- 5 Temmuz 2022
- 2.081
- 3.068
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avokado ne icin acabaCanim ben avokado yiyiyorum olabildiği kadar, nerdeyse iki aydır kahve tüketmiyorum ve çok yürüyüş yapıyorum ama her zaman iki üç incir ve bir avuç badem yiyorum mutlaka bilmiyorum Allah nasip ederse olacaktır artık ve kasiklarimda hep batma ağrı var
Duphaston gebelik varsa tutunmasini sagliyor yoksa adet olduruyor, bende bu yan etkiler olmamisti kullanirken, bi test yapin benceKızlar merhaba. Duphaston uyku ve halsizlik yapar mı?Dün halsizlik ve az biraz uyku hali vardı. Bugün perişan haldeyim. Gözümü açamıyorum uykudan ve çokkk halsizim. Bilen birileri aydınlatabilir mi beni acaba?
Yumurtalıklara rahme çok faydalıymış canımAvokado ne icin acaba
Tam yumurtlama günümde yemiştim avokadoyu ben. Hafta boyunca havuç yedim. Ve düzenli olarak incir yedim geçen ay. Adetim düzensizdi tam zamanında oldum.Avokado ne icin acaba
Bende mi alsam napsam. 2 yila yakindir korunmuyorz cocuk olmadi. Ikimizde de bi sorun cikmadi aralikta hsg cektirdim yine gebelik olusmadi. Asilama yaptrcam dedim. 2 aydir kist görüp tedaviye baslamiyolarYumurtalıklara rahme çok faydalıymış canım
Kisti eritir mi canım ya 2 aydır kist var diye asilama olamiyorum sol tarafts 30 mm, artik söktürücü kullanmak istemiyorum kullanmayinca da adetim gelmiyoTam yumurtlama günümde yemiştim avokadoyu ben. Hafta boyunca havuç yedim. Ve düzenli olarak incir yedim geçen ay. Adetim düzensizdi tam zamanında oldum.
Bildiğim kadarıyla yumurta çatlamasından tut üreme sisteminde birçok şeye faydalı. Instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğü sayfasına bak canım orda anlatıyor Ebru hanım.
Daha önce silik çizgilerim sonucu kanda negatifi gördüm,yapmak istemiyorum. bilemedim ki yaDuphaston gebelik varsa tutunmasini sagliyor yoksa adet olduruyor, bende bu yan etkiler olmamisti kullanirken, bi test yapin bence
Al kuzum tabi çok sağlıklı. Ama bunla bebek olmuyor yani ben hep yerim düşünmediğim dönemde de yerdim bi bebiş yok ortadaBende mi alsam napsam. 2 yila yakindir korunmuyorz cocuk olmadi. Ikimizde de bi sorun cikmadi aralikta hsg cektirdim yine gebelik olusmadi. Asilama yaptrcam dedim. 2 aydir kist görüp tedaviye baslamiyolar
Bitanem onu hiç bilmiyorum. Ben rahim sağlığına çok iyi geldiğini biliyorum. Ama ben ne olursa olsun dr sormadan birşey kullanmadım.Gerçi avokadonun zararı olmaz ama:) En son CLife aklıma yattı. Onu sordum doktoruma. Zararı yok kullan dedi. Bu ay femara, duphaston kullanıyorum. Olmazsa öbür ay CLife alacağım.Kisti eritir mi canım ya 2 aydır kist var diye asilama olamiyorum sol tarafts 30 mm, artik söktürücü kullanmak istemiyorum kullanmayinca da adetim gelmiyo
Tamam canım sağol.Evet canım baya pik
Peki c life nasıl ne ise yarıyorBitanem onu hiç bilmiyorum. Ben rahim sağlığına çok iyi geldiğini biliyorum. Ama ben ne olursa olsun dr sormadan birşey kullanmadım.Gerçi avokadonun zararı olmaz ama:) En son CLife aklıma yattı. Onu sordum doktoruma. Zararı yok kullan dedi. Bu ay femara, duphaston kullanıyorum. Olmazsa öbür ay CLife alacağım.
Ve nerden alacaksin acabaBitanem onu hiç bilmiyorum. Ben rahim sağlığına çok iyi geldiğini biliyorum. Ama ben ne olursa olsun dr sormadan birşey kullanmadım.Gerçi avokadonun zararı olmaz ama:) En son CLife aklıma yattı. Onu sordum doktoruma. Zararı yok kullan dedi. Bu ay femara, duphaston kullanıyorum. Olmazsa öbür ay CLife alacağım.
Macun canım. Forumda arat C-Life diye. Yorumlayan, tecrübesi olan çok. Ben kullanmadım bir şey diyemem ama araştır istersen. Kistlere iyi geldiğini de duymuştum. Fayda gören de var görmeyen de. Allah bilir.Peki c life nasıl ne ise yarıyor
Instagramda sayfaları var. Ordan sipariş oluşturacağım. Dediğim gibi lütfen doktoruna sormadan sen de alma. Ne olur ne olmaz. Rahim bizim ikinci kalbimiz. Bir zararı olmasınVe nerden alacaksin acaba
Doktorum sürekli değişiyor hep asistan bakiyor. Iyi dediler gittim. Ama boşuna gitmisim. Simdi baska hastaneye gitsem bi sürü test isteyecekler rahim filmi derken yine zamanim bosa gidecek. Bu kist erisin diye 3 4 ay tedavi olacakmisim tarlusal kullanarak. Bunlar bile bedenime zarar veriyor bıktım artıkInstagramda sayfaları var. Ordan sipariş oluşturacağım. Dediğim gibi lütfen doktoruna sormadan sen de alma. Ne olur ne olmaz. Rahim bizim ikinci kalbimiz. Bir zararı olmasın
amin kuşumm hepimiz alırız en kısa zamanda inşallahinşallah karşılığını alırsın canım cocuk için her fedakarlığı yapıyoruz
Emin ol yalnız değilsin. Çoğumuz mahfoluyoruz hormon ilaçlarından muayenelerden. Psikolojik olarak verdiği zarar da cabası. Ama pes etme lütfen. En güzel şeyler en zor zamanlarda gelirmiş. Öyle düşünelim. Üzme kendini. İyi bi dr araştır.Doktorum sürekli değişiyor hep asistan bakiyor. Iyi dediler gittim. Ama boşuna gitmisim. Simdi baska hastaneye gitsem bi sürü test isteyecekler rahim filmi derken yine zamanim bosa gidecek. Bu kist erisin diye 3 4 ay tedavi olacakmisim tarlusal kullanarak. Bunlar bile bedenime zarar veriyor bıktım artık
Cok teşekkür ederim. Insallah tez zamanda gelir bizi bulur. C life a baktim cok öven var olmadi onu alicam . Ramazan dan sonrada özele giderim belki devlet e gidince itten beter ediyolar adamı bi azar bi afra tafra, sanki gelmeyi biz istiyoruzEmin ol yalnız değilsin. Çoğumuz mahfoluyoruz hormon ilaçlarından muayenelerden. Psikolojik olarak verdiği zarar da cabası. Ama pes etme lütfen. En güzel şeyler en zor zamanlarda gelirmiş. Öyle düşünelim. Üzme kendini. İyi bi dr araştır.