparış linkde var canım adı fertility gynoseed diye geciyor
Degerınız cok guzel takıple hamıle kalmıssanız ıkız bıle olabılır yumurtanız tekmıydıMayıs 10 da baktırdım ilk değere
Ay kuzum bişey gorunuyor ama tekRarlanadan ne desek bos bu ay tedavısız ılerlıyordun demiKızlar bilmediğim için soruyorum . Bu testlerde kuruma çizgisi ya da böyle birşey oluyor mu bebetime in testi. ilk kez bu testi kullanıyorum yanlışlıkla bunu almışım eczaneci verdiğinde bakmadım kaset test zannedip aldım . 2 gündür lekenme yaşıyorum çok çok az toplu iğne kadar adetime bugün tam 7 gün var adet olacağımı düşünüyordum yine de test yapayım dedim yaptım böyle çıktı kamera da çok gözükmüyor ama teste bakınca görüyorum ben bu tarz çizgilere itimat etmiyorum normalde ama bu testi ilk kez kullandığım için sorayım dedim kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu lütfen
Eki Görüntüle 3247228 Eki Görüntüle 3247228 Eki Görüntüle 3247230 Eki Görüntüle 3247240 Eki Görüntüle 3247241