Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben avokado yiyiyorum olabildiği kadar, nerdeyse iki aydır kahve tüketmiyorum ve çok yürüyüş yapıyorum ama her zaman iki üç incir ve bir avuç badem yiyorum mutlaka bilmiyorum Allah nasip ederse olacaktır artık ve kasiklarimda hep batma ağrı var
Avokado ne icin acaba

Kızlar merhaba. Duphaston uyku ve halsizlik yapar mı?Dün halsizlik ve az biraz uyku hali vardı. Bugün perişan haldeyim. Gözümü açamıyorum uykudan ve çokkk halsizim. Bilen birileri aydınlatabilir mi beni acaba?
Duphaston gebelik varsa tutunmasini sagliyor yoksa adet olduruyor, bende bu yan etkiler olmamisti kullanirken, bi test yapin bence

Avokado ne icin acaba
Tam yumurtlama günümde yemiştim avokadoyu ben. Hafta boyunca havuç yedim. Ve düzenli olarak incir yedim geçen ay. Adetim düzensizdi tam zamanında oldum.
Bildiğim kadarıyla yumurta çatlamasından tut üreme sisteminde birçok şeye faydalı. Instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğü sayfasına bak canım orda anlatıyor Ebru hanım.

Kızlar ilacla atılmayan kisti ne eritir. 2 aydir hapla adet oluyorum. Ilkinde duphastonla adet oldum kist vardi asilama yapmadilar. Sonra 4-5 gun sogan suyu icip biraktim. Tarlusalla adet oldum bugun 30 mm kist gördüler asilama yapmadilar ne yapmam lazim benim

Tam yumurtlama günümde yemiştim avokadoyu ben. Hafta boyunca havuç yedim. Ve düzenli olarak incir yedim geçen ay. Adetim düzensizdi tam zamanında oldum.
Bildiğim kadarıyla yumurta çatlamasından tut üreme sisteminde birçok şeye faydalı. Instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğü sayfasına bak canım orda anlatıyor Ebru hanım.
Kisti eritir mi canım ya 2 aydır kist var diye asilama olamiyorum sol tarafts 30 mm, artik söktürücü kullanmak istemiyorum kullanmayinca da adetim gelmiyo

Bende mi alsam napsam. 2 yila yakindir korunmuyorz cocuk olmadi. Ikimizde de bi sorun cikmadi aralikta hsg cektirdim yine gebelik olusmadi. Asilama yaptrcam dedim. 2 aydir kist görüp tedaviye baslamiyolar
Al kuzum tabi çok sağlıklı. Ama bunla bebek olmuyor yani 🤷🏼‍♀️ ben hep yerim düşünmediğim dönemde de yerdim bi bebiş yok ortada

Kisti eritir mi canım ya 2 aydır kist var diye asilama olamiyorum sol tarafts 30 mm, artik söktürücü kullanmak istemiyorum kullanmayinca da adetim gelmiyo
Bitanem onu hiç bilmiyorum. Ben rahim sağlığına çok iyi geldiğini biliyorum. Ama ben ne olursa olsun dr sormadan birşey kullanmadım.Gerçi avokadonun zararı olmaz ama:) En son CLife aklıma yattı. Onu sordum doktoruma. Zararı yok kullan dedi. Bu ay femara, duphaston kullanıyorum. Olmazsa öbür ay CLife alacağım.

Bitanem onu hiç bilmiyorum. Ben rahim sağlığına çok iyi geldiğini biliyorum. Ama ben ne olursa olsun dr sormadan birşey kullanmadım.Gerçi avokadonun zararı olmaz ama:) En son CLife aklıma yattı. Onu sordum doktoruma. Zararı yok kullan dedi. Bu ay femara, duphaston kullanıyorum. Olmazsa öbür ay CLife alacağım.
Peki c life nasıl ne ise yarıyor

Ve nerden alacaksin acaba

Instagramda sayfaları var. Ordan sipariş oluşturacağım. Dediğim gibi lütfen doktoruna sormadan sen de alma. Ne olur ne olmaz. Rahim bizim ikinci kalbimiz. Bir zararı olmasın🥰
Doktorum sürekli değişiyor hep asistan bakiyor. Iyi dediler gittim. Ama boşuna gitmisim. Simdi baska hastaneye gitsem bi sürü test isteyecekler rahim filmi derken yine zamanim bosa gidecek. Bu kist erisin diye 3 4 ay tedavi olacakmisim tarlusal kullanarak. Bunlar bile bedenime zarar veriyor bıktım artık 😔

Doktorum sürekli değişiyor hep asistan bakiyor. Iyi dediler gittim. Ama boşuna gitmisim. Simdi baska hastaneye gitsem bi sürü test isteyecekler rahim filmi derken yine zamanim bosa gidecek. Bu kist erisin diye 3 4 ay tedavi olacakmisim tarlusal kullanarak. Bunlar bile bedenime zarar veriyor bıktım artık 😔
Emin ol yalnız değilsin. Çoğumuz mahfoluyoruz hormon ilaçlarından muayenelerden. Psikolojik olarak verdiği zarar da cabası. Ama pes etme lütfen. En güzel şeyler en zor zamanlarda gelirmiş. Öyle düşünelim. Üzme kendini. İyi bi dr araştır. 🌸

Emin ol yalnız değilsin. Çoğumuz mahfoluyoruz hormon ilaçlarından muayenelerden. Psikolojik olarak verdiği zarar da cabası. Ama pes etme lütfen. En güzel şeyler en zor zamanlarda gelirmiş. Öyle düşünelim. Üzme kendini. İyi bi dr araştır. 🌸
Cok teşekkür ederim. Insallah tez zamanda gelir bizi bulur. C life a baktim cok öven var olmadi onu alicam . Ramazan dan sonrada özele giderim belki devlet e gidince itten beter ediyolar adamı bi azar bi afra tafra, sanki gelmeyi biz istiyoruz

X