Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayıtla devam edebilirsin kadınlar için önemini çok fazla, eşinizde çakşırla devam etsin sperm kalitesi içinde Çakşır erkekler için çok iyi çünkü cinsel istediğini artırıyorCanım çakşır mı hayıt suyu mu içmeli sence. Ben çakşır içmiştim Ekim Kasım ayında. Şimdi hayıt aldım bi de onu denicem. Eşim de çakşıra devam ediyor
Hayirrr ben takvime göre 15 inde falan olucam adeti catlatma ignemin 5. GünüAa senin bat bugün var mı gelen giden
Kız aktara gidince alerji mi soruyorlar sanki bu iyi gelir diye dayıyorlar sana sende alıyorsunSesim çıkıyor birde önereceğim şey o kişiye iyi gelmez alerjisi vs vardır diye pek önermeler yapamıyorum maalesef
Sat 21 mart bat 15 NisanAa senin bat bugün var mı gelen giden
Yanlış işte belki içinde ki birşeye alerjisi var uyarı yapılması gerekiyor kullandığınız ürün sizde aşırı uyku, ishal, kusma, ateş, kaşınma yaparsa kullanmayın diyoruz aynı eczaneden aldığımız ilaç prosedürleri gibi belki o kişinin tansiyonunu çıkarıcak ya düşürücek, şeker hastası olabilir yani bunların hepsini öğrenip öylr bir ürün önermemiz gerekiyor satış olsun diye değil bir çok aktarda satış olsun diye yanına abla sabun da al şunu da al çok iyi gelir diyerek para kazanma derdindrKız aktara gidince alerji mi soruyorlar sanki bu iyi gelir diye dayıyorlar sana sende alıyorsun
Satış politikası kozmetikte çikolata satıyorlar artık ama kuzum zaten reaksiyon gösterince insan kendi bırakıyor ilaç yada bitkisel eh sor bana bak var mı alerjin diye söylim sana bu yaşıma kadar hiç birşeye alerjim çıkmadıYanlış işte belki içinde ki birşeye alerjisi var uyarı yapılması gerekiyor kullandığınız ürün sizde aşırı uyku, ishal, kusma, ateş, kaşınma yaparsa kullanmayın diyoruz aynı eczaneden aldığımız ilaç prosedürleri gibi belki o kişinin tansiyonunu çıkarıcak ya düşürücek, şeker hastası olabilir yani bunların hepsini öğrenip öylr bir ürün önermemiz gerekiyor satış olsun diye değil bir çok aktarda satış olsun diye yanına abla sabun da al şunu da al çok iyi gelir diyerek para kazanma derdindr
Aaa anladım canım daha çook var inşallah pozitif olacak sonucunHayirrr ben takvime göre 15 inde falan olucam adeti catlatma ignemin 5. Günü
İnşallahhh yaAaa anladım canım daha çook var inşallah pozitif olacak sonucun
Yani kozmetikte olduğu gibi işte ama bu sende yok bir başkasında olmucak anlamına gelmez uyarmakta fayda var kan sulandırıcı kullanan birine atıyorum glikozamin veremem gelse dese ki benim dizlerim ağrıyor al abla kullan diyemem yani çok tehlikeliSatış politikası kozmetikte çikolata satıyorlar artık ama kuzum zaten reaksiyon gösterince insan kendi bırakıyor ilaç yada bitkisel eh sor bana bak var mı alerjin diye söylim sana bu yaşıma kadar hiç birşeye alerjim çıkmadı
Aktar ol oy vereyim ablaYani kozmetikte olduğu gibi işte ama bu sende yok bir başkasında olmucak anlamına gelmez uyarmakta fayda var kan sulandırıcı kullanan birine atıyorum glikozamin veremem gelse dese ki benim dizlerim ağrıyor al abla kullan diyemem yani çok tehlikeli
Çok istiyorum açmak ama çok tecrübem yok ilerde açmak nasip olur inşallahAktar ol oy vereyim abla
İşi yapmadıkça tecrübe olmaz ki ama en iyi iş işin içindeyken öğrenilir bunu unutma inşallah nasip olsunÇok istiyorum açmak ama çok tecrübem yok ilerde açmak nasip olur inşallah
Keşke iş veren olsa bütün aktarların da yiğenleri çalışıyor, çoluğu çocuğu çalışıyor sinirlerimi bozuyorlar eczanede de de çalışabilirim orası da aynısını diyor küçük şehir burası da çevren olması gerekiyor bir yere girip çalışmak içinİşi yapmadıkça tecrübe olmaz ki ama en iyi iş işin içindeyken öğrenilir bunu unutma inşallah nasip olsun
Allah yardımcın olsun bir kapı açsın inşallah yaKeşke iş veren olsa bütün aktarların da yiğenleri çalışıyor, çoluğu çocuğu çalışıyor sinirlerimi bozuyorlar eczanede de de çalışabilirim orası da aynısını diyor küçük şehir burası da çevren olması gerekiyor bir yere girip çalışmak için
AminnnAllah yardımcın olsun bir kapı açsın inşallah ya
Teşekkür ederim canım sağolasınHayıtla devam edebilirsin kadınlar için önemini çok fazla, eşinizde çakşırla devam etsin sperm kalitesi içinde Çakşır erkekler için çok iyi çünkü cinsel istediğini artırıyor
Zorlaştırıyor diye biliyorum canım. Öncesinde muayene olursan ve çıkarsa doktor ilaç veriyor. İlaçtan sonra dene diyor. Ben yaşamıştımKızlar idrar yoku enfeksiyonu hamile kalmaya engelmi?