Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ya bnim bat tarihine daha var ama yumurtada çatladı salı günü kasıklarımda öle ağrı var karnım altında sanki birsy var göğsümde şişlik yok sadce uçları dokununca sanki yaralı gibi acıyo normalmi sizce
2 gün önce mi çatladı yani? Belki yine yumurtluyorsun ovü testin var mı yapsan

2 gün önce mi çatladı yani? Belki yine yumurtluyorsun ovü testin var mı yapsan
Bugün yaptm canm hata atym sana da ama negatif çıkmış bnim bildiğim kadarıyla

Eklentiler

• IMG_20230406_113135.jpg
    IMG_20230406_113135.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 39
Evet var canım 20 kg aldım ben nerdeyse ondan sonra zaten herşeyim bozuldu 57-58 kgdım hep şuan 77-78 kg 😔 çok moralim bozuldu şuan ya durum çok mu vahim
Canım bende de pcos var bende 74 kiloydum şimdi 82 84 aralığında gidip geliyorum benim de değerlerim artmıştı zayıflayamadım doktor glifor verdi hem kilo almayı durduruyor hem zayıflatıyor hem yumurta kalitesini arttırıyor. Dukan içeçeği de içtim biraz zayıfladım . Valla zayıflayabiliyorsan zayıfla . Ama çok kötü de değil . Aslında pcos stresten ve kilodan besleniyor ne kadar stres o kadar hormon bozukluğu ve kilo artışına sebep oluyor bi doktor bana şey demişti herşey kafada başlayıp kafada bitiyor önce orayı iyileştir sakinleştir düzelir bak demişti dikkat ettim stres olmayınca kist falan olmuyor stres olunca o ay adet düzenim bozuluyor kist oluyor falan . Bu çocuk isteği beni fazlasıyla stres yaptı gerçekten . Rabbim yardımcımız olsun . İnşallah bize de çok uğraştırmadan aratmadan sağlıkla evlat nasip eder 🙏🏻☺️

Canım bende de pcos var bende 74 kiloydum şimdi 82 84 aralığında gidip geliyorum benim de değerlerim artmıştı zayıflayamadım doktor glifor verdi hem kilo almayı durduruyor hem zayıflatıyor hem yumurta kalitesini arttırıyor. Dukan içeçeği de içtim biraz zayıfladım . Valla zayıflayabiliyorsan zayıfla . Ama çok kötü de değil . Aslında pcos stresten ve kilodan besleniyor ne kadar stres o kadar hormon bozukluğu ve kilo artışına sebep oluyor bi doktor bana şey demişti herşey kafada başlayıp kafada bitiyor önce orayı iyileştir sakinleştir düzelir bak demişti dikkat ettim stres olmayınca kist falan olmuyor stres olunca o ay adet düzenim bozuluyor kist oluyor falan . Bu çocuk isteği beni fazlasıyla stres yaptı gerçekten . Rabbim yardımcımız olsun . İnşallah bize de çok uğraştırmadan aratmadan sağlıkla evlat nasip eder 🙏🏻☺️
Ben mart ayında çok stresli ve üzgündüm babam kalp krizi Geçirdi yoğun bakımda kaldı çok şükür allaha şuan çok iyi ama çok perişan oldum o süreçte acaba diyorum o stresimde mi etkiledi. Herşey allahtan benim içimde yinede umut var ol derse olur 🙏🏻 yarın gideceğim doktora sonuçlar için yönlendirmesine uyacağım ben elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahi

Bende e ay içtik canm ilk zmanlar hep agrıdı başım 2 3 güne alışırsın 5 . 6. Gün filan bildiğin yumurtalıkların yanıp ağrıyor
Yaa bakalım ben çok düzenli alamadım inşallah almaya çalışıcam, arveles baş ağrımı kesmedi siz düşünün parol etki ederdi bana

Desteğin için çok teşekkür ederim her zaman dualarımda olacaksın allah hepimize sağlık evlatlar nasip etsin ❤️🙏🏻

Ben mart ayında çok stresli ve üzgündüm babam kalp krizi Geçirdi yoğun bakımda kaldı çok şükür allaha şuan çok iyi ama çok perişan oldum o süreçte acaba diyorum o stresimde mi etkiledi. Herşey allahtan benim içimde yinede umut var ol derse olur 🙏🏻 yarın gideceğim doktora sonuçlar için yönlendirmesine uyacağım ben elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahi
Çok geçmiş olsun canım. Valla bütün hastalıkların sebebi stres üzüntü . Canım pcos olduğu halde hamile kalıp doğuran çok . Çok stres yapma . Ben 2 gebelik 1 kimyasal geçirdim. Çok şükür kalabiliyorum diye seviniyorum ama bayadır kalamadım ben de geçen ay çok umutluydum olmadı baya ağladım üzüldüm napalım nasip değilmiş . Ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek inşallah 🙏🏻😘 hayırlısı olsun

Desteğin için çok teşekkür ederim her zaman dualarımda olacaksın allah hepimize sağlık evlatlar nasip etsin ❤️🙏🏻
Rica ederim canım 😘 hepimiz birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz aynı gemideyiz 😊 Allah razı olsun valla ben de hep dua ediyorum bana , buradaki herkese ve isteyen herkese nasip etsin diyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim 🙏🏻❤️ sormak istediğin birşey olursa etiketle beni ben yıllardır pcostan çekiyorum bildiğim şeyleri paylaşırım seninle ve burdakilerle 🙏🏻

X